Statiuni si orase in regiunea Provincia Santo Domingo

Santo Domingo, cunoscut oficial ca Santo Domingo de Guzman, este capitala si cel mai mare oras din Republica Dominicana. Populatia sa metropolitana era de 2.084.852 locuitori in 2003 si estimata la 2.253.437 locuitori in 2006.

Statiunile si orasele din Provincia Santo Domingo unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Provincia Santo DomingoObiective turistice in regiunea Provincia Santo Domingo Oferte Provincia Santo Domingo

Juan Dolio

Juan Dolio

Juan Dolio este o destinație turistică din provincia San Pedro de Macoris, pe coasta de sud a Republicii Dominicane, pe insula Hispaniola, situat la o oră distanta de capitala Santo Domingo, orașul cosmopolit Juan Dolio oferă o evadare tropicală și liniștită în apropierea capitalei. Un favorit al locuitorilor, care se adună aici în weekend, plaja lungă de 10 kilometri , spațioasă și strălucitoare a lui Juan Dolio este impanzită de hoteluri, restaurante și baruri, precum și o varietate de case de vacanță.


Santo Domingo

Santo Domingo

Santo Domingo, cunoscut oficial ca Santo Domingo de Guzman, este capitala si cel mai mare oras din Republica Dominicana. Populatia sa metropolitana era de 2.084.852 locuitori in 2003 si estimata la 2.253.437 in 2006. Orasul este situat la Marea Caraibelor, la gura de varsare a raului Ozama. Fondat de catre Bartolomeu Columb in 1496, este cea mai veche asezare europeana locuita din cele doua Americi, si a fost primul loc al coloniei spaniole in Lumea Noua. Acesta se afla la granita cu Districtul National (DN; "National District"), este marginit pe trei laturi de catre provincia Santo Domingo.


Boca Chica

Boca Chica

Boca Chica este o municipalitate (Municipio) din provincia Santo Domingo din Republica Dominicana. In cadrul municipiului exista un district municipal (distritos municipale): La Caleta. Conform recensamantului din 2002, municipalitatea avea 99.508 de locuitori, 46.385 locuiesc in orasul si 53.123 in districtele sale rurale (Secciones). Aceasta are o plaja populara cu acelasi nume, situat la aproximativ 30 km est de Santo Domingo de Guzman pe malul de sud al insulei Hispaniola. Boca Chica a fost initial dezvoltat de Juan Bautista Vicini Burgos, care s-a ocupat cu plantatiile de zahar in secolul al XX-lea.