Statiuni si orase in regiunea Sardinia

Sardinia este o insulă din Marea Mediterană, situată între Italia, Franța și Tunisia, la sud de Corsica.

Statiunile si orasele din Sardinia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

SardiniaObiective turistice in regiunea Sardinia Oferte Sardinia

Alghero

Alghero

Desi este una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc. Este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna, preturile rezonabile si originea sa catalana. Este mai putin stralucitoare decat aglomerata Costa Smeralda, insa are destule de oferit celor care isi doresc soare, plaje curate, mare si o grupare animata de baruri si restaurante. Si zonele inconjuratoare sunt atragatoare pentru cei care se aventureaza in afara orasului: faimoasele plaje de la La Pelosa – Stintino, orasul minier abandonat Argentiera si complexul antic de palate de la Nauraghe di Palmavera.


Olbia

Olbia

Olbia, situat pe coasta de nord-est, este poarta de acces catre Coasta de Smarald, cu zboruri zilnice spre şi dinspre Italia şi alte orase din Europa. Turistii ajung de asemenea si cu feribotul, Olbia fiind unul dintre principalele porturi din Sardinia. Cei care sosesc pe calea apei vor admira privelistea spectaculoasa a orasului ce se gaseste pe o mica campie inconjurata de dealuri.


Insula Sardinia

Insula Sardinia

Sardinia are o suprafață de 24,090 km² și o populație de 2,65 milioane. Era numită "Ichnusa" de fenicieni și "Sandalyon" de greci datorită formei sale, în formă de urmă de picior. Sardinia este o regiune din Italia. Capitala regională este Cagliari. Regiunea este subdivizată în patru provincii: Cagliari, Sassari, Nuoro și Oristano; au fost propuse încă patru provincii: Olbia-Tempio, Ogliastra, Carbonia-Iglesias și Medio Campidano), care ar trebui să se formeze pe timpul acestei decase (vezi și orașe din Sardinia). Insula conține numeroase zone turistice extraordinare incluzând Costa Smeralda, Costa Paradiso și Gennargentu.


Olbia Tempio

Olbia Tempio

Provincia Olbia Tempio-, Sardinia, este o zonă frumoasă, cu vedere sugestiv la nord de Marea de Sardinia. Este o provincie recent creat în urma unei legi regionale de 2001, cu intrare în vigoare în anul 2005.


Porto Cervo

Porto Cervo

Statiunea Sardinia de Porto Cervo este inima Costa Smeralda UNDE lumina soarelui orbește pe plaje de nisip alb și smarald apele . Una din statiunile cele mai elegante si exclusiviste de vară , vizitatorii să se relaxeze și relaxați-vă în împrejurimile luxoase Porto Cervo . Tourbillon Boutique poate adăuga aspectul final de eleganta cu selecție lor impresionantă de ceasuri si bijuterii de la unele dintre cele mai bune factorii de decizie din lume .


Palau

Palau

Palau, după numele său oficial Republica Palau, este o țară insulară aflată în Oceanul Pacific la 800 km est de Filipine. Câștigându-și independența în 1994, Palau este una dintre cele mai mici și mai tinere țări. Palau este constituită din 16 state: Aimeliik, Airai, Angaur, Hatohobei, Kayangel, Koror, Melekeok, Ngaraard, Ngarchelong, Ngardmau, Ngaremlengui, Ngatpang, Ngchesar, Ngiwal, Peleliu, Sonsorol.


La Maddalena

La Maddalena

La Maddalena este un oraș din Sardinia, Italia. La Maddalena este principalul oraș și insula principală a arhipelagului La Maddalena. Servit ca un post militar pentru majoritatea europenilor a înregistrat un istoric, datorită accesului ușor la benzile de transport. Aceste insule sunt în principal roci zimțate care formează stânci abrupte și vârfuri înalte, cu privelisti uimitoare. Se remarca prin plajele sale curate, existand o plaja deosebita din cauza nisipului său roz, ce poate fi admirata doar de la departare, nefiind permis accesul vizitatorilor, presupunandu-se ca turistii ar fi îmbuteliat nisipul și peste ani a început să dispară


Cagliari

Cagliari

Cagliari este capitala insulei Sardinia, o regiunea autonomă a Italiei. Are aproximativ 165.000 locuitori, dar împreună cu zona metropolitană strânge 300.000 de locuitori (Elmas, Pirri, Quartucciu, Quartu Sant'Elena). În timpurile străvechi, a fost un important centru de comerț fenician (cu numele de Karalis). A trecut sub suzeranitate romană împreună cu restul insulei în 238 î.Hr.. Pe rând, a fost condus de vandali, Imperiul Bizantin, Genova, Pisa, Aragon (în timpul dominației catalane, orașul se numea Càller), Spania și pentru scurt timp Austria, până ce a intrat în Ducatul Piemont în 1720.


San Teodoro Sardinia

San Teodoro Sardinia

San Teodoro este o comună din provincia Olbia-Tempio, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 4.630 de locuitori și o suprafață de 107,6 km².


Arzachena

Arzachena

Destinație renumită din inima coastei de smarald, în nord- estul Sardiniei, Arzachena este presărată cu hoteluri de lux, vile private, reședințe și campinguri. Cu un teritoriu de 80 km de litoral, cuprinde un amestec de plaje cu nisip și pietre colțuroase și  golfuri splendide, izolate, la care se poate ajunge doar cu barca.


Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura este o comună din provincia Olbia-Tempio, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 5.211 locuitori și o suprafață de 102,29 km².


Budoni

Budoni

Budoni este o comună din provincia Olbia-Tempio, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 5.081 de locuitori și o suprafață de 54,28 km².


Castelsardo

Castelsardo

Castelsardo este o comună din provincia Sassari, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 5861 locuitori și o suprafață de 43,34 km².


Santa Margherita Di Pula

Santa Margherita Di Pula

Plaja este acoperita in boabe de nisip gri cu nuanțe roz, în timp ce apa, care ciclurile prin toate tonurile de albastru, este superficială și, prin urmare, ideal pentru familiile cu copii care pot juca de-a lungul malul apei fără pericol.


Ogliastra

Ogliastra

Există multe motive pentru sa vizitati Ogliastra: este cea mai sălbatică, zona cea mai nealterate din Sardinia. Acesta este bogat în istorie. Și este regiunea italiană cu cel mai mare număr de persoane de peste 100 de ani - din cauza, se spune, la o bucată de teren magic.


Arbatax

Arbatax

Arbatax (pronunția italiană: [arbataks]) este cel mai mare cătunul (Frazione) din Tortolì, Sardinia, în Italia. Cu aproape 5.000 de locuitori, este, de asemenea treilea cel mai mare oraș din provincia sa (Ogliastra) de populație, după municipiul Lanusei (5700) și Tortolì propriu [1] (5300).


Cannigione Di Arzachena

Cannigione Di Arzachena

Arzachena (Arzachena Gallura Arzachena în Sardinia) este un oraș italian de 13,561 de locuitori din provincia Olbia Tempio-in Sardinia.


Sassari

Sassari

Sassari ([Sassari] Despre acest pronunția sunet (ajutor · info); Sassarese: Sassari, Sardinia: Tatari) este un oraș italian și al doilea cel mai mare de Sardinia în termeni de populație cu 127,625 de locuitori, sau aproximativ 275,000 inclusiv zonă metropolitană. Una dintre cele mai vechi orașe de pe insula, aceasta conține o colecție considerabilă de artă.


Oristano

Oristano

Oristano este o comună din provincia Oristano, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 31.607 locuitori și o suprafață de 84,57 km².


Villasimius

Villasimius

Villasimius este o comună din provincia Cagliari, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 3.590 de locuitori și o suprafață de 57,97 km².


Orosei

Orosei

Orosei este o comună din provincia Nuoro, regiunea Sardinia, Italia, cu o populație de 6.995 de locuitori și o suprafață de 91 km².