Statiuni si orase in regiunea Quintana Roo

Playa del Carmen este un oras resort balnear,in nord estul statului mexican Quintana Roo, la sud de Cancun, pe coasta Marii Caraibe. La recensamantul din anul 2005, orasul avea o populatie de 100.383 locuitori si aceasta se dezvolta destul de repede. Playa del Carmen este al 3-lea oras ca marime din statul Quintana Roo, dupa Cancun si Chetumal.

Orasul este numit dupa titlul de "Our Lady of Mount Carmel", titlul acordat Fecioarei Maria in calitatea sa de patron spiritual al regiunii.Primii locuitori ai zonei ce astazi a devenit Playa del Carmen dateaza inca din perioada civilizatiei Maya.

Statiunile si orasele din Quintana Roo unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Quintana RooObiective turistice in regiunea Quintana Roo Oferte Quintana Roo

Playa Del Carmen

Playa Del Carmen

Playa del Carmen este un oras resort balnear,in nord estul statului mexican Quintana Roo, la sud de Cancun, pe coasta Marii Caraibe. La recensamantul din anul 2005, orasul avea o populatie de 100.383 locuitori si aceasta se dezvolta destul de repede. Playa del Carmen este al 3-lea oras ca marime din statul Quintana Roo, dupa Cancun si Chetumal. Orasul este numit dupa titlul de "Our Lady of Mount Carmel", titlul acordat Fecioarei Maria in calitatea sa de patron spiritual al regiunii.Primii locuitori ai zonei ce astazi a devenit Playa del Carmen dateaza inca din perioada civilizatiei Maya.