Statiuni si orase in regiunea Limassol

Limassol (greacă: Λεμεσός, Lemesos; turcă: Leymosun) este al doilea oraș ca mărime din Cipru (după Nicosia), cu o populație de 228.000 de locuitori (2008) si cel mai mre oras de pe insula. Orașul este un port situat în Golful Akrotiri, pe coasta sudică a insulei și este capitala districtului Limassol.

Limassol este un mare port din Marea Mediterană. Acest port ajută la turism și la comerț. Limassol este renumit pentru lunga lui tradiție culturală și pentru faptul că aici se află Universitatea de Tehnologie a Ciprului. Un spectru larg de activități și un mare număr de muzee și situri arheologice sunt disponibile vizitatorilor interesați.

Statiunile si orasele din Limassol unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

LimassolObiective turistice in regiunea Limassol Oferte Limassol

Statiunea Limassol

Statiunea Limassol

Limassol (greacă: Λεμεσός, Lemesos; turcă: Leymosun) este al doilea oraș ca mărime din Cipru (după Nicosia), cu o populație de 228.000 de locuitori (2008) si cel mai mre oras de pe insula. Orașul este un port situat în Golful Akrotiri, pe coasta sudică a insulei și este capitala districtului Limassol. Limassol este un mare port din Marea Mediterană. Acest port ajută la turism și la comerț. Limassol este renumit pentru lunga lui tradiție culturală și pentru faptul că aici se află Universitatea de Tehnologie a Ciprului. Un spectru larg de activități și un mare număr de muzee și situri arheologice sunt disponibile vizitatorilor interesați.