Statiuni si orase in regiunea Polen

Informaţii generale
Acest oras medievale pare ca acesta a scăzut direct din o carte de basm, cu piaţa plină de viaţă pătrat, spirală turnuri gotic, castele şi legende despre dragoni. Exploreaza backstreets înguste, curti ascunse şi reţeaua de beciuri subterane și tunele.

Statiunile si orasele din Polen unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

PolenObiective turistice in regiunea Polen Oferte Polen

Swinoujscie

Swinoujscie

Świnoujście este o importantă stațiune balneară și heliomarina din nord-vestul Poloniei, in regiunea istorică Pomerania, avand iesire la Marea Baltică. Świnoujście se situează printre cele mai atractive destinații de pe litoralul polonez, fiind singurul oraș polonez situat pe câteva zeci de insule. Datorita locației sale extraordinare, Świnoujście este un important centru economic maritim, unul dintre cele patru porturi cheie din Polonia și o bază navală, dar și o stațiune populară și o destinație turistică, extinzandu-si zona în fiecare an prin nisipul adus pe plajă de curenții marini.


Krakau

Krakau

Informaţii generaleAcest oras medievale pare ca acesta a scăzut direct din o carte de basm, cu piaţa plină de viaţă pătrat, spirală turnuri gotic, castele şi legende despre dragoni. Exploreaza backstreets înguste, curti ascunse şi reţeaua de beciuri subterane și tunele.