Statiuni si orase in regiunea Regiune Cantabria

Cantabria este o regiune a Spaniei, aflata pe coasta de nord. Punctul central al regiunii este orasul Santander, cu 180.000 de locuitori.

Statiunile si orasele din Regiune Cantabria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiune CantabriaObiective turistice in regiunea Regiune Cantabria Oferte Regiune Cantabria

Santander

Santander

Santander se afla pe coasta de nord a Spaniei si este o statiune de litoral incalzita de soare si aparata de vanturile reci dinspre muntii din nord, fiind protejat si de cel mai mare port natural din Marea Cantabria. Santander este totodata o destinatie de litoral in regiunea basca ce a rivalizat intotdeauna cu San Sebastian aflata mai la est, insa nu a reusit sa obtina suprematia. Cu toate astea, Santander este un centru turistic important si fosta resedinta regala. Majoritatea turistilor care vin in Santander se indreapta spre renumita plaja El Sardinero - de fapt o statiune in sine, situata la 2,5 km de centrul orasului Santander.


Isla

Isla

Isla este un fermecator oraş-staţiune din Arnuero în apropiere de capitala provinciei. Este un oraş de coastă, care oferă vizitatorilor tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta: peisaje frumoase, mediul natural, plaje cu nisip fin, facilităţi confortabile turistice şi opţiuni nelimitate de divertisment. Fiind o peninsulă între estuarele Castellano, Quejo şi Marea Cantabrică, are o coastă de o mare frumuseţe, cu plaje intinse de nisip, golfuri mici, cu stânci impresionante si vedere la Marea Cantabrică, pajişti mari, verzi, munţi şi dealuri etc.



Suances

Suances

Un oraș turistic în regiune Besaya, care se întinde în jurul valorii de confluența râurilor Saja și Besaya. Acesta are plaje excelente, cum ar fi faptul că de la Los Locos, care este ideal pentru surfing.


Cantabria

Cantabria

Cantabria este o regiune a Spaniei, aflata pe coasta de nord. Punctul central al regiunii este orasul Santander, cu 180.000 de locuitori. Provincia istorica va ofera atractii diverse, de la satele de pescari de pe coasta, pana la piscurile inzapezite ale lantul muntos Picos de Europa. Provincia Cantabria este aproape neatinsa de turismul in masa prezent pe coasta Mediterana, din cauza vremii instabile. Insa in lunile de vara marea este suficient de calda pentru a putea face o baie, iar soarele straluceste. Cantabria a facut parte din vechea Castilie si a fost un bastion conservator, intre inclinarile separatiste ale vecinilor de pe coasta.


Santillana Del Mar

Santillana Del Mar

Santillana del Mar este un oraş istoric situat în Cantabria, Spania. Orasul este bine cunoscut pentru Caves Altamira (Cuevas de Altamira) şi pentru clădirile istorice, atragand mii de turişti în fiecare an. Se spune despre Santillana del Mar ca este ''Orasul celor trei minciuni'', nu este nici un sfant (Santo), nu este nici plat (llana) şi nu are nici mare (Mar) dupa cum este numele orasului. Cu toate acestea, de fapt, numele provine de la Santa Juliana ale carei ramasite se află păstrate în Colegiata, o biserică romanică şi fosta mănăstire benedictină.