Statiuni si orase in regiunea Parga

Parga este o localitate din zona Epirus, foarte pitoreasca si cu o climă foarte blândă. Apa mării este extrem de clara şi există multe plaje de nisip de-a lungul coastei.

Statiunile si orasele din Parga unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

PargaObiective turistice in regiunea Parga Oferte Parga

Statiunea Parga

Statiunea Parga

Parga este o localitate din zona Epirus, foarte pitoreasca si cu o climă foarte blândă. Apa mării este extrem de clara şi există multe plaje de nisip de-a lungul coastei. Parga dispune de un port frumos cu multe barci colorate care sunt folosite pentru excursii sau pentru a transporta vizitatorii la plajele mici si retrase sau catre plajele Valtos si Lichnos care sunt plajele populare locale. In golf se gaseste Insula Sfintei Fecioare Maria. Plaja principala este Valtos şi la ea se poate ajunge fie cu taxiul de apă fie intr-un mod mult mai interesant, pe jos.


Valtos Beach

Valtos Beach

hiar dacă plaja este foarte mare și largă, acesta devine foarte aglomerata în sezonul de vârf (iulie și august). Chiar și așa, puteți găsi întotdeauna o mulțime de spațiu la capătul de sud în apropierea castelului si la celălalt capăt la nord. Pe măsură ce va apropiati de plaja de la drum, plaja la dreapta este flancată de baruri și puteți merge acolo, dacă preferați mai multa agitatie, jocuri de plajă și muzică. Daca vrei mai multa pace și liniște, indreptati-va la stânga spre castel în mijlocul șezlongurilor și umbrelelor de soare.