Statiuni si orase in regiunea Saxonia Inferioara

Orasul Hanovra (germana: Hannover) este situat pe raul Leinen si este capitala statului federal Saxonia Inferioara, Germania.

Statiunile si orasele din Saxonia Inferioara unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Saxonia InferioaraObiective turistice in regiunea Saxonia Inferioara Oferte Saxonia Inferioara


Hannover

Hannover

Orasul Hanovra (germana: Hannover) este situat pe raul Leinen si este capitala statului federal Saxonia Inferioara, Germania. Cu o populatie de 522.944 (2007) locuitori, orasul este un important centru din nordul Germaniei, cunoscut a fi gazda unor importante expozitii anuale comerciale, cum ar fi Targul Hanovra si CeBIT. In fiecare an, Hanovra gazduieste Hannover Schützenfest, festivalul practicantilor de tir sportiv si Hannover Oktoberfest (a doua ca magnitudine din lume). Hanovra are o insemnata importanta regionala, datorata universitatilor sale si facultatii de medicina, aeroportului international si gradinii zoologice imense.





Carolinensiel

Carolinensiel

Carolinensiel în timpul verii Sărbători de ofertă include inot, navigatie si plimbari cu barca, precum şi drumeţii-excursii la Wattmeer şi cade la soare la plajă. Riding şi ciclism în natură minunat este un eveniment de neuitat. În Harlesiel un yacht-board este situată, care este independed a mareelor. Din Harlesiel se pot face excursii la Helgoland sau la "Ostfriesische Inseln".