Statiuni si orase in regiunea Malindi

Malindi a constituit aşezarea Swahili incă din secolul 14. Odată rivalizata de către Mombasa pentru poziţia dominantă în această parte din Africa de Est, Malindi a fost în mod tradiţional un oraş-port de puteri străine. În 1414, oraşul a fost vizitat de o flota de exploratori chinezi Zheng He, Domnitorul Malindi trimitand un emisar personal cu o girafa ca un cadou pentru China.

Exploratorul portughez Vasco da Gama a întâlnit autorităţile Malindi în 1498 să semneze un acord comercial şi angaja un ghid de călătorie în India, când a ridicat un pilon de corali.

Statiunile si orasele din Malindi unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

MalindiObiective turistice in regiunea Malindi Oferte Malindi

Orasul Malindi

Orasul Malindi

Malindi a constituit aşezarea Swahili incă din secolul 14. Odată rivalizata de către Mombasa pentru poziţia dominantă în această parte din Africa de Est, Malindi a fost în mod tradiţional un oraş-port de puteri străine. În 1414, oraşul a fost vizitat de o flota de exploratori chinezi Zheng He, Domnitorul Malindi trimitand un emisar personal cu o girafa ca un cadou pentru China. Exploratorul portughez Vasco da Gama a întâlnit autorităţile Malindi în 1498 să semneze un acord comercial şi angaja un ghid de călătorie în India, când a ridicat un pilon de corali.


Watamu

Watamu

Watamu înseamnă in limba suahili „oameni dulci”. Este un sătuc turistic la coasta "Turtle Bay", Oceanul Indian situat la aproximativ 25 km sud de orașul Malindi, din Kenya. Watamu, sat pescaresc în esenţă, un tinut swahili (sau Bajuni), s-a dezvoltat ca o staţiune mică de plajă de-a lungul anilor. Satul are mai multe supermarketuri mici, bacanii şi obişnuitele kenyene ,,Dukas'' de unde poți cumpara toate cele necesare. Există, de asemenea, o serie de magazine cu suveniruri bizare, un abator, pescarii, un birou de schimb, un oficiu poştal, doua cabinete medicale, un coafor şi mai multe restaurante pe marginea drumului.