Statiuni si orase in regiunea Otztal

Ötztal este destinatia ideala pentru fanii sporturilor de iarna - în total va asteapta 316 km pârtii si 76 instalatii pe cablu pâna la 3.340 m altitudine.
Pe lânga Sölden dispun si Ober-/Hochgurgl, Ötz, und Vent de domenii schiabile foarte bune, cu

Statiunile si orasele din Otztal unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

OtztalObiective turistice in regiunea Otztal Oferte Otztal

Obergurgl Hochgurgl

Obergurgl Hochgurgl

Siguranţă foarte mare în ceea ce priveşte existenţa zăpezii din noiembrie până în mai, pârtii mai sus de limita de vegetaţie, panoramă impresionantă asupra numeroaselor vârfuri de peste 3000 m altitudine, instalaţii de producere artificială a zăpezii - acestea sunt doar câteva din motivele pentru care merită să alegeţi Obergurgl-Hochgurgl! Cele două staţiuni mai degrabă liniştite Obergurgl (1.930 m) şi Hochgurgl (2.150 m) sunt situată la finalul văii Ötz, la Hochalpenstraße, renumita satrdă alpină, Timmelsjoch. În mijlocul peisajelor extraordinare accentul este pus încă mai degrabă pe calitate decât pe cantitate ceea ce se face simţit în special în Hochgurgl: exclusivul sat de vacanţă este compus din doar 6 foarte confortabile hoteluri. Obergurgl are trafic limitat, noaptea conducerea automobilelor este complet interzisă. În ambele staţiuni coborârea este posibilă practic până în faţa casei. Ambele sunt caracterizate de vederile minunate asupra gheţarilor şi vârfurilor cu peste 3000 m altitudine. Obergurgl este astfel nu doar una din cele mai înalte aşezări din Austria, domeniul schiabil este datorită acestei situări şi unul din cele mai sigure în ceea ce priveşte zăpadă din Alpi! Atmosfera este foarte plăcută şi tradiţională, staţiunile sunt cunoscute pentru refugiile lor şi serile de Après-Ski.


Oetz

Oetz

Încadrată de Stubai şi Alpii Ötztal veţi găsi localitatea Oetz (820 m), la intrarea din Ötztal. Un loc confortabil cu multe oferte pentru iubitorii vacanţelor liniştite. Ferme tipic tiroleze, foarte colorate, hanuri primitoare şi confortabile şi biserica parohială albă precum şi lacul Piburger contribuie toate la atmosfera romantică. Schiorii găsesc domeniul schiabil potrivit pentru familii şi relativ mic Hochoetz chiar în faţa casei. Nu departe sunt domeniile mai animate, Längenfeld şi Sölden. Aici este mai degrabă distracţia pe primul plan.


Haiming Im Otztal

Haiming Im Otztal

Informaţii generaleHaiming minciuni, cu 4180 de locuitori, între 1600 și 700 m deasupra nivelului mării, şi este situat în Munții de un râu şi aproape de o zona de schi. Zona se extinde peste 3 văi: Inntal, Ötztal şi Nedertal. Numeroase activităţi sportive și recreative sunt oferite în vară şi de iarnă, deopotrivă. Bucuraţi-vă de vacanţă dumneavoastră aici, un drum lung din turism stres şi masa.