Statiuni si orase in regiunea Krabi

Krabi se numără fără îndoială, printre cele mai frumoase şi pitoreşti locuri din Thailanda. Această provincie se remarcă prin masivele sale vulcanice, care ies din marea azurie şi impresionează prin monumentalitate.

Statiunile si orasele din Krabi unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

KrabiObiective turistice in regiunea Krabi Oferte Krabi

Orasul Krabi

Orasul Krabi

Regiunea Krabi se numara fara indoiala, printre cele mai frumoase şi pitoreşti locuri din Thailanda. Aceasta provincie se remarca prin masivele sale vulcanice, care ies din marea azurie şi impresioneaza prin monumentalitate. Krabi, provincia sudica a Thailandei, este probabil asezarea cu cea mai lunga continuitate din tara. Dupa datarea uneltelor din piatra, picturilor antice, ceramicii si scheletelor gasite in variile pesteri si stanci, se presupune ca Krabi a fost casa pentru Homo Sapiens inca din perioada 35.000 – 25.000 i.H. Krabi se intinde de-a lungul litoralului Andaman şi va farmeca cu lagunele sale pustii, plajele neatinse şi o mare albastra ca azurul.


Koh Lanta

Koh Lanta

Arhipelagul Koh Lanta este format din 50 de insule mai mici dintre care doar 3 sunt locuite: Lanta Yai, Lanta Noi și Ko Ngai. Coasta de vest este principala zonă turistică atragând prin plajele întinse cu nisip alb, apele cristaline și multitudinea de activități. Linistita insula Koh Lanta isi castiga in ultimii ani din ce in ce mai multa popularitate. Este cautata de iubitorii de relaxare si distractie nocturna, pe care o vor gasi mai ales in barurile si discotecile oraselului Saladau. Fiecare statiune hoteliera este integrata direct in padurile de palmieri cu vegetatie tropicala.


Phi Phi Island

Phi Phi Island

Phi Phi este considerata a fi una din insulele cele mai frumoase si naturale din lume (de fapt, există şase insule în Phi Phi), se afla la 50 km sud-est de Phuket şi fac parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zona abundenta de corali şi viaţa marină uimitoare. Cu munţi si stanci de calcar , pesteri si lungi plaje de nisip alb. Koh (insula) Phi Phi cuprinde şase insule, 2 dintre ele principale - Phi Phi Don şi Phi Phi Le. Insulele sunt inconjurate de Marea Andaman.