Statiuni si orase in regiunea Regiunea Madrid

Madrid este capitala Spaniei. Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, orașul a devenit capitală în 1561, în timpul domniei lui Filip al II-lea de Habsburg. Ca urmare, Madrid a devenit un oraș înfloritor, iar astăzi este rivalizat cultural doar de către Barcelona.

Statiunile si orasele din Regiunea Madrid unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea MadridObiective turistice in regiunea Regiunea Madrid Oferte Regiunea Madrid

Madrid

Madrid

Madrid nu este doar capitala țării, ci și capitala provinciei și a comunității autonome Madrid. Puncte importante culturale și turistice includ faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia (unde se află Guernica lui Pablo Picasso), Casón del Buen Retiro, Palatul Regal, Templo de Debod, Monasterio de las Descalzas Reales, Puerta del Sol, Parque de Retiro, și Chueca, cartierul homosexualilor. Madrid este împărțit administrativ în 21 de districte, care la rândul lor în diferite cartiere. Alte orașe învecinate sunt populare pentru călătoriile de o zi din Madrid, incluzând Toledo, Segovia, Ávila, Aranjuez, Alcalá de Henares, mănăstirea și complexul de palate de la El Escorial, și Santa Cruz del Valle de los Caídos.


Aeroportul Din Madrid

Aeroportul Din Madrid

Aeroportul Internaţional Barajas este cel mai mare aeroport al Spaniei, situat în Madrid. Aeroportul a început serviciul în 1928. În prezent are patru terminale şi are o capacitate maxima de operare de o sută douăzeci de zboruri pe oră. Ridicandu-se la costuri de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, si avand o capacitate de 35 de milioane de turisti pe an, aeroportul Barajas reprezinta cel mai mare proiect al companiei Stirk Harbour + Partners. Stalpii de sustinere, vopsiti in nuantele curcubeului pentru a usura orientare, sunt luminati de lumina naturala, ce patrunde in incapere.


Torrejon De Ardoz

Torrejon De Ardoz

Torrejón de Ardoz este o comunitate din comunitatea autonomă Madrid, Spania. Este situat la 20 km est de orașul Madrid, pe autovía A-2 (autostrada Madrid-Barcelona). Este în esență un oraș, format în mare parte din apartamente, un mall mare și un parc care conține modele cu numeroase repere europene faimoase.


Alcala De Henares

Alcala De Henares

Orasul Alcala de Henares este un oras in Spania, situat la 35 km nord-est de orasul Madrid. Orasul are o populatie de aproximativ 200.000 de locuitori, a doua ca marime din regiune, dupa capitala spaniola in sine. Centrul orasului Alcala de Henares ramane in esenta un oras medieval, cu multe strazi pietruite, istorice, fiind inconjutat de Piata Cervantes (celebra Plaza de Cervantes), strabatuta de o strada pietonala. Una dintre cele mai importante strazi ale orasului Alcalá de Henares este „Calle del Cardenal Cisneros”. Orasul gazduieste o populatie mare de studenti internationali din cauza prezentei la Universitate.