Statiuni si orase in regiunea Ungaria

Győr este cel mai important oras in nord-vestul Ungariei, resedinta comitatului Győr-Moson-Sopron si unul dintre cele 23 orase cu statut de comitat ale tarii.

Statiunile si orasele din Ungaria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

UngariaObiective turistice in regiunea Ungaria Oferte Ungaria

Hajduszoboszlo

Hajduszoboszlo

Hajdúszoboszló este un oraș balnear din Câmpia Maghiară - este cel mai cunoscut oraş termal situat în Câmpia Mare a Ungariei. Atracţia sa principală este complexul balnear cu celebrele sale Băi termale, Ștrand, Aquapark şi Aqua-Palace.


Gyor

Gyor

Győr este cel mai important oras in nord-vestul Ungariei, resedinta comitatului Győr-Moson-Sopron si unul dintre cele 23 orase cu statut de comitat ale tarii. Este situat pe traseul unuia dintre cele mai importante drumuri din Europa Centrala, la mijlocul distantei dintre Budapesta si Viena. Győr este un oras bogat in cladiri istorice, al doilea dupa Budapesta. Biserici, palate, muzee, alei inguste si un centru gotic proaspat restaurat, toate memento-uri ale unui trecut istoric pe care turistii sunt invitati sa le viziteze. Monumentele de natura sacra in si in jurul Győrului sunt memorialele a peste 1000 de ani de crestinism al maghiarilor.


Sarvar

Sarvar

Sárvar este orașul balnear sănătos si istoric al Ungariei. Acest orășel cu parfum istoric a devenit o stațiune balneară și o mândrie națională atunci când au fost descoperite izvoare termale cu ocazia unor foraje petroliere.


Heviz

Heviz

Hévíz este un oraș în districtul Keszthely, județul Zala, Ungaria, având o populație de 4.823 de locuitori. Orașul este situat lângă Lacul Hévíz, al doilea lac termal din lume, dar cel mai mare lac natural activ din punct de vedere biologic.


Debrecen

Debrecen

Debrețin este un oraș important din comitatul Hajdú-Bihar, Ungaria, situat la 220 km de Budapesta. Are o populație de 207.270 de locuitori. Este al doilea oraș ca mărime din Ungaria, după Budapesta.


Zamardi

Zamardi

Zamárdi este un oraș celebru de vacanță din județul Somogy, Ungaria cunoscut pentru plajele sale de la Lacul Balaton și pentru festivalurile de muzică din timpul verii (de exemplu, Strand Festival, Balaton Sound etc.).


Balatonfured

Balatonfured

Baltonfüred este un oraș mic cu 13.500 de locuitori situate în districtul Balatonfüred, județul Veszprém, Ungaria, pe malul nordic al lacului Balaton, înconjurat de dealuri înclinate ușor. În primul rând, locația orașului surprinde pe toată lumea: munți tandri din nord si frumosul lac din sud îmbrățișează orașul.