Statiuni si orase in regiunea Tunis

Tunisul este situat în nordul ţării în aproapiere de lacul Tunis o lagună joasă şi golful Tunisului din Marea Mediterană. In centrul oraşului se află oraşul istoric (Medina), oraşul nou s-a extins în timpul periodei coloniale.

Statiunile si orasele din Tunis unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

TunisObiective turistice in regiunea Tunis Oferte Tunis

Orasul Tunis

Orasul Tunis

Tunisul este situat în nordul ţării în aproapiere de lacul Tunis o lagună joasă şi golful Tunisului din Marea Mediterană. In centrul oraşului se află oraşul istoric (Medina), oraşul nou s-a extins în timpul periodei coloniale. Cartierele oraşului sunt: Le Bardo (cartierul guvernului) unde se află şi o serie de muzee, cartierul de la Belvédere, El Menzah, Ariana, iar în sud Megrine şi Ben Arous. In timpul perioade coloniale, francezii au construit o stradă magistrală de 10 km lungime şi un dig de-a lungul lacului Tunis. Magistrala a fost prelungită ulterior, azi leagă centrul oraşului cu portul La Goulette, în nordul portului se află aşezările istorice ale Cartaginei întemeiat de fenicieni, Sidi Bou Said, La Marsa şi Gammarth.


La Marsa

La Marsa

Vechea capitală de vară a Tunisiei pre-coloniale, La Marsa este un oraș de coastă din nord-est-ul Tunisiei,situata lângă capitala Tunis de care este conectata prin calea, fiind o destinatie de vacanță pentru mulți tunisieni înstăriți.