Statiuni si orase in regiunea Nabeul

Nabeul este un oras mediteranean cu o cultura milenara. Municipiu-resedinta al guvernoratului Nabeul si mostenitor al anticului si gloriosului „Neapolis”, acesta se situeaza pe coasta orientala a Tunisiei, in apropierea insulei Cap Bon, la 63 de km de capitala Tunissi la 10 Km de binecunoscuta statiune Hammamet.

Incepand cu sec. XVIII-XIX, Nabeul si-a atins progresiv structura cvasi-definitiva prin nucleul sau de la Mdina el Arabi, care se pastreaza si astazi. Acest lucru s-a realizat printr-un mare numar de opere arhitecturale construite de-a lungul anilor, fie intr-un mod spontan, fie intr-unul foarte bine organizat.

Statiunile si orasele din Nabeul unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

NabeulObiective turistice in regiunea Nabeul Oferte Nabeul

Orasul Nabeul

Orasul Nabeul

Nabeul este un oras mediteranean cu o cultura milenara. Municipiu-resedinta al guvernoratului Nabeul si mostenitor al anticului si gloriosului „Neapolis”, acesta se situeaza pe coasta orientala a Tunisiei, in apropierea insulei Cap Bon, la 63 de km de capitala Tunissi la 10 Km de binecunoscuta statiune Hammamet. Incepand cu sec. XVIII-XIX, Nabeul si-a atins progresiv structura cvasi-definitiva prin nucleul sau de la Mdina el Arabi, care se pastreaza si astazi. Acest lucru s-a realizat printr-un mare numar de opere arhitecturale construite de-a lungul anilor, fie intr-un mod spontan, fie intr-unul foarte bine organizat.


Tabarka

Tabarka

La doar 10 km  de granița algeriană, Tabarka un splendid port se întinde la poalele unui munte îmbrăcat în verde și brăzdat de pârâuri. Pe vremea fenicienilor era port comercial, azi îmbină armonios originalul cu modernul. Vechile puncte de atracție din oraș includ Les Aquilles (mai multe coșuri de vapoare ascuțite ca acul) , fortul genovez pe  o insulă care este legat de uscat printr-un drum pietruit. Festivalul internațional de jaz din iulie/august timp de două săptămâni atrage mii de amatori de muzică din toată lumea. Este locul ideal pentru a îmbina armonios golful, thalassoterapia, pescuitul, scufundările sau relaxarea pe plajele cu nisip fin.  


Gammarth

Gammarth

Gammarth este un oraş staţiune balneară la Marea Mediterană în guvernoratul Tunis din Tunisia, situat la circa 15-20 de kilometri nord de Tunis, adiacent la La Marsa.