Statiuni si orase in regiunea Olanda De Sud

Haga este sediul guvernului Tarilor de Jos. Este situata in provincia Olanda de Sud, in vest, a carei resedinta este. Haga este sediul camerelor superioare (Eerste Kamer) si inferioare (Tweede Kamer) a parlamentului olandez (Staten-Generaal).

Regina Beatrix a Olandei are resedinta si biroul de lucru la Haga, iar toate ambasadele statelor straine sunt situate aici. De asemenea, la Haga sunt situate Curtea suprema (Hoge Raad der Nederlanden) si Consiliul de Stat (Raad van State).

Statiunile si orasele din Olanda De Sud unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Olanda De SudObiective turistice in regiunea Olanda De Sud Oferte Olanda De Sud

Haga

Haga

Haga este sediul guvernului Tarilor de Jos. Este situata in provincia Olanda de Sud, in vest, a carei resedinta este. Haga este sediul camerelor superioare (Eerste Kamer) si inferioare (Tweede Kamer) a parlamentului olandez (Staten-Generaal). Regina Beatrix a Olandei are resedinta si biroul de lucru la Haga, iar toate ambasadele statelor straine sunt situate aici. De asemenea, la Haga sunt situate Curtea suprema (Hoge Raad der Nederlanden) si Consiliul de Stat (Raad van State).


Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam este un oras portuar, in provincia Olanda de Sud, Tarile de Jos. Are 588.718 locuitori in orasul propriu-zis si aproximativ 1.600.000 in zona metropolitana. Acesta face parte din proiectul de unire a unor orase din vestul Tarilor de Jos intr-o singura aglomerare: Randstad Holland (7.100.000 locuitori din Amsterdam - Haarlem - Haga - Rotterdam - Utrecht).