Statiuni si orase in regiunea Regiunea Sevilia

Carmona este un municipiu în provincia Sevilia, Andaluzia, Spania cu o populație de 25.932 locuitori.

Populată din cele mai vechi timpuri, Carmona are o istorie lungă, care a văzut trecerea la cea mai largă varietate de culturi. Astfel, a fost în primul rand locuita de Tartessans, iar mai tarziu a devenit o colonie feniciana. Secole mai tarziu, au venit romanii si arabii, civilizaţii care au lăsat propria lor amprenta la bogata mostenire ascunsa in acest oras Sevillian.

Cartierul vechi din Carmona inca isi pastreaza aspectul unui Medina arab, cu străzi în care frumoasa arhitectura civila si religioasa poate fi vazuta.

Statiunile si orasele din Regiunea Sevilia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea SeviliaObiective turistice in regiunea Regiunea Sevilia Oferte Regiunea Sevilia

Sanlucar La Mayor

Sanlucar La Mayor

Sanlúcar la Mayor este un municipiu în provincia Sevilia, Andaluzia si este aproape de Coridorul Verde Guadiamar, un pasaj natural care urmează întinderea de mijloc a râului Guadiamar. Originea Sanlucar La Mayor datează din epoca neolitică, așa cum sugerează resturile arheologice găsite aparținând epocii de cupru și epocii bronzului final. Romanii au numit așezarea, Solucar, datorită existenței unui templu dedicat închinării la soare.


Carmona

Carmona

Carmona este un municipiu în provincia Sevilia, Andaluzia, Spania cu o populație de 25.932 locuitori. Populată din cele mai vechi timpuri, Carmona are o istorie lungă, care a văzut trecerea la cea mai largă varietate de culturi. Astfel, a fost în primul rand locuita de Tartessans, iar mai tarziu a devenit o colonie feniciana. Secole mai tarziu, au venit romanii si arabii, civilizaţii care au lăsat propria lor amprenta la bogata mostenire ascunsa in acest oras Sevillian. Cartierul vechi din Carmona inca isi pastreaza aspectul unui Medina arab, cu străzi în care frumoasa arhitectura civila si religioasa poate fi vazuta.