Statiuni si orase in regiunea Tirolul De Est

Tirolul de Est, aflat intre landurile austriece Salzburg și Karnten este raiul iubitorilor sporturilor de iarna. Cu opt domenii de schi si peste 300 km de partii cu instalatii de cablu si nocturna moderne care se adreseaza tuturor categoriilor de schiori fie incepatori sau avansati, Tirolul de Est este ideal vacantelor la schi sau sejururilor de Craciun si Revelion impreuna cu familia sau prietenii. Hotelurile, pensiunile si casele de oaspeti din statiuni renumite precum Matrei, Pragraten sau Sillian din imprejurimile Lienzului ce ofera servicii de calitate la preturi mici, peisajele pitoresti, facilitatile de distractie si petrecere a timpului liber atrag anual mii de turisti, majoritatea venind aici pentru partiile de sanius, snowboard, schi si schi fond excelent intretinute, interconectate de o infrastructura turistica foarte bine pusa la punct.

Statiunile si orasele din Tirolul De Est unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Tirolul De EstObiective turistice in regiunea Tirolul De Est Oferte Tirolul De Est

Sillian

Sillian

Localitatea Sillian este situată la 1.100 m deasupra nivelului mării, între Dolomiţii Tirolului de Sud şi Lienz şi este localitatea principală a Văii Hochpuster. Regiunea de schi este un adevărat ElDorado de soare şi zăpadă al Tirolului de Est. 3 domenii schiabile deosebit de potrivite pentru familii vă aşteaptă în această vale renumite pentru peisajele sale minunate: cele două foarte bune pentru începători Obertilliach şi Kartisch precum şi cel mai mare centru al regiunii, Thurntaler la Sillian, cu 55 km de pârtii perfecte pentru toate nivelele de cunoştinţe. Şi schiorii fond vor găsi aici oferta ideală într-o reţea de cca. 120 km în întreaga zonă.


Matrei in Osttirol

Matrei in Osttirol

Matrei (975 m) este staţiunea principală din regiunea de vacanţă Hohe Tauern Sud şi este situată între însoritele Iseltal şi Virgental, un adevărat insider-tip datorită domeniului schiabil cel mai important din Tirolul de Est. Peste 150 de vârfuri peste 3000 m înconjoară staţiunea, printre care Großglockner (3.798 m) şi Großvenediger (3.674 m), cele mai înalte vârfuri ale landului. Tipice pentru Matrei sunt idila şi confortul. Aici se păstrează încă vechile obiceiuri, dar nu sunt respinse elementele de modernitate. Localitatea este un loc de pornire ideal pentru diverse tururi în regiunile de schi din Virgental - cu gondola de 8 persoane ajungeţi comod de la marginea oraşului la 2.190 m altitudine! Fie schi, snowboard, patinaj, derdeluş sau plimbări, totul este posibil aici. Pe lângă diversele activităţi sportive vă aşteaptă şi multe posibilităţi de cumpărături şi o ofertă foarte largă de cultură - Matrei vă va fascina în plus şi cu specialităţile sale culinare.


Virgen

Virgen

Staţiunea răsfăţată de soare Virgen este situată la aprox. 1.200 m altitudine, la sud de Alpenhauptkamm, în Parcul Naţional Hohe Tauern, între Großglockner şi Großvenediger - Marele Veneţian. Agitaţia şi haosul caracteristic marilor domenii schiabile le veţi căuta în van în Virgen. Această zonă este destinată sportivilor de iarnă care preferă o praticare mai liniştită a acestora. 21 km pârtii de schi fond marcate vă duc prin peisajul înzăpezit, derdeluşul vă aşteaptă cu nocturnă iar excursiile pe zăpadă adâncă vă garantează ore de plăcere. Fanilor de schi şi snowboard le stau la dispoziţie, datorită apropierii de domeniul schiabil de la Matrei pârtii variate, iar seara toţi oaspeţii se pot relaxa la unul din restaurantele sau barurile din localitate.


Pragraten

Pragraten

Culisa montană în care este situată staţiunea Prägraten, la poalele Großvenediger - Marelui Veneţian - cu 1.312 m altitudine - greu poate fi egalată. O plimbare sau o excursie sau un tur de schi pot fi în această zonă o experienţă de neuitat. Apropierea de Italia se face simţită în special din punct de vedere culinar - numeroase cabane şi restaurante vă aşteaptă la o gustare sau masă în ambient primitor cu specialităţi regionale delicioase. Pe lângă oferta clasică de sporturi de iarnă oaspeţilor le stau la dispoziţie un patinoar, 2 derdeluşuri, precum şi piste excelente de schi fond. La relaxare şi recreere vă aşteaptă multe băi, masaje şi tratamente. Apropierea de al doilea oraş ca mărime al Tirolului asigură şi posibilitatea unor după-amieze la cumpărături şi atracţii turistice - un complement ideal pentru atmosfera romantică montană.