Statiuni si orase in regiunea Padurea Bavariei

Padurea Bavariei este unul dintre cele mai populare resorturi dedicate sporturilor de iarna din Germania si ofera tot ceea ce si-ar putea dori un iubitori al acestor discipline. Regiunea cu siguranta mare în ceea ce priveste existenta zapezii are un

Statiunile si orasele din Padurea Bavariei unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Padurea BavarieiObiective turistice in regiunea Padurea Bavariei Oferte Padurea Bavariei

Lohberg

Lohberg

Staţiunea balneară şi de iarnă Lohberg este situată în Parcul Natural "Bayerischer Wald" - Pădurea Bavariei, la poalele Osser şi Arber. Localitatea are cca. 2.000 locuitori şi este una din cele mai estice aşezări din Oberpfalz. Este renumită datorită ofertei foarte variate de pârtii de schi fond, fiind un adevărat paradis din acest punct de vedere. Sporturile de iarnă pot fi practicate aici nu doar în viteză, ci şi pe îndelete: la alegere vă stau trasee de drumeţii, tururi cu rachetele de zăpadă, derdeluşuri naturale şi plimbări cu săniile trase de cai. În aerul proaspăt de munte al Pădurii Bavariei veţi petrece garantat zile plăcute de concediu.


Bischofsmais

Bischofsmais

Staţiunea balneară recunoscută oficial Bischofsmais este situată cu ai săi cca. 3.200 de locuitori în Regen, districtul al Bavariei Inferioare, chiar în parcul natural Pădurea Bavariei. Aşezarea iniţial agricolă este înconjurată de natură unică şi frumoase creste - acestea şi marea ofertă de pârtii şi derdeluşuri, reţeaua extinsă pentru schi fond şi trasee variate de drumeţii îi asigură astăzi o popularitate ridicată printre turişti. Pe lângă activităţile sportive Bischofsmais nu se lasă mai prejos nici în ceea ce priveşte posibilităţile de relaxare şi refacere, datorită şi climei curative speciale şi chiar şi culturale, oaspeţii se pot bucura aici de arta şi istoria locală.


Hauzenberg

Hauzenberg

Hauzenberg este o staţiune balneară recunoscută oficial din 2002 şi se află la o altitudine de 546 m în regiune Pădurea Dunării a pârtii sudice a Pădurii Bavariei. Oraşul Passau, care merită în orice caz o vizită se află la doar 25 km. iar Triunghiul celor 3 Ţări Germania-Austria-Cehia este practic după colţ. De pe cel mai înalt punct al districtului, vârful Oberfrauenwald (950 m) nu stă nimic în cale unei perspective internaţionale! În regiune se află singura sursă de grafit a Germaniei, ceea ce a face din Hauzenberg capitala germană a producţiei de grafit. Acum un secol s-au deschis primele mine, şi astăzi în funcţiune, şi puteţi vedea încă vechile instalaţii. Panta nordică a Oberfrauenwald este perfectă pentru practica sporturilor de iarnă, deoarece din caracteristicile micii staţiuni fac parte diferenţe de altitudine impresionante şi o dată cu ele diferenţe climaterice: dacă în vale a sosit deja primăvara, pe munte dominaţia iernii este încă absolută!


St. Englmar

St. Englmar

Staţiunea balneară montană Sf. Englmar se află la o altitudine de 808 m şi este considerată ca fiind centrul Pădurii Bavariei în ceea ce priveşte sporturile de iarnă . Frumosul sat este situat pe un versant sudic şi oferă condiţii ideale pentru schi, pentru drumeţii, săniuş şi plimbări cu sania trasă de cai. Aici vă aşteaptă nu numai divertisment şi activităţi ci de asemenea şi o mulţime de recreere şi relaxare în mijlocul frumuseţii naturale. Arber, cu ai săi 1456 m altitudine, este cel mai înalt munte din Pădurea Bavariei şi este renumit printre altele datorită Cupe Internaţionale de Schi care are loc aici - dar şi cei trei munţi locali Predigtstuhl, Pröller şi Hirschenstein vă pun la picioare condiţii ideale pentru practica sporturilor de iarnă.