Statiuni si orase in regiunea Trois Vallees

Val Thorens este situat la 2.300 m altitudine şi este astfel cea mai înaltă staţiune dedicată sporturilor de iarnă din Europa. Localitatea este situată practic pe pârtie, în aşa fel încât puteţi schia chiar prin centru. Datorită stratului de zăpadă - în marea majoritate a cazurilor excepţional - foarte rar există probleme, chiar la începutul lunii mai. Cel mai frumos punct de întâlnire de Après-Ski este marea terasă a barului tipic "Le Monde". Val Thorens oferă publicului său internaţional diverse baruri confortabile, cafenele şi restaurante, precum şi magazine. În schimb, pentru sport şi relaxare, vă stau la dispoziţie în Sport-Centre posibilităţi de practicare a tenis, squash, un parc acvatic, saună, jacuzzi, gimnastică precum şi masaje. În plus vă aşteaptă un patinoar cu nocturnă şi un Bowling-Center sau poate preferaţi o plimbare pe scooterele de zăpadă…?

Statiunile si orasele din Trois Vallees unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Trois ValleesObiective turistice in regiunea Trois Vallees Oferte Trois Vallees

Val Thorens

Val Thorens

Val Thorens este situat la 2.300 m altitudine şi este astfel cea mai înaltă staţiune dedicată sporturilor de iarnă din Europa. Localitatea este situată practic pe pârtie, în aşa fel încât puteţi schia chiar prin centru. Datorită stratului de zăpadă - în marea majoritate a cazurilor excepţional - foarte rar există probleme, chiar la începutul lunii mai. Cel mai frumos punct de întâlnire de Après-Ski este marea terasă a barului tipic "Le Monde". Val Thorens oferă publicului său internaţional diverse baruri confortabile, cafenele şi restaurante, precum şi magazine. În schimb, pentru sport şi relaxare, vă stau la dispoziţie în Sport-Centre posibilităţi de practicare a tenis, squash, un parc acvatic, saună, jacuzzi, gimnastică precum şi masaje. În plus vă aşteaptă un patinoar cu nocturnă şi un Bowling-Center sau poate preferaţi o plimbare pe scuterele de zăpadă…?


Courchevel

Courchevel

Courchevel este situată în partea de vest a "3 Vallées". Staţiunea mondenă vă pune la dispoziţie 150 km de pârtii şi printre aceştia o selecţie foarte bună de coborâri chiar în faţa uşii. Le întinde pe 5 nivele diferite de altitudine, de la 1.300 la 1.850 m şi oferă astfel multă varietate. În special familiile îndrăgesc Courchevel 1550. Multe pârtii albastre şi verzi aşteaptă începătorii şi pe cei care doresc să schieze liniştit cu nenumărate posibilităţi. Courchevel 1650 are pârtii mai exigente şi viaţă de noapte animată la tarife moderate. Vreţi lux şi petrecere? Atunci vă recomandăm nivelul cel mai ridicat, Courchevel 1850.