Statiuni si orase in regiunea Pitztal

Distractia la schi în Pitztal va asteapta fie domeniul schiabil potrivit pentru familii Hochzeiger, chiar la intrarea în vale, Rifflsee si cunoscutul ghetar Pitztaler. Cu în total 108 km de pârtii între 1.450-3.440 m va stau 21 instalatii pe cablu la

Statiunile si orasele din Pitztal unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

PitztalObiective turistice in regiunea Pitztal Oferte Pitztal

St. Leonhard Im Pitztal

St. Leonhard Im Pitztal

Informaţii generaleSt. Leonhard, a 1740 locuitori şi minciuni 1450 m deasupra nivelului mării, ea reprezintă o experienţă unică pentru iarnă sportivi şi alpinişti munte deopotrivă, care valoarea mai presus de toate gheţar 'Pitztaler' și 'Rifflsee' schi şi zona de mers pe jos. La o altitudine de 3440 m, telecabina 'Pitzpanoramabahn' aduce oaspeţii uluit mai aproape panorama fascinant caută.



Wenns Im Pitztal

Wenns Im Pitztal

Wenns se află pe munte și atrage vizitatori, cu casele sale istorice frumoase. Valea Pitztal este un paradis adevărat pentru familii, iubitori de sport, iubitorii de cultură și iubitorii de natură - si oferă tot ce ai putea dori pentru vacanta de vara și de iarnă! Petreceți cele mai frumoase zile ale anului printre prieteni într-o ambianță foarte specială.