Statiuni si orase in regiunea Land Berchtesgaden

Berchtesgaden isi asteapta oaspetii cu un total de cinci zone de schi, accesibile prin un unic skipass: 40 km de pârtii între 610 si 1800 m altitudine si 32 de instalatii pe cablu pot fi utilizate astfel dupa plac. Preferata de catre profesionisti ca

Statiunile si orasele din Land Berchtesgaden unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Land BerchtesgadenObiective turistice in regiunea Land Berchtesgaden Oferte Land Berchtesgaden

Berchtesgaden

Berchtesgaden

Berchtesgaden este situată la 570 m deasupra nivelului mării, în partea de sud-est a Bavariei Superioare şi este imediat învecinată cu ţara vecină, Austria. Locul are tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă reuşită la schi şi nu doar: un sat romantic ca fundal cu doua turle de biserică, o gamă largă de facilităţi sportive şi de agrement şi precum şi centrul de spa Watzmann, cu peşteră de vindecare proprie pentru relaxare după o zi plină. Adăugaţi bucătăria bavareză tipică, care atrage cu specialităţile sale, cum ar fi friptura de porc şi "ciolanul cu crustă". Palatul regal şi muzeul cere se află aici care înconjoară piaţa sunt de asemenea o atracţie importantă a staţiunii.În special începătorii profită de ofertele din Berchtesgaden: aveţi posibilitate ade a rezerva la noi şi pachetul "Learn to Ski", care include 3 zile (12 ore) de ore de schi precum şi echipament pentru 6 zile (set complet BASIC). Un debut excelent în sporturile de iarnă este astfel garantat - şi asta cu nu mai puţin de 6 domenii schiabile diferite.


Ramsau

Ramsau

Idilicul sat de munte Ramsau este situat la cca. 670 m altitudine în uimitorul Parc Naţional Berchtesgaden. Impresionata culisă oferită de muntele Watzmann şi de lacul Königssee, situat la poalele sale, atrage numeroşi vizitatori în toate anotimpurile şi cel mai frumos se exploră împrejurimile la o drumeţie pe zăpadă sau o plimbare cu sania trasă de cai. Plimbaţi-vă prin centrul plăcut, pe lângă biserica parohială St. Sebastian din 1512 şi răsfăţaţi-vă cu specialităţi tipic bavareze sau mergeţi la patinaj pe Hintersee, derdeluş, la schi alpin sau fond dacă vreţi mai multă acţiune! Dacă căutaţi relaxare Termele Watzmann îşi deschid porţile în Berchtesgaden, la cca. 9 km depărtare. Mai ales începătorii beneficiază de ofertele noastre din Bad Reichenhall: aici aveţi posibilitatea de a rezerva pachetul "Learn to Ski". Aceasta include curs de schi de 3 zile (12 ore), închiriere echipament 6 zile Set complet BASIC. O introducere perfectă în distracția sporturilor de iarnă - şi aveţi posibilitatea să alegeţi între 6 domenii schiabile diferite.