Statiuni si orase in regiunea Sousse

Construit in anii ’70, Port el Kantaoui reprezinta zona turistica de mare clasa a industriei turismului tunisian,un loc plin de sarm la numai 8 km de Sousse.

Statiunile si orasele din Sousse unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

SousseObiective turistice in regiunea Sousse Oferte Sousse

Orasul Sousse

Orasul Sousse

Oras maritim inca din antichitate, situat la 140 Km de Tunis, Sousse este construit pe coasta mediteraneana a Tunisiei. Resedinta de guvernorat. Localizare şi acces: Pe partea de est al Tunisiei, la 2 ore de condus din capitala tarii, Tunis, se afla oraşul Sousse ,,perla Sahelului'' , adică la 140km sud de Tunis, 127 km nord de Sfax, 57km est de Kairouan. Gara cale ferată. Aeroportul Internaţional Skanes-Monastir.


Port El Kantaoui

Port El Kantaoui

Construit in anii ’70, Port el Kantaoui reprezinta zona turistica de mare clasa a industriei turismului tunisian, un loc plin de sarm la numai 8 km de Sousse. O staţiune cu un farmec şi un lux aparte, un complex construit în jurul unui port modern care adăposteşte peste 300 de yahturi. Hotelurile se întind de-a lungul unei străzi pavate cu piatră, care reproduce perfect atmosfera Evului Mediu.


Port El Kantaoui Sousse

Port El Kantaoui Sousse

Port El Kantaoui este un complex turistic la 10 kilometri nord de orașul Sousse, în centrul Tunisiei. A fost construit în 1979, în mod special, ca centru turistic, în jurul unui mare port artificial care asigură acostarea cu 340 de dane pentru iahturi de lux, găzduind activități sportive de la schi nautic la parapanta și mai multe terenuri de golf. Cursul de campionat aprobat cu 36 de găuri PGA face din Port El Kantaoui o destinație populară pentru golf.