Statiuni si orase in regiunea Regiunea Granada

Granada era cunoscuta in trecut ca "giuvaierul din coroana maura". Orasul se afla langa Sierra Nevada, unde munti inalti si spectaculosi dau locurilor un aer maiestuos.

Granada a fost colonizată de către triburile native din epoca preistorică, fiind cunoscută sub numele de Ilbyr.

Când romanii au colonizat sudul Spaniei au construit pe acest loc propiul oraş şi l-au numit Illibris. Numele de Granada a fost dat de către arabi în secolul al VIII-lea când au invadat Peninsula. Granada a fost ultimul oraş arab căzut sub ocupaţia creştină în anul 1492, sub domnia reginei Isabel de Castilla şi a soţului său, Fernando de Aragón.

Statiunile si orasele din Regiunea Granada unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea GranadaObiective turistice in regiunea Regiunea Granada Oferte Regiunea Granada

Guadix

Guadix

Guadix face parte din provincia Granada, Spania, si este renumit pentru casele sale pestera unde locuiesc peste 10.000 de oameni. Acestea ar fi fost construite in secolul XVI si reprezinta principala minune a acestui oras, pozitionandu-l pe primul loc in Europa.


Granada

Granada

Granada era cunoscuta in trecut ca "giuvaierul din coroana maura". Orasul se afla langa Sierra Nevada, unde munti inalti si spectaculosi dau locurilor un aer maiestuos. Granada a fost colonizată de către triburile native din epoca preistorică, fiind cunoscută sub numele de Ilbyr. Când romanii au colonizat sudul Spaniei au construit pe acest loc propiul oraş şi l-au numit Illibris. Numele de Granada a fost dat de către arabi în secolul al VIII-lea când au invadat Peninsula. Granada a fost ultimul oraş arab căzut sub ocupaţia creştină în anul 1492, sub domnia reginei Isabel de Castilla şi a soţului său, Fernando de Aragón.