Statiuni si orase in regiunea Provincia Samana

Samana, numele in intregime Santa Barbara de Samana, este un oras si municipiu in nord-estul Republicii Dominicane si este capitala provinciei Samana. Acesta este situat pe coasta de nord a Samana Bay. Orasul este o destinatie turistica importanta si este principalul centru de excursii organizate pentru a vedea balenele.

Orasul a fost fondat in 1756 ca Santa Barbara de Samana in timpul perioadei coloniale a guvernatorului spaniol Francisco y Penaranda Rubio. Familiile din Insulele Canare au fost aduse sa traiasca in acest oras si Sabana de la Mar.

Statiunile si orasele din Provincia Samana unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Provincia SamanaObiective turistice in regiunea Provincia Samana Oferte Provincia Samana


Samana

Samana

Samana, numele in intregime Santa Barbara de Samana, este un oras si municipiu in nord-estul Republicii Dominicane si este capitala provinciei Samana. Acesta este situat pe coasta de nord a Samana Bay. Orasul este o destinatie turistica importanta si este principalul centru de excursii organizate pentru a vedea balenele. Orasul a fost fondat in 1756 ca Santa Barbara de Samana in timpul perioadei coloniale a guvernatorului spaniol Francisco y Penaranda Rubio. Familiile din Insulele Canare au fost aduse sa traiasca in acest oras si Sabana de la Mar.