Statiuni si orase in regiunea Tirol

Cu o mare diversitate de activităţi pentru întreaga familie, Seefeld vă invita să va bucurati de viaţă din plin. Faceţi o plimbare prin zona pietonală plină de viaţă, cu magazinele sale fermecătoare, sau bucurati-va de o seara de divertisment în cazinou sau într-unul din numeroasele restaurante, baruri, cafenele şi cluburi de noapte.
Incepatorii, experţii sau copiii vor iubi partiile de schi de cross-country, în timp ce schiorii alpini şi iubitorii de snowboard se vor delecta în cele trei zone de schi bine dezvoltate în jurul Rosshütte şi Gschwandtkopf.

Statiunile si orasele din Tirol unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

TirolObiective turistice in regiunea Tirol Oferte Tirol

Kappl

Kappl

Statiunea de ski Kappl este una dintre cele mai frumoase statiuni de ski din regiunea Silvretta. Statiunea Kappl este asezata pe partea insorita a vaii Paznaun la 1258 de metri.


Solden

Solden

Aflat la 90 km de Innsbruck, la 69 km de Imst şi la 60 km de Otz, staţiunea se află la 1.342 m altitudine şi este foarte cunoscută pentru munţii înalţi, valea superbă, pădurile şi tradiţiile locului. Zona reprezinta una din cele mai mari regiuni de ski din Austria. In aceasta regiune gasim cea mai lunga partie din lume, cu o lungime de 14 km, platforma BIG3 Gaislachkogl la o altitudine de 3.058 metri.


Vent

Vent

Petrecere şi agitaţie nu fac parte din concediul dvs. ideal? Căutaţi pur şi simplu relaxare la munte? Daţi atunci o şansă staţiunii Vent! Vă aşteaptă multă tradiţie şi ospitalitate autentică şi bineînţeles şi o culisă deosebită. Înconjuraţi de profilul impozant al Alpilor Ötztal Alpen, Wildspitze, Similaun & Co. vă aşteaptă cu nenumărate trasee de drumeţii, cu sau fără rachete de zăpadă şi o ofertă în special de dicată familiilor. În localurile rustice sau la o plimbare romantică cu trăsura trasă de cai vă invităm să uitaţi pentru o vreme de rutina şi problemele de fiecare zi.


Breitenbach

Breitenbach

Breitenbach este înconjurat de frumosul peisaj cu dealuri line ale văii Inn-ului, vârfurile înalte ale văii Alpbach şi impresionanta panoramă a Alpilor Kitzbühel. Aici se păstrează obiceiurile şi tradiţiile locale cu mare grijă, ceea ce a atras distincţie de "Comunitate Europeană" acestei localităţi. Restaurante şi baruri tradiţionale îşi răsfaţă oaspeţii cu delicatese tiroleze, în timp ce traseele pentru drumeţii şi excursii vă invită să exploraţi natura înzăpezită. În plus vă stau la dispoziţie două rute pentru schi fond - una din ele chiar cu "sigiliu de calitate" şi domeniile schiabile din Alpbachtal, Wiedersberger Horn, Reith şi Kramsach - foarte aproape.


Langenfeld

Langenfeld

SosireaCu maşina: Via Innsbruck - Inntal-autostrada A 12 - ieşire Ötztal - Längenfeld (aproximativ 100 km) Via Bregenz - autostrada A 14 - Bludenz - Landeck - autostrada A 12 - ieşire Ötztal - Längenfeld (aproximativ 190 km) cu trenul: gara principală la Innsbruck. Cu trenul la Ötztal staţie şi cu autobuzul locale pentru Längenfeld sau cu autobuzul direct din Innsbruck la Längenfeld. De avion: Innsbruck aeroport: 100 km - conectarea zboruri Salzburg aeroport internaţional: 350 km - conectarea zboruri München aeroportul internaţional: 350 km


Niederau

Niederau

Niederau este situat la cca. 824 m altitudine, la intrarea în vale şi la doar circa 7 km de Wörgl, cel mai apropiat oraş. La marginea Alpilor Kitzbühel şi la poalele Markbachjoch (1.500 m) acest sat tipic tirolez stabileşte standardul pentru comoditate şi linişte pentru concediile la schi. Biserica cu turnul tipic ascuţit domină orizontul satului unde sporturile de iarnă sunt acasă din 1947. Aşezarea vă va convinge şi prin preţurile bune şi prin farmecul său tradiţional şi romantic. Oferta de activităţi de agrement este ideală pentru familii şi este completată de oferta gastronomică variată şi foarte gustoasă. Din centru pleacă mai multe instalaţii către domeniul schiabil iar cu skibus-ul gratuit ajungeţi fără probleme şi la celelalte pârtii din Wildschönau.


St Anton am Arlberg

St Anton am Arlberg

St. Anton între grupele montane Verwall şi Lechtal, la pasul Arlberg, a vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie pentru un concediu la schi perfect: cazare confortabilă şi variată - de la pensiuni cu mic dejun până la hoteluri de toate categoriile. În plus St. Anton îşi atrage vizitatorii nu doar cu 306 km de pârtii cu toate gradele de dificultate, ci şi cu o zonă de pietoni pentru plimbări şi cumpărături. Oferta de petrecere a timpului liber este largă: un exemplu bun este noul centru SPA. Legendar este Après-Ski-ul în St. Anton: Posibilităţile de petrecere sunt numeroase şi puteţi chiar de după-amiaza devreme asculta muzică în unul din multele baruri.


Sankt Johann In Tirol

Sankt Johann In Tirol

Cum se ajunge acoloPrin autostrada A12 masina: Inntal la Kufstein la Innsbruck, ieşire Kufstein Sud (toll-free provenind din Nord) sau Worgl Ost, continua prin intermediul federale road B312; provenind din Innsbruck Inntal autostradă A 12 pentru a ieşi Wörgl Ost, şi apoi locale road B 312; la vest Vest-autostrada a1 pentru a ieşi din Lofer şi apoi locale road la St. Johann. Cu trenul: St. Johann în Tirol este o staţie de tren expres. De plan: cel mai apropiat aeroport este în Innsbruck sau Salzburg.


Flirsch

Flirsch

La 1154 m altitudine în Stanzertal se află Flirsch, la doar 13 km de internaţional renumita staţiune de schi St. Anton. În micuţa localitate veţi găsi în schimb mai multă linişte. Dacă vreţi să vă petreceţi concediul mai degrabă relaxat şi departe de agitaţie Flisch este alegerea corectă! Cei 13 km pot fi însă bineînţeles fără probleme acoperiţi cu skibus-urile gratuite. Pe lângă variata ofertă de timp liber din St. Anton vă aşteaptă numeroase posibilităţi şi în Flirsch, cum ar fi un derdeluş natural cu nocturnă.


St. Jakob Im Defereggental

St. Jakob Im Defereggental

În vale pitorească Tal, înconjurat de Parcul naţional Hohe Tauern în Tirolul de Est veţi găsi idilica staţiune St. Jakob la o altitudine de 1.389 m. Deşi Defereggental face parte în ziua de azi dintre cele mai frumoasă văi din Tirol şi a devenit o populară destinaţie de vacanţă, nu şi-a pierdut nimic din farmecul tradiţional. Găsiţi aici încă peisaje neatinse acoperite de zăpadă, pentru drumeţii superbe. Centrul St. Jakob este dominat de vechile case de piatră. Renumitul sat cunoscut şi ca "Micul Tibet" merită cu siguranţă o vizită. Domeniul schiabil înconjurător nu lasă în schimb nimic de dorit nici în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Siguranţă ridicată de zăpadă şi panoramă romantică fac din o vacanţă aici una cu adevărat deosebită!



Alpbach

Alpbach

Resortul foarte primitor Alpbach, situat la 975 m altitudine a fost declarată în anii ´80 cel mai frumos sat sportiv al Austriei iar în 2004 cel mai bun resort mic de schi al Europei. Localitatea se află în valea Albach, pe un platou însorit cu vedere de vis şi posibilitatea de acces direct la domeniul schiabil la Wiedersberger Horn. Zona liniştită de la capătul văii vă garantează idilă fără trafic de trecere deranjant. Alpbach atrage turiştii în special datorită ambientului său istoric şi numeroasele posibilităţi de petrecere a timpului liber, cum ar fi derdeluş sau drumeţii. Pensiunile sunt foarte primitoare atât în ceea ce priveşte imaginea exterioară, cât şi interiorul.


Walchsee

Walchsee

La o altitudine de 658 m se află localitatea Walchsee, chiar la malul lacului cu acelaşi nume. Localitatea răsfăţată de soare este la poalele Zahmen Kaisers. Pentru drumeţii şi schi fond puteţi porni la tururi prelungite de la Walchsee, pe lacul îngheţat puteţi face Ice Stock (sport asemănător curling) sau patina, iar pentru schiori instalaţiile sunt la doar câteva minute depărtare pentru Zahmen Kaiser, cu legături cu skibus-ul pentru Unterberghorn. Iubitorii de aventură pot face drumeţii lungi pe zăpada adâncă, iar pe copii îî aşteaptă cu drag derdeluşul local.


Oberau

Oberau

La marginea Alpilor Kitzbühel în centrul văii însorite a Wildschönau, la 936 m altitudine veţi găsi localitatea Oberau. Satul drăguţ, tipic tirolez este considerat principala staţiune a văii şi impresionează în special datorită bisericii baroce cu peste 250 ani, există însă aici şi multe localuri plăcute şi rustice unde puteţi petrece multe ore de relaxare şi încerca specialităţile locale - Oberau este foarte simpatic tocmai datorită faptului că şi- a păstrat aerul tradiţional. De aici pleacă 5 tele-scaune la Roggenboden şi o legătură excelentă de ski-bus pentru acces comod la domeniul schiabil "Wildschönau". lăsaţi-vă răsfăţaţi de ospitalitatea şi liniştea Oberau! Dacă totuşi e ceva prea multă linişte aici vă puteţi bucura de derdeluşil de la Roggenboden sau de "Stadl-Après Ski Bar".


Soll

Soll

Situată în căldarea însorită dintre Wildem Kaiser (2.344 m) şi Hoher Salve (1.829 m) veţi găsi pitoreasca localitate Söll, la 703 m deasupra nivelului mării. În timpul zilei atmosfera este liniştită şi intimă dar nu vă lăsaţi înşelaţi în a crede că asta este tot ceea ce Söll are de oferit: oferta de Après-Ski este renumită şi nopţi pline de culoare sunt garantate de diversele discoteci şi baruri. Fie la "kegeln" (asemănător bowling), Squash, patinaj, săniuş pe timp de zi sau seara, plimbări ghidate cu rachetele de zăpadă sau la o vizită la piscina panoramică - nu veţi duce lipsă de posibilităţi!


Fliess Im Oberinntal

Fliess Im Oberinntal

Informaţii generaleFließ im Oberinntal are 3035 locuitori și este situat pe un lac la o altitudine de 1073 m. Acesta se află pe un platou însorit la frontiera austriac-Swiss-Italian, în mijlocul Alpilor. Pante însorită, senin albastru, magnific Caleidoscoape a culori clare brooks, aer proaspăt - care este Fliess în vara.


Maurach Am Achensee

Maurach Am Achensee

Oraş mic, dar frumos, Maurach se află la 980 de metri altitudine pe malul sudic al lacului Achen. Aici sunt pe primul-plan distracţia pe zăpadă şi relaxarea. Farmecul rustic al acestui primitor sat tirolez este completat de oferta numeroaselor restaurante, care vă aşteaptă cu adevărate delicii culinar. Deosebit de frumoasă este zona din imediata apropiere a domeniului schiabil. Rofanseilbahn vă duce confortabil la domeniul schiabil Maurach. Doza de adrenalină o asigură un "zbor" skyglider-erul "Airrofan": Ca un vultur în aer veţi coborî de pe Gschöllkopf, cu 85 kilometri pe oră 200 m în profunzime! În afara pârtiilor vă puteţi relaxa pe sanie sportiv sau romantic în cea trasă de cai de-a lungul malului lacului. Muzeul de Arta "Notburga" merită desigur o excursie şi o vizită.


Itter

Itter

Departe de turismul de masă vă puteţi bucura de ospitalitatea staţiunii Itter şi de imaginea foarte frumoasă oferită de vechiul castel al acesteia. Satul mic şi prietenos este situat la poalele Hohe Salve, pe un platou însorit departe de agitaţie şi în mijlocul naturii. Puteţi profita de frumuseţea munţilor la maxim. Pe lângă câteva teleschiuri de antrenament, gondola Salvista Gondelbahn vă permite de asemenea accesul direct la distracţia pe plăci. Localitatea idilică oferă numeroase trasee de excursii şi posibilităţi de schi fond precum şi un derdeluş natural cu nocturnă şi multe oferte gastronomice. Situarea excelentă a Itter în Brixtenal permite schiorilor să beneficieze de condiţii perfecte pentru o vacanţă frumoasă la zăpadă. Domeniul schiabil are în jur de 284 km de pârtii bătătorite - cu posibilităţi pentru toate nivele de cunoştinţe. Cele 90 de instalaţii pe cablu asigură transportu, fără mari ocolişuri, iar după schi puteţi petrece după chef: la "Salvista-Stadl" de exemplu chiar până de dimineaţă! O vizită merită şi vecinele Söll şi Hopfgarten. Pentru a ajunge în staţiune puteţi folosi maşina proprie sau trenul şi nici avionul nu vă lasă prea departe: gara este la cca. 6 km (Hopfgarten), iar cel mai apropiat aeroport la cca. 75 km depărtare (Innsbruck).


Hopfgarten In Defereggen

Hopfgarten In Defereggen

Cum se ajunge acolopoate ajunge confortabil cu maşina şi este bine conectat la transportul public. cu maşina: cu trenul: de avion: sunt cele mai apropiate aeroporturi și. Distanţe:


Serfaus

Serfaus

Informaţii generaleSerfaus este situat în Munții, la o altitudine de 1427 m, şi are 1024 de locuitori. Pajişti magnific, pline de culoare floare în vara, pădurile strălucitor în toamna anului; grinzile climatice şi aerul de munte proaspete! Relaxare facilităţi Wellness, râs copiii la joacă: un paradis de vacanţă, în cazul în care calitatea nu este doar un cuvânt, dar este asigurată în jos la ultimul detaliu. Serfaus are o mulţime, care este atât de distincte şi unice: locaţia sa însorită, clubul pentru copii 'Murmli', amestecul de pensii confortabilă şi hoteluri de top, combinaţie de flerul internaţionale şi farmecul un mic sat.


Nauders

Nauders

Nauders este situat în regiunea de granita Italia-Austriei-Elveția, pe un platou însorit între trecatoarea Finstermunz / Elveția și Passo Resia / Italia și au o istorie lungă.


Pertisau

Pertisau

Mica localitate Pertisau este situată idilic pe malul vestic al lacului Achen. La o altitudine de 950 m puteţi să vă bucuraţi de atmosfera relaxată tiroleză. Staţiunea este un loc ideal de pornire penrtu schi fond şi drumeţii, datorită nu în ultimul rând apropierii de "Karwendelgebirge", una din cele mai mari arii naturale protejate din Tirol. Şi în afara pârtiilor vă stau la dispoziţie multe şi variate posibilităţi de petrecere a timpului liber, astfel puteţi vizita centrul modern de activităţi sau vă răsfăţa cu bunătăţi la unul din restaurantele cu specific tradiţional.


Sautens

Sautens

Încadrată de Stubai şi Alpii Ötztal veţi găsi localitatea Saunters la 812 m altitudine la intrarea din Ötztal. Micuţa staţiune vă va fermeca prin situarea încântătoare, liniştea şi relaxarea pe care o oferă - un contrast bine venit faţă de tipicul haos al staţiunilor de iarnă. Lacul Piburger se află şi el foarte aproape şi vă aşteaptă la o vizită. Toate acestea nu înseamnă că nu se poate schia aici: domeniul schiabil potrivit pentru familii şi relativ mic Hochoetz este chiar în apropierea învecinatei Oetz. Mai interesante pentru tineret este gazda Cupe Mondiale de Schi Sölden, cunoscut şi datorită multelor posibilităţi de distracţie în afara pârtiilor.


Zams

Zams

Flerul de vacanţă tipic tirolez promite Zams, staţiune care este situată paşnic între vârfurile acoperite de zăpadă ale masivului Venet în centrul regiunii turistice TirolWest. Satul confortabil şi-a păstrat până în zilele noastre caracterul său original astăzi şi vă aşteaptă datorită cabanelor viu colorate, hanurilor tradiţionale şi castelului Kronburg un farmec cald, care (re)atrage mulţi turişti de la an la an. O panoramă de neuitat poate fi savurată cel mai bine de la Krahberg, la 2212 m altitudine, unde priveliştea vi se deschide până la Zugspitze. Fanii sporturilor de iarnă şi în special familiile printre aceştia nu vor duce lipsă de nimic în ciuda faptului că domeniul schiabil are dimensiuni mai degrabă reduse. Acesta dispune de 22 de km de pârtii se află chiar în faţa uşii şi telecabina este situată chiar în staţiune. O gamă variată de baruri şi restaurante, facilităţi de spa şi oportunităţi pentru săniuş şi patinaj nu vor permite plictiselii să se instaleze nici pe seară.


Oberndorf

Oberndorf

Informaţii generaleOberndorf, cunoscut ca 'Cuibul familie', 1700 de locuitori şi este o staţiune de vacanţă în mijlocul natura virgină. Situat la un nivel mare de 700 m, înconjurat de magnific Kitzbühel Alps şi pitoresc 'Wilder Kaiser' muntos.


Fendels

Fendels

Fendels, unul dintre cele mai mici sate din Tirol, este întronat deasupra văii Inntal și a fost menționată pentru prima dată ca "Venels" în 1288 AD. Fendels este încorporat în Glockturmkamm Ridge, care face parte din Alpi Oetztal. În 1959 un drum făcut acest sat de munte mai ușor accesibile, înainte de a putea fi atins doar prin funicular.


St. Ulrich Am Pillersee

St. Ulrich Am Pillersee

Cum se ajunge acoloCu maşina: München - Kufstein - St. Johann - Fieberbrunn-St. Ulrich (apel gratuit) sau Viena - Salzburg - Lofer - Waidring - St. Ulrich. Cu trenul: cea mai apropiata gara este în Fieberbrunn. De plan: cele mai apropiate aeroporturi sunt în Innsbruck sau Salzburg.


Ischgl

Ischgl

Minunata aşezare montană Ischgl este situată la cca. 1.377 m altitudine în Valea Paznaun în Tirol între Silvretta şi grupa Verwall şi este îndrăgită din multe motive, nu doar Aprés-Ski-ul animat. Se adună aici în fiecare an numeroşi oaspeţi din toată lumea, şi pe lângă hotelurile luxoase de 4 şi 5 stele veţi găsi la fel de bine şi mici hanuri şi pensiuni în zone idilice. Cu siguranţă însă Ischgl reprezentă mai degrabă Urban Lifestyle, evenimente de calitate şi bineînţeles sporturi de iarnă în stare pură. Pentru a uşura drumul schiorilor şi boarderilor până la staţiile de vale staţiunea pune la dispoziţie un tunel pentru pietoni cu benzi rulante cu care se poate ajunge fără probleme din o parte în alta a staţiunii. În plus a început să circule din iarna 2014/2015 în Ischgl şi noua instalaţie Pardatschgratbahn (cablu triplu) care acoperă ce mai mare diferenţă de nivel din lume pentru o cabină de acest tip şi cu care puteţi urca comod în domeniul schiabil din partea estică a staţiunii. Pe lângă distracţia pe pârtii Ischgl oferă multe posibilităţi de a petrece ziua în mişcare. Apoi pe seară puteţi alege dintr-o gamă largă de oferte, de la ore liniştite la spa până la petreceri fierbinţi în unul din numeroasele baruri, cluburi sau discoteci. În cadrul "Top of the Mountain Concerts" urcă pe scenele Ischgl vedete internaţionale, la deschiderea de sezon, de paşte şi la finalul sezonului. Indiferent de stilul sau modalitatea de sport pe care o practicaţi, Ischgl este pregătit pentru vizita dvs., sub motto-ul "Nici o zi nu este ca alta!".


Seefeld In Tirol

Seefeld In Tirol

Cu o mare diversitate de activităţi pentru întreaga familie, Seefeld vă invita să va bucurati de viaţă din plin. Faceţi o plimbare prin zona pietonală plină de viaţă, cu magazinele sale fermecătoare, sau bucurati-va de o seara de divertisment în cazinou sau într-unul din numeroasele restaurante, baruri, cafenele şi cluburi de noapte. Incepatorii, experţii sau copiii vor iubi partiile de schi de cross-country, în timp ce schiorii alpini şi iubitorii de snowboard se vor delecta în cele trei zone de schi bine dezvoltate în jurul Rosshütte şi Gschwandtkopf.



Galtur

Galtur

Informaţii generale1584 m deasupra nivelului mării 701 locuitori locaţie: în munți, lângă o zonă de schi


Kramsach

Kramsach

Localitatea Kramsach (520 m) este situată în tiroleza vale Unterinntal, pe malul nordic al Innului şi se întinde vizavi de Rattenberg pe gura de vărsare în formă de evantai Brandenberger Ache. Datorită celor 6 lacuri înconjurătoare este numit şi "Seendorf" - Satul Lacurilor şi vă aşteaptă cu ambientul perfect pentru un concediu de refacere. Numeroase posibilităţi de agrement cum ar fi patinaj sau hochei pe gheaţă, varietate culinară vă oferă restaurantele, refugiile şi tipicele localuri gastronomice. Kramsach s-a specializat în oferte pentru începători şi cei ce vor să-şi reîmprospăteze cunoştinţele de schi, dar şi pentru avansaţi, snowboarderi şi schiori fond există destulă varietate. Cu instalaţia Sonnwendjochbahn-Sessellift veţi pluti comod de la 520 la 1.900 m, direct la distracţie pe zăpadă.


See Im Paznauntal

See Im Paznauntal

Informaţii generaleLa o altitudine de minciuni 1050 m vedea im Paznauntal, cu 1030 de locuitori. Soarele, distractiv, de agrement şi natura virgină desigur - regiunea de vacanţă a vedea-Pians este un pic pearl în Valea Paznauntal cu o mulţime de personalitate. Experienţă farmecele tradiţional tirolez vamale cu toate facilităţile de o industrie turistică moderne.


Telfs Buchen

Telfs Buchen

Telfs este situat la poalele Hohe Munde de 2662 m, un munte care face parte din lantul muntos Mieminger. Bairbach, Birkenberg, Brand, Buchen, Hinterberg, Lehen, Moos, Mösern, Platten, Sagl, St Veit și Wildmoos alcătuiesc municipiul Telfs. Cu aproximativ 15.000 de locuitori, este al treilea municipiu din Tirol, în ceea ce privește dimensiunea, după Innsbruck și Kufstein. Pentru o perioadă lungă de timp Telfs fost un centru al industriei textile.


Jerzens

Jerzens

Municipalitatea Jerzens se extinde în partea anterioară a văii Pitztal pe ambele maluri ale râului Pitze.


Eben Am Achensee

Eben Am Achensee

Municipalitatea din Eben am Achensee este formată din satul principal Eben, precum și Maurach am Achensee, Buchau și Pertisau.



Ehrwald

Ehrwald

Localitatea tipic tiroleză Ehrwald este situată la cca. 994 m altitudine într-o vale plină de soare, înconjurată de masivul Zugspitze, lanţul Mieming şi Wettersteingebirge. În Ehrwald vă aşteaptă pârtii cu toate gradele de dificultate, aici vor fi complet satisfăcuţi şi cei cu multă experienţă şi începătorii! Pentru copii există la Ehrwalder Alm multe posibilităţi de a învăţa schiatul în atmosferă relaxată şi cu multă distracţie. Pe lângă plăcerea de a aluneca pe plăci coborârea de vale de la Ehrwalder Alm pune la dispoziţie derdeluş în nocturnă cu sănii, bob sau chiar Snow-Fox.



Ellmau

Ellmau

Localizate la poalele “Wilder Kaiser”, în Alpii Kitzbuhel, Ellmau (820 m) şi localităţile învecinate alcătuiesc împreuna cel mai mare domeniu de schi din Austria. Visele tale de vacanţă de iarnă cu siguranţa se vor îndeplini în această localitate foarte plăcută: pe pârtii (coborârile sunt o parte chiar până în centrul staţiunii) şi în afara lor oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber, incluzând curling, saniuş, plimbări în zăpadă şi excursii cu sania trasă de cai. La piscina KaiserBad vă aşteaptă un peisaj acvatic cu piscine acoperite şi multe saune. Pe un total de 55 km de trasee de drumeţii puteţi explora peisajul din o altă perspectiva. Alte avantaje sunt reprezentate de minunatele împrejurimi, accesul facil în staţiune, vreme foarte plăcută şi ospitalitatea tiroleza specifică şi nici cei mici nu au fost uitaţi, pentru ei există de asemenea multe evenimente.


Berwang

Berwang

În centrul Tiroler Zugspitz Arena, la o altitudine cu zăpadă asigurată - 1.342 m - este situat satul montan tirolez Berwang, un adevărat paradis pentru vacanţele de iarnă şi în familie o adevărată comoară ascunsă pentru regii zăpezii de toate vârstele. Berwang este o staţiune cu distanţe foarte mici la: instalaţiile pe cablu, trasee de schi fond, un patinoar, un derdeluş şi trasee de plimbare - la fiecare ajungeţi foarte repede de la unitatea de cazare. Maşina puteţi lăsa aici. O şcoală de schi şi o grădiniţă de schi, magazine alimentare şi sportive, baruri de Après-Ski şi diferite restaurante, Berwang oferă tot ce este nevoie pentru o vacanţă de succes. Localitatea aflat la cea mai mare altitudine din Zugspitz Arena din Tirol este situat în zonă luminoasă şi foarte frumoasă din punctul de vedere al peisajului la doar câţiva km de graniţa între Germania şi Austria.


Hintertux

Hintertux

Hintertux iarnaabsolut sigure pentru zăpadă deoarece a Ghețarul Hintertuxer, 67 telecabine şi lifturi, 236 km partii. Zonele de schi Rastkogel - Eggalm - Penken sunt conectate la greates Ski-zona Zillertal. Après schi şi mai multe restaurante sunt de aşteptare pentru tine. Sub rezerva modificărilor.


Achenkirch

Achenkirch

Idilica staţiune Achenkirch este situată la 916 m altitudine şi este format din mai multe cartiere împrăştiate. Situată la capătul de nord al lacului Achen, situaţia oferă vederi magnifice asupra munţilor din jur Karwendel şi celui mai mare lac din Tirol. Pe lângă domeniul schiabil excelent staţiunea de schi mare vă aşteaptă aici şi cea mai mare rezervaţie naturală închisă "Karwendel". În afară de Snowbike şi derdeluş aveţi de asemenea oportunitatea unică de a încerca golf pe zăpadă. Romanticii dintre dumneavoastră nu trebuie să piardă ocazia de a face o plimbare prin peisajul strălucitor cu caleaşca. De deliciile culinare vă puteţi bucura după o zi lungă în restaurantele de primă clasă.


Lermoos

Lermoos

Lermoos este un sat atractiv cu o suprafață de schi mica, dar interesanta. O parte din atractia ca si destinație pentru schiorii de vacanță este includerea pe biletul Happy Ski Card lift accesul pentru ski in alte statiuni din Garmisch-Partenkirchen și Ehrwald (printre altele), pentru cei care au o mașină la dispoziție. De asemenea, este o destinație atractivă pentru schiori intermediari, precum și cei care sunt în căutarea unei vacanțe sat tipic austriaca.


Reutte

Reutte

Reutte este un oraș de cumparaturi (Marktgemeinde) situat adiacent la râul Lech la aproximativ 45 de mile nord-vest de Innsbruck, Austria și sud-vest de Munchen, Germania. Reutte este capitala de nord-vest (Außerfern) a regiunii Tirol din Austria.


Ramsau Im Zillertal

Ramsau Im Zillertal

Informaţii generaleRamsau im Zillertal, cu 4000 de locuitori, se află 600 m deasupra nivelului mării, în munţi şi de un râu şi o zonă de schi. Datorită locaţiei sale favorabile - în centrul Zillertal Valea telecabina - Ramsau este punctul de plecare ideal pentru a explora lumea de munte Zillertal. Vacanţă romantice paradise este un sat mic Magic cu minunat hoteluri, pensiuni, pensii și locuințele țărănești, o mulţime de soare, Pajişti largă şi munte pur aer, care toate oferă răcoritoare pentru corpul şi sufletul tău. Bucuraţi-vă de călduroasă şi ospitalitate, precum şi ofertele excelent din pivnita si bucatarie! Toate acest lucru este ceea ce face ca regiunea de vacanţă atât endearing!


Imst

Imst

Micul oraș însorit din Imst este încorporat în valea Oberinntal în zona de vacanta Pitztal și Oetztal.


Mieming

Mieming

Mieming este situat pe platoul Mieminger la poalele lantului muntos cu același nume. La poalele lantului montan Mieminger, este satul Mieming cu cei 3000 de locuitori. Localitățile componente Untermieming, Weidach, Fiecht, vedea, Tabland, Zein, Obermieming, Barwies, Zirchbichl, Krebsbach, Fronhausen și Freundsheim fac parte din zona municipală, ce se extinde spre valea Gaistal.


Pfunds

Pfunds

Pfunds în valea Oberinntal este situat într-o regiune de granita aproape de Elveția și Italia. Municipalitatea din Pfunds cuprinde satele Stuben și Pfunds-Dorf, conectate printr-un pod de lemn, care a fost construit în 1950, precum și cătunele Wand, Vorder- și Hinterkobel, Birkach, Lafairs, Stein și Greit. Începând cu anii 1980 Pfunds acordă o mare importanță pentru politica de comunitate ecologică, instaland panouri solare, cu accent pe recuperarea energiei în grădini de iarnă, ​​precum și sistemele de încălzire anti-poluare cu biomasa si aschii de lemn.


Uderns

Uderns

Informaţii generaleUderns, situată la 549 m deasupra nivelului mării şi cu 1502 locuitori, este situat în Munții, un râu şi o zonă de schi. În inima Vale Zillertal, unde Vale este sa mai largă şi în cazul în care soarele straluceste de minciuni mai lungă, zona frumoasă a Uderns.Take o privire in jur, orașul a păstrat caracterul său sat, în pace şi linişte.


Ried Im Zillertal

Ried Im Zillertal

Informaţii generaleRied im Zillertal, la o altitudine de 572 m, 950 de locuitori şi este situat în Munții, de un râu şi aproape de o zona de schi. Ried se află în mijlocul de vale Zillertal şi este punctul de plecare ideal pentru toate tipurile de excursii. Dacă de biciclete-a lungul râului Ziller, sau cu masina pe drumul mare-alpin Zillertal, fiecare zi este o experienţă reală.


Schwaz

Schwaz

Schwaz este situat în zona centrală a văii Unterinntal, la o altitudine de cca. 545 m şi numără în jur de 14.000 de locuitori. Schwaz este capitala districtului cu acelaşi nume în Tirolul austriac şi se află la doar 30 km de capitala land-ului federal, Innsbruck. Das Kellerjoch (2344 m) este muntele care aparţine de Schwaz şi o parte a Tuxer Alpen. Iubitorii de natură se pot bucura de vederi uimitoare asupra văii Hochinnental şi lumii montane înconjurătoare. Tocmai când pădurile regiunii sunt acoperite de zăpadă, o vacanţă în Schwaz se transformă în o experienţă deosebită. La Kellerjoch s-au ridicat de altfel primele instalaţii pe cablu din Tirol, iar domeniul schiabil primitor pentru familii se bucură printre localnici şi turişti în egală măsură de popularitate ridicată. Pe lângă natură, o atracţie deosebită o exercită şi centul vechi. Schwaz este unul din cele mai vechi oraşe din Europa! Istoria sa a fost puternic influenţată de minerit şi din sec. XV, când minerii au descoperit o vână argint, este cunoscut şi ca "Oraşul de Argint" al Tirolului.


Bruck Am Ziller

Bruck Am Ziller

Informaţii generaleComuna Bruck sînt Ziller este situat la sunside de Zillertal. Bruck este locul unde soarele străluceşte foarte mult timp. Dacă vedeţi Bruck sînt geografically Ziller este ideal pentru a face excursii la Zillertal, la Achental la Achensee, la Rattenberg, la Innsbruck sau a naturii intacte.


Wenns

Wenns

Staţiunile de la intrarea văii Pitztal sunt mici şi compacte. Staţiunea principală Wenns (982 m) este situată în o căldare şi oferă acces excelent la domeniul schiabil Hochzeiger prin intermediul unui skibus. Creşterea numărului de turişti a fost acompaniată de dezvoltarea infrastructurii, constant îmbunătăţită şi de creşterea ofertei de activităţi sportive. S-au ridicat hoteluri şi astfel imaginea staţiunii a suferit modificări, dar Wenns a reuşit totuşi să-şi păstreze farmecul de sat montan. Localnicii sunt primitori şi atmosfera familiară. Peisajele de la intrarea în vale sunt dominate de munţii Plattenrain (1476 m) şi Venet (2.512 m). O vizită merită şi "Burg Hirschberg" din secolul XIII. Deşi în 1921 s-a dărâmat o mare parte - sau poate chiar din cauza aceasta - vă oferă, în special iarna o vedere romantică.


Hainzenberg

Hainzenberg

Hainzenberg în vara anuluiSărbătorile în Zillertal-Valea înseamnă nici un stres şi nu agitată. Bucuraţi-vă de natura curat, florei și faunei. Tururi de drumeţii, tururi înaltă-alpin, ciclism (Zillertalradweg), ciclism montan, înot, tenis, echitatie, etc. - ai alege în mod liber. Restaurante diferite va aprecia vă şi oferă casă costul, precum şi diferite meniuri.


Telfes Im Stubaital

Telfes Im Stubaital

Informaţii generaleNivelul mării: 994 m populaţiei: 1300 locuitori locaţie: Telfes este mai însorite Satul Valea Stubai


Scheffau

Scheffau

Staţiunea confortabilă Scheffau (circa 754 m altitudine), este amplasată ideal în peisajul idilic al Kaiser Wilder, bucuraţi-vă de vederile impresionante ale munţilor din jur. Din Scheffau se poate ajunge cu două gondole moderne direct în SkiWelt "Wilder Kaiser-Brixen.". Odihna şi relaxarea le veţi găsi la o plimbare de iarnă, prin peisajul înzăpezit strălucitoar din jurul Scheffau. Dacă vreţi mai multă acţiune vă recomandăm câteva ore pe derdeluşul cu nocturnă sau o partidă de Curling. În plus, există numeroase alte oportunităţi de recreere, bucătăria regională vă aşteaptă la rândul ei după o zi de schi cu delicioase specialităţi.


Spiss

Spiss

Municipalitatea din Spiss este situată în valea Samnauntal la frontieră cu cantonul elvețian Grisons (Graubünden). Spiss, situat pe partea însorită a văii Samnauntal, este nu numai cel mai înalt municipiu situat de Austria, dar este, de asemenea, una dintre cele mai mici, cu un număr de aproximativ 150 de locuitori.


Thiersee

Thiersee

Pitorescul Thiersee este situat într-o zonă montană idilică, pe un platou din Valea Thiersee, la o altitudine de 678 m şi la aproximativ 9 km distanţă de Kufstein am Inn. Cel mai ridicat punct îl reprezintă Vf. Hinteres Sonnwendjoch, cu 1986 m, fiind simultan şi cel mai ridicat vârf din Munţii Mangfall, parte a Munţilor Alpi Bavarezi. Localitatea Thiersee, situată la lacul omonim este punctul central al văii şi oferă oaspeţilor decorul perfect pentru destindere, înconjuraţi de privelişti montane de vis şi natură pură. Numeroase restaurante şi case de oaspeţi vă aşteaptă să degustaţi preparatele tradiţionale austriece, într-o atmosferă primitoare, tipic tiroleză. Localitatea dispune de două domenii schiabile mici, în Hinterthiersee cu Familien-Skizentrum Thiersee-Mitterland, precum şi domeniul schiabil Tirolina, ambele ideale pentru începători şi pentru familiile cu copii, dornici să înveţe să schieze. Valea Thiersee este, nu în ultimul rând, cunoscută şi pentru posibilităţile pe care le oferă iubitorilor de schi fond şi pentru numeroasele cărări pentru drumeţii. Multitudinea de poteci şi pârtii de schi fond cu diferite grade de dificultate vă oferă peisaje minunate, în inima naturii.


Kufstein

Kufstein

Informaţii generaleTuristii sunt atraşi de Kufstein prin lacuri şi Castelul medieval. "Perla din Tirol" oferă o gamă largă de facilităţi sportive, atracţii culturale şi evenimente de toate tipurile la Castelul. Vino petrece sărbătorile minunat în Kufstein!


Prutz

Prutz

Informaţii generalePrutz, situată la 866 m deasupra nivelului mării şi cu o populaţie de 1924, se află un gheţar şi un râu, şi aproape de o zona de schi. Regiunea vacanţă Oberland Tirolezi oferă oaspeţilor săi o vacanţă Eldorado de relaxare şi de activitate. Înconjurat de munţi falnic, aici există o lume de varietate. Oberland Tirolezi "Carte de vară" se deschide multe posibilităţi: ghidat plimbari şi tours de ciclism (inc. biciclete), intrare gratuită la scăldat lake, activitatea piscina în aer liber, piscină interioară, terenuri de tenis, curling şi facilităţi de bowling. Există, de asemenea, un fantastic copii programului (din iulie-August).


Hinterthiersee

Hinterthiersee

Informaţii generalePe un platou mai sus de pe Valea Thiersee şi înconjurat de păduri şi pajişti minciuni Hinterthiersee, la o altutide de 860 m și cu 470 locuitori. Satul pitoresc, romantica munte este înconjurat de o panorama moutain fascinant. Hinterthiersee este un sat sociabil care urmăreşte şi valorile contact cu Quest-uri sale. Te vei cu siguranţă simti acasă aici.


Kartitsch

Kartitsch

Satul alpin Kartitsch este foarte primitor şi este situat între Dolomiţi şi Alpii Karnisch, la cca. 1.350 m altitudine în una din văile laterale ale Hochpuster. Până la graniţa cu Italia sunt cca. 12 km. Kartitsch iese în evidentă datorită farmecului său şi confortabilităţii şi este din acest motiv foarte potrivit pentru familii şi cei care caută un concediu de relaxare. Din centru ajungeţi fără probleme cu ski-bus-ul gratuit în diferitele domenii schiabile. Cei care îşi doresc să schieze în nocturnă au această posibiliate Kartitsch, iar o atracţie turistică specială este cascada îngheţată iarna, la Obstanser, unde se pot face şi căţărări.


Ebbs

Ebbs

Satul pitoresc tirolez Ebbs se află la o altitudine de 475 m mai jos de masivul Zahmen Kaisers. Localitatea este la doar 8 kilometri de Kufstein, care este astfel o foarte bună destinaţie pentru o excursie. În Ebbs găsiţi numeroase magazine şi restaurante, parcul de distracţii şi agrement "Hallo Du" ("Salut") şi faimoasa crescătorie de cai Haflinger Haflingergestüt Fohlenhof. Apropierea de uriaşul SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental promite condiţii ideale atât pentru disciplinele de coborâre, cât şi pentru schi fond.


Worgl

Worgl

Wörgl este o staţiune în Tiroler Inntal, aproape de graniţa cu Germania. Cu cei ai săi 13.000 de locuitori Wörgl este unul din orăşele mai mari din Tirol. Este situat chiar la finalul văii Brixen şi la strada de trecătoare către platoul la altitudine Wildschönau. Astfel Wörgl este la câţiva paşi de asociaţia de instalaţii Skijuwel Alpbachtal Wildschönau şi SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Animatul orăşel Tirolez nu feră astfel acces direct la domeniul schiabil, dar compensează prin ofertă de timp liber animată ţi posibilităţi de cumpărături. Cine pune valoare pe infrastructură, face deci o alegere foarte bună alegând Wörgl in Tirol.


Landeck

Landeck

Landeck se află la o altitudine de 817 m, în Regiunea de Vacanţă TirolWest. Localitatea este înconjurată de sate idilice, forturi şi castele pitoreşti, pe fundalul impresionant al masivului Venet! "Castelul Landeck" care a dat numele oraşului a fost construit pe o stâncă proeminentă deasupra Inn-ului şi veghează şi azi de la înălţime asupra oraşului. De o panoramă de neuitat vă puteţi bucura la Krahberg, la 2.212 m altitudine, unde puteţi să vedeţi până la Zugspitze. Pasionaţii sporturilor de iarnă nu vor duce lipsa de posibilităţi în domeniul schiabil Venet, potrivit de altfel şi pentru familii. Ca oraş plin de viaţă şi cu multe posibilităţi de cumpărături Landeck este de asemenea o destinaţie foarte atractivă de vacanţă.



Niederndorf

Niederndorf

Acest sat liniştit, tipic tirolez este situat la 500 m deasupra nivelului mării, la poalele munte Kaisergebirge. Se află la cca. 10 km la nord-est de Kufstein, la graniţa cu Bavaria şi este încadrat de munţii Niederndorferberg şi Hechenberg, pe al cărui vârf veţi găsi biserica de pelerinaj de către celebrul altar "Maria Heimsuchung"- "Vizitarea". Trasee de drumeţii largi vă aşteaptă la plimbări relaxante prin peisajul acoperit de nea. Bucuraţi-vă de vederile asupra peisajului montan uimitoare. Accesul la domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, cu ai săi 284 km de pârtii pentru întreaga familie se face în aproximativ 25 de km depărtare. Datorită apropierii de graniţa germană o excursie la München la aproximativ 85 km este recomandată.


Erl

Erl

Staţiunea idilică Erl este la doar câţiva kilometri de graniţa cu Germania, la o altitudine de 470 de metri. Încadrată de munţi Kaiser, bucuraţi-vă de schi, drumeţii de iarnă şi săniuş. Satul de frontieră oferă multe posibilităţi de practică a sporturilor de iarnă. Fie în Alpii Bavarezi sau în cel mai mare domeniu schiabil cu legături directe din Austria - Skiwelt Wilder Kaiser/Brixental - bucuraţi-vă de zăpadă fără limite! Alternativ puteţi profita frumosul peisaj alb la o plimbare cu sania trasă de cai şi încărcaţi-vă astfel bateriile pentru viaţa de zi cu zi.


Bad Haring

Bad Haring

Pe un platou însorit la o altitudine de 650 m, deasupra văii Inntal se află Bad Häring, prima staţiune balneară din Tirol. Staţiunea în sine iese în evidenţă prin farmecul său tipic tirolez, casele frumoase, o mică bisericuţă şi o piaţă primitoare. Aflată la poalele Pölven (cca. 1.600 m) localitatea impresionează în special prin panorama de vis şi posibilităţile de a petrece un concediu dinamic. Datorită renumelui ca staţiune termală există bineînţeles şi multe posibilităţi de concediu de refacere. În împrejurimi sunt aşteptaţi cu multe oferte drumeţii, schiorii fond şi bineînţeles şi pasionaţii de discipline active. Domeniul schiabil "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" vă pune la dispoziţie o ofertă enormă de pârtii şi atrage în fiecare an nenumăraţi turişti în regiune. Şi în afara pârtiilor oferta este de asemenea mare, cu de exemplu derdeluş şi ice-stock (curling austriac) şi multe altele.


Steeg

Steeg

Steeg, cu o populație de 680 de locuitori, este ultimul municipiu prin care vizitatorii parcurg înainte de a ajunge la capătul văii Lechtal. Acesta cuprinde mai multe cătune, dintre care cea mai vestică (Lechleiten și Gehren) sunt situate la capătul impresionantului defileu Lechschlucht, chiar la granița cu provincia vecină Vorarlberg.


Kirchbichl

Kirchbichl

Aproape de marea Innschleife, la numai 10 km de graniţa cu Germania, se află unul dintre cele mai vechi sate din valea inferioară a Innului: Kirchbichl. La o altitudine de 520 m vă puteţi bucura de atmosfera primitoare tipic tiroleză. Satul este un punct de plecare ideal pentru schiori fond şi drumeţii de iarnă dar şi pentru disciplina alpină există suficiente oferte în domeniul schiabil "Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental". În afara pârtiilor vă aşteaptă o selecţie variată: hanuri tradiţionale şi moderne, cafenele care vă invită la câteva ore de leneveală. Cei care iubesc sportul se pot bucura de patinoar, sala de tenis sau curling.


Stams

Stams

Informaţii generaleStams este un sat în partea de vest a Tyrol pe 671 m de Lacul înălţime şi are 1454 locuitori. Orașul este cunoscut pentru său Mănăstirea ordinului Cistercian. Pentru cei care caută un loc de relaxare pentru sarbatorile lor Stams este o alegere bună, dar, de asemenea, activităţi sportive sunt ridicate pe lista!


Lavant

Lavant

Cum se ajunge acoloCu maşina: provenind din Vest via Sillian, Lienz la Lavant. La sud prin intermediul 'Plöckenpass', Kötschach şi Oberdrauburg la Lavant. La nord prin intermediul Felbertauern, Lienz la Lavant. La est prin intermediul autostrăzii til ieşire Spittal an der Drau şi apoi locale drumul spre Lavant. Cu trenul: la Lienz şi de acolo de taxi. De avion: cel mai apropiat aeroport sunt în Klagenfurt şi Innsbruck.


Kuhtai

Kuhtai

În mijlocul minunatului peisaj tirolez găsiţi domeniul schiabil foarte variat Kühtai. Cea mai înaltă staţiune a Austrei este situată la 2020 m altitudine şi este situată la doar 30 km de Innsbruck. Altitudinea asigură zăpadă din decembrie până în mai. Zona a fost descoperită pentru schi deja de acum 100 de ani şi se prezintă ca sat de apartamente şi hoteluri primitoare, cu ofertă variată de après-Ski.


Heiterwang

Heiterwang

Satul tipic tirolez Heiterwang este situat la o altitudine de aproape 1.000 m în o vale largă la intrarea domeniului schiabil Tiroler Zugspitz Arena. Înconjurată de o culisă montană impresionantă aşezarea este compusă din multe cabane situate în poziţii însorite în jurul frumosului lac Heiterwanger See şi vă oferă astfel o scenografie perfectă pentru un concediul la schi ideal! Domeniul schiabil se află la câţiva paşi şi oferă coborâri cu toate gradele de dificultate. Dar şi în ceea ce priveşte distracţia în afara pârtiilor Heiterwang nu are de ce să se ascundă: numeroase trasee marcate pentru drumeţii, un derdeluş şi un patinoar natural cu pistă pentru ice-stock (asemănător curling).


Auffach

Auffach

Primitoarea staţiune Auffach este centrul turistic al Wildschönau pe timp de iarnă, cu domeniul schiabil Schatzberg. Situată la 875 m altitudine este cunoscută mai ales datorită numeroaselor trasee de drumeţii dar şi datorită cabinei Schatzberg, una din cele mai lungi cu un singur cablu din Austria. Departe de rutina zgomotoasă de zi cu zi Auffach vă aşteaptă la un concediu de relexare în natură minunată. Tradiţiile şi cultura locale sunt păstrate cu multă grijă şi merită la sederea dumneavoastră aici să nu pierdeţi ocazia de a încerca "Krautinger" – o specialitate din Wildschönau – în unul din numeroasele localuri gastronomice.


Hochfugen

Hochfugen

Înconjurată de munţii fermecători ai Hochzillertal veţi găsi staţiunea Hochfügen, una din cele 3 aşezări ale Fügenberg. Este vorba de o staţiune deosebită, datorită situării la altitudine în căldarea alpină, cu zăpadă sigură, vedere unică asupra munţilor şi pârtii care duc aproape până la cazare. Prin Panoramastraße ajungeţi din Fügen direct în idila albă şi de aici direct în domeniul schiabil - staţiunea este la cota 1500 - mai aproape greu!



Umhausen Niederthai

Umhausen Niederthai

Informaţii generaleUmhausen în Tyrolean Ötztal se află pe 1031 metri de Lacul înălţime şi are 2690 locuitori. Pentru cei care caută peacefullness şi relaxare departe de lume agitat, Umhausen, situat în mijlocul Ötztal este locul potrivit. Bucuraţi-vă de vacanţa dumneavoastră în jurul un liniştită, dar nu departe de locuri pentru a merge. Oamenii din Umhausen sunt notate pentru ospitalitatea lor.