Statiuni si orase in regiunea Val di Fassa

Skipass-ul „Dolomiti Superski“ este valabil pentru în total 1.202 km pârtii si 460 instalatii de transport pe cablu în 12 zone de schi, pâna la 3269 m altitudine! Aici gasiti si Sella Ronda, care înconjoara masivul Sella, cu ai sai 40 km, cu schiuri

Statiunile si orasele din Val di Fassa unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Val di FassaObiective turistice in regiunea Val di Fassa Oferte Val di Fassa

Campitello

Campitello

La 1.448 m altitudine se întinde una din cele mai importante staţiuni dedicate sporturilor de iarnă din Valea Fassa. Micuţa localitate este înconjurată de panorama impozantă oferită de Langkofel (3.181 m) şi Col Rodella (2.485 m) şi vă aşteaptă cu legături directe la Caruselul de Schi Sella Ronda. Distracţia pe plăci este astfel garantată! Cu instalaţia pe cablu ajungeţi comod la 2.485 m altitudine, de unde puteţi începe "la înălţime" ziua de schi. Datorită numeroaselor zile cu soare în această aşezare idilică - puteţi încheia ziua în mod foarte plăcut, profitând de lumină şi de peisajele înconjurătoare minunate. Cafenele primitoare vă aşteaptă pe după-amiază la o cafea sau un Campari, iar în localurile gastronomice de familie vă puteţi delecta cu pizza şi pasta. Campitello este o localitate cu tradiţie bogată şi vă oferă în duminica de Carnaval o procesie care este un eveniment pe care nici un oaspete ar trebui să-l piardă.


Alba

Alba

Alba (1.517 m), partea liniştită a Canazei, este cunoscută în special datorită coborârii sale negre "extreme" care duce abrupt în vale. Această provocare are o lungime de 3 km şi o diferenţă de altitudine de 658 m şi este obligatorie pentru toţi cei ambiţioşi pe plăci. Cu telecabina care duce direct din Alba pe Ciampac (2.100 m), legătura la pârtii - atât de schi alpin cât şi de schi fond - este perfectă! Localitatea care şi-a păstrat în mare parte farmecul tradiţional oferă oaspeţilor săi multe drumuri şi trasee, care duc direct din vale până pe vârfuri - cele din urmă înconjoară localitatea şi sunt o destinaţie îndrăgită de drumeţii. Unele baruri vă invită la revenirea de pe pârtii la câteva ore petrecute plăcut iar în învecinatul Canazei găsiţi mai multe posibilităţi cum ar fi centrul Eghes Wellness pentru o zi plină de activităţi şi varietate.


Val Di Fassa

Val Di Fassa

La baza Fassa Valea amplasat în rândul Dolomiți italiană este Val di Fassa. Valea curge peste aproximativ 20 km și este înconjurat de unele dintre cele mai renumite vârfuri Dolomiți ".