Statiuni si orase in regiunea Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

Statiunile si orasele din Preveza unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

PrevezaObiective turistice in regiunea Preveza Oferte Preveza

Statiunea Preveza

Statiunea Preveza

Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron. În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.


Vrachos Loutsa

Vrachos Loutsa

Plaja Vrachos-Loutsa din Preveza are o lungime de 6 km si un nisip fin, fiind, de altfel, si una dintre cele mai populare plaje din Epirus.


Kanali

Kanali

Kanali este un sat de pe litoral și o comunitate din unitatea regională Preveza, din nord-vestul Greciei. Era sediul fostei municipalități Zalongo. Comunitatea este formată din satele Kanali, Kastrosykia, Mazi, Nea Thesi și Pidima Kyras. Kanali este situat pe coasta Mării Ionice, la 13 km nord de Preveza.