Statiuni si orase in regiunea La Rioja

La Rioja este cea mai mică regiune din Spania continentală, marginita de Navarra, Castilia si Leon şi Aragon. Una dintre cele mai importante zone viticole din Europa, are o reputaţie mai mare decât suprafaţa terenurilor sale.

Statiunile si orasele din La Rioja unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

La RiojaObiective turistice in regiunea La Rioja Oferte La Rioja

Logrono

Logrono

Logroño este un oraş în nordul Spaniei, pe râul Ebro. Este capitala comunităţii autonome La Rioja, cunoscuta anterior ca Provincia Logroño. Logroño este un oraş plăcut, pentru vizitatori şi rezidenţi. Cu peste 140.000 de locuitori, are jumatate din locuitorii din provincia La Rioja, regiune autonomă a carei capitala este. Situat în partea de nord a Spaniei, este un punct de întâlnire şi de referinţă al zonei. Locuitorii din Logroño sunt amabili, fericiţi şi ospitalieri. Distractia lor o reprezinta festivalurile, gastronomia şi tradiţiile. Orice vizitator devine rapid un prieten bun.


La Rioja Area

La Rioja Area

La Rioja este cea mai mică regiune din Spania continentală, marginita de Navarra, Castilia si Leon şi Aragon. Una dintre cele mai importante zone viticole din Europa, are o reputaţie mai mare decât suprafaţa terenurilor sale. Situandu-se de-a lungul râului Ebro regiunea este practic împărţită în două: Rioja Alta care are parte de precipitaţii multe şi are o climă blândă şi Rioja Baja, care este o zona fierbinte şi mai arida, similara cu Aragon. Capitala provinciei Logroño uneste cele două zone. Cele mai atractive locuri pentru a fi vizitate sunt Logroño şi Haro, cunoscute pentru activitatile sale viticole.