Statiuni si orase in regiunea Selangor

Numele capitalei inseamna „capitala noroioasa” in malaeza, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak.

Kuala Lumpur se afla in inima statului Selangor. Este marginit de munti pe toate partile, mai putin in est, acesta fiind si motivul pentru care Kuala Lumpur si zonele adiacente sunt numite „Valea Klang”.

Kuala Lumpur este sediul Parlamentului Federal din Malaezia. Orasul a fost o data centrul de resedinta al puterilor executive si judecatoresti ale federatiei, dar acestea s-au mutat la Putrajaya, incepand cu anul 1999.

Statiunile si orasele din Selangor unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

SelangorObiective turistice in regiunea Selangor Oferte Selangor

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Numele capitalei inseamna „capitala noroioasa” in malaeza, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak. Kuala Lumpur se afla in inima statului Selangor. Este marginit de munti pe toate partile, mai putin in est, acesta fiind si motivul pentru care Kuala Lumpur si zonele adiacente sunt numite „Valea Klang”. Kuala Lumpur este sediul Parlamentului Federal din Malaezia. Orasul a fost o data centrul de resedinta al puterilor executive si judecatoresti ale federatiei, dar acestea s-au mutat la Putrajaya, incepand cu anul 1999.