Statiuni si orase in regiunea Porto Rico

Puerto Rico este o insula mica in comparatie cu bogatiile naturale pe care le detine.

Lantul muntos central ajunge pana la altitudinea de 1338m, la Cerro de Punta, iar plajele au un nisip moale si auriu, spalat de ape calde de culoare turcoaz.

Cu toate ca apartine teritoriului Statelor Unite, Puerto Rico are o cultura si un stil de viata diferit. Multi locuitori au pastrat stilul original spaniol si insula inca este un teritoriu cu "fiestas" si "paella". Cei 4 milioane de locuitori par a crede ca distractia este singurul motiv pentru care s-au nascut aici.

Statiunile si orasele din Porto Rico unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Porto RicoObiective turistice in regiunea Porto Rico Oferte Porto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico este o insula mica in comparatie cu bogatiile naturale pe care le detine. Lantul muntos central ajunge pana la altitudinea de 1338m, la Cerro de Punta, iar plajele au un nisip moale si auriu, spalat de ape calde de culoare turcoaz. Cu toate ca apartine teritoriului Statelor Unite, Puerto Rico are o cultura si un stil de viata diferit. Multi locuitori au pastrat stilul original spaniol si insula inca este un teritoriu cu "fiestas" si "paella". Cei 4 milioane de locuitori par a crede ca distractia este singurul motiv pentru care s-au nascut aici.