Statiuni si orase in regiunea Republica Dominicana

Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta. Plaja cea mai extinsa este Bavaro, considerata de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur national datorita bogatiei florei, faunei si a frumusetilor naturale care se gasesc aici.

Clima este excelenta, zilele sunt insorite in tot timpul anului, acesta fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Sunt foarte multe hoteluri construite aici, cu o arhitectura inovatoare si gradini spectaculoase.

Statiunile si orasele din Republica Dominicana unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Republica DominicanaObiective turistice in regiunea Republica Dominicana Oferte Republica Dominicana

Punta Cana

Punta Cana

Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta. Plaja cea mai extinsa este Bavaro, considerata de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur national datorita bogatiei florei, faunei si a frumusetilor naturale care se gasesc aici. Clima este excelenta, zilele sunt insorite in tot timpul anului, acesta fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Sunt foarte multe hoteluri construite aici, cu o arhitectura inovatoare si gradini spectaculoase.


Bayahibe

Bayahibe

În anul 1874, Juan Brito, împreună cu familia sa , afondat satul de pescari Bayahibe. Orașul de astăzi este vestit datorită plajelor ireproșabile (nisip foarte fin de un alb desăvârșit) și culorii de azur a Mării Caraibelor. Bayahibe are doua plaje frecventate de turiști, respectiv plaja Bayahibe și plaja Dominicus. Bayahibe este o localitate liniștită , cu ritmul de viață specific localnicilor de aici, fiind o locație perfectă pentru cei care vor să se odihnească într-un mediu paradisiac. Locul este ideal și pentru iubitorii de scufundări , existând posibilitatea de a participa la cursuri speciale pentru scafandri.  O plimbare pe plajă vă oferă șansa de a colecționa minunate cochilii sau pur și simplu de a admira nuanțele turcoaz ale mării.


Playa Bavaro

Playa Bavaro

Este un oraș turistic care se află la 120 de km spre nord de capitală. Cu câțiva ani în urmă, regiunea din jurul orașului era acoperită de o junglă impenetrabilă. În prezent orșul întâmpină turiștii cu o plajă cu nisip fin și cu peste 30 de complexe turistice, care se ridică la cele mai înalte standarde. Coasta lungă de 30de km este ideală pentru practicarea sporturilor nautice și pentru plimbări romantice la pus de soare.Punta Cana este considerată astăzi una dintre cele mai căutate centre turistice din zona Caraibelor.


Cayo Levantado

Cayo Levantado

Insula Cayo Levantado, la 20 de minute depărtare cu barca de coastă, are o suprafață de numai un kilometru pătrat, dar oferă în același timp condiții pentru toate pretențiile. Există golfulețe împresurate de palmieri, nisip alb și fin precum pudra și vegetația luxuriantă a pădurii tropicale, precum și languste deosebit de gustoase, care sunt servite în restaurantele primitoare de pe malul mării.