Statiuni si orase in regiunea Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta are 48 km în lungime, 21 km latime in cea mai larga zona a sa. Asezata in sudul Thailandei, la vest are litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere.



Statiunile si orasele din Phuket unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

PhuketObiective turistice in regiunea Phuket Oferte Phuket

Phuket

Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta are 48 km în lungime, 21 km latime in cea mai larga zona a sa. Asezata in sudul Thailandei, la vest are litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere. Cea mai mare insula a Thailandei, Phuket, se afla la 862 km sud de Bangkok, numita adesea „Perla Sudului”. Pe cea mai populara insula din sud se gasesc stanci de calcar, plaje cu nisip alb, golfuri linistite si paduri tropicale. In insula sunt numai doua sezoane: cel ploios (din mai pana in octombrie) si cel cald (noiembrie – aprilie).


Patong

Patong

Patong se referă la plaja și orașul de pe coasta de vest a lui Phuket. Este principala stațiune turistică din insula Phuket și este centrul vieții de noapte și al cumpărăturilor Phuket. Plaja a devenit populară la turiștii occidentali, în special la europeni, la sfârșitul anilor '80.