Statiuni si orase in regiunea Regiunea Paris

O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Parisul ofera turistilor o multime de atractii, muzee si obiective turistice care se gasesc la tot pasul si de aceea pentru a vizita capitala Frantei, putina planificare nu strica.

Nucleul istoric al Parisului este Île de la Cite, o insula mica locuita în antichitate de tribul pariziilor (parisii în Latina) care întemeiasera în zona un mic sat de pescari.

Statiunile si orasele din Regiunea Paris unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea ParisObiective turistice in regiunea Regiunea Paris Oferte Regiunea Paris

Paris

Paris

O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Parisul ofera turistilor o multime de atractii, muzee si obiective turistice care se gasesc la tot pasul si de aceea pentru a vizita capitala Frantei, putina planificare nu strica. Nucleul istoric al Parisului este Île de la Cite, o insula mica locuita în antichitate de tribul pariziilor (parisii în Latina) care întemeiasera în zona un mic sat de pescari.


Paris Disneyland

Paris Disneyland

Disneyland Paris este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne. Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite, după Tokyo Disney Resort.


Magny Le Hongre

Magny Le Hongre

Magny-le-Hongre este o comună din departamentul Seine-et-Marne din regiunea Île-de-France din nord-centrul Franței. Face parte din Val d'Europe Agglomération împreună cu comunele Bailly-Romainvilliers, Chessy, Coupvray și Serris. Astăzi locuitorii săi sunt peste 8000.


Neuilly Sur Seine

Neuilly Sur Seine

Neuilly-sur-Seine, suburbie rezidențială exclusivă din nord-vestul Parisului, Franța. Se află în departamentul Hauts-de-Seine, regiunea Île-de-France, la vest de capitală și la nord de Bois de Boulogne. Principalul său drum este largul bulevard al Charles de Gaulle, care este o prelungire a Champs-Élysées și a avenue de la Grande Armée.


Ile De France

Ile De France

Île-de-France este una dintre cele 22 de regiuni ale Franței. Capitala regiunii este orașul Paris iar regiunea cuprinde 8 departamente ce reprezintă, în mare, regiunea metropolitană a Franței. Île-de-France este cea mai populată regiune a Franței.


Versailles

Versailles

Versailles este un oras in Franta, prefectura departamentului Yvelines, in regiunea Ile-de-France, situat la sud-vest de Paris. Orasul Versailles a fost construit la dorinta regelui Ludovic al XIV-lea odata cu constructia Palatului Versailles, resedinta acestuia. Din acest motiv orasul are o grila rationala si simetrica de strazi. In standardele secolului al XVIII-lea, Versailles a fost un oras european extrem de modern si a fost folosit ca model pentru proiectarea Washington D.C. de catre Pierre Charles Junior. Versailles a fost capitala de facto a regatului Frantei, din 1682 pana in 1789.