Statiuni si orase in regiunea Regiunea Valencia

Valencia se afla pe coasta de est a Spaniei, pe malul drept raului Turia, la 351 km sud-est de Madrid si 361 km sud-vest de Barcelona. Al treilea oras ca marime din tara, Valencia este si un important centru universitar, industrial, comercial si turistic.

Statiunile si orasele din Regiunea Valencia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea ValenciaObiective turistice in regiunea Regiunea Valencia Oferte Regiunea Valencia

Valencia

Valencia

Valencia se afla pe coasta de est a Spaniei, pe malul drept raului Turia, la 351 km sud-est de Madrid si 361 km sud-vest de Barcelona. Al treilea oras ca marime din tara, Valencia este si un important centru universitar, industrial, comercial si turistic. Situat printre portocali si campuri de orez, Valencia are reputatia unei destinatii romantice, lucru ce poate fi justificat daca privim trecutul glorios al orasului. Astazi, vestigiile istorice sunt ascunse printre cladiri moderne sau monotone. Cu toate acestea, orasul natal al scriitorului Vicente Blasco Ibáñez si-a pastrat valorile culturale.


Peniscola

Peniscola

Peniscola este un municipiu din Comunitatea Valenciana, Spania, situat pe coasta de nord a provinciei Castellón, în regiunea Bajo Maestrazgo. Orasul este situat pe o peninsula stancoasa, iniţial unita de continent doar printr-un istm de nisip, care se inunda uneori. În prezent, ca urmare a construcţiei portului şi a clădirilor pe istm, acest fapt curios a dispărut. In partea stancoasa se ridica o zona veche a orasului, dintre care se remarca castelul Papa Luna, împărţind Peniscola în două jumătăţi complet diferite. Muntele ocupă două treimi sudice dintotalul de de 81 km².


Cullera

Cullera

Cullera îmbrățișează Marea Mediterană la capătul Muntelui Iberic, așezat pe malurile râului Jùcar. Părțile istorice ale orașului sunt spre sud, în timp ce cartierul turistic este catre est. La nord de muntele Cullera puteți găsi laguna San Lorenzo, care marchează limitele sudice ale Parcului Național Albufera. Orașul este situat la 38 de kilometri de capitala provinciei, Valencia.


Vinaros

Vinaros

Vinaròs (pronunția Valencia: [vinaɾɔs]) este un oraș în estul Spaniei, în provincia Castellón și o parte a autonome Comunitatea Valenciană. Orașul este în Golful Valencia coasta Mării Mediterane de vest, Vinaròs este un port de pescuit și destinație turistică.


Castellon De La Plana

Castellon De La Plana

Castellon de la Plana, este un oras in Comunitatea Valenciana, o regiune autonoma in Regatul Spaniei. Castellon de la Plana este capitala Provinciei Castellon, situata pe coasta mediteraneana a Spaniei. Orasul numara 172.624 de locuitori in anul 2007 si este nucleul unei arii metropolitane de 298.678 de locuitori. Din punct de vedere istoric, orasul Castellon de la Plana a fost fondat oficial corespunzator din anul 1251, dupa cucerirea Regatului de maurii din Valencia. In timpul Evului Mediu, orasul a fost protejat de santuri, ziduri si turnuri, o biserica a fost construita, devenind mai tarziu catedrala.


Costa Valenciana

Costa Valenciana

Costa de Valencia se extinde de la Sagunto, în nord, până la El Grau în sud. Întreaga coasta este foarte populara şi are in centru frumosul oraş Valencia. Valencia este un oras vibrant, un amestec real al arhitecturii antice şi moderne, dar o tragedie a transformat oraşul. In 1957 a avut loc o inundaţie catastrofala şi s-a decis retrasarea râului Turia, la sud de oraş. Albia veche a râului a fost transformata intr-o noua resursa fantastica pentru oraş, cu grădini, parcuri pentru plimbări, copaci aliniati, bulevarde şi mai multe locuri de sport.


Elche

Elche

Elche este un oras din Spania in provincia Valencia. O parte a comunei este pe coasta, iar orasul principal este la aproximativ 15 km de la Marea Mediterana. La nordul orasului Elche se află două plaje naturale cu nisip fin şi ape limpezi, plus plajă semiurbana cunoscuta sub numele de Arenales del Sol. Cele patru plaje aflate in partea de sud sunt mai exotice si au un aspect natural fiind delimitate de o bandă interesanta de dune de nisip care fac parte din sistemul de dune de nisip Elx-Guardamar. Aceste plaje sunt decorul perfect pentru sporturi nautice, cu două centre de scufundări care organizează scufundari de pe Insula Tabarca si alte puncte aflate de-a lungul statiunii Costa Blanca.


Almussafes

Almussafes

Almussafes este o municipalitate din comuna Ribera Baixa din Comunitatea Valencia, Spania, avand o suprafata de 10,77 km² si o populatie de 8.932 de locuitori.


Pilar De La Horadada

Pilar De La Horadada

Pilar de la Horadada este un oraş mic în sud-vestul Spaniei si se afla la aproximativ 18 km distanta de orasul Torrevieja. Este una dintre cele mai tinere municipalităţi independente din intreaga Comunitate Valencia. Oraşul este situat in apropierea aeroportului de la Murcia şi nu prea departe de aeroportul din Alicante. Există peste 4 km de plaje de nisip alb ataşat la Pilar de la Horadada care iti da posibilitatea de a alege între o zi relaxantă de plajă sau o promenada prin oras. Pilar de la Horadada este plasat între mare şi munte şi are un climat mediteranean tipic.


El Puig

El Puig

Puig d'Enesa sau El Puig de Cebolla), este un sat situat la 15 km nord de orașul Valencia în regiunea Horta Nord, Spania. Numele său înseamnă „deal” în valenciană).