Statiuni si orase in regiunea Val di Fiemme

Skipass-ul „Dolomiti Superski“ este valabil pentru în total 1.202 km pârtii si 460 instalatii de transport pe cablu în 12 zone de schi, pâna la 3269 m altitudine! Aici gasiti si Sella Ronda, care înconjoara masivul Sella, cu ai sai 40 km, cu schiuri

Statiunile si orasele din Val di Fiemme unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Val di FiemmeObiective turistice in regiunea Val di Fiemme Oferte Val di Fiemme

Cavalese

Cavalese

Situat la 1.000 m deasupra nivelului mării Cavalese este capitala administrativă a Val di Fiemme şi fermecătoare datorită atmosferei tipic italieneşti. Pe o terasă însorită în Val di Fiemme localitatea iese în evidenţă printre staţiunile de schi în special datorită impresionantului palat renascentist. După o zi variată pe pârtii vă stau la dispoziţie multe oferte de sport sau culturale. De relaxat vă puteţi relaxa în unul din numeroasele restaurante sau localele tradiţionale. Şi alte localităţi în Val di Fiemme vă aşteaptă la o vizită. Aici găsiţi piscine acoperite, terenuri de tenis şi patinoare în aer liber.


Predazzo

Predazzo

Cea mai mare comunitate din Val di Fiemme, cu cca. 5.000 locuitori, îndrăgita localitate Predazzo este situată în nord-estul văii, la cca. 1018 m altitudine. Este o staţiune foarte animată, unde au loc multe evenimente culturale şi unde vă stau la dispoziţie multe localuri primitoare. Simbolică pentru Predazzo este biserica parohială Santi Filippo e Giacomo din 1866 în stil neo-gotic. După o zi plină de acţiune pe pârtiile din jurul Predazzo vă aşteaptă piscina acoperită sau centru sportiv cu terenuri acoperite de tenis, dar şi celelalte staţiuni din Val di Fiemme merită o vizită de exemplu la stadionul de hochei sau patinoar.


Ziano

Ziano

Situată central în Val di Fiemme, pitoreasca staţiune Ziano este un foarte bun loc de pornire pentru tururi în munţii Latemar şi lanţul Langorai. Foarte interesantă din punct de vedere al peisajului, datorită porţiunilor mari de pajişte şi pădurilor de conifere care se întind până la marginea localităţii, aceasta vă aşteaptă în plus şi cu un teatru şi diferite restaurante astfel nu este loc de plictiseală nici în afara pârtiilor. Instalaţiile pe cablu se află în apropiere de staţiune şi pot fi accesate uşor cu skibus-ul. Iubitorii de schi fond se pot bucura de pârtii situate chiar în localitate, care duc printre altele la Predazzo. Alte aşezări din Val di Fiemme vă stau şi ele la dispoziţie pentru o vizită, găsiţi aici piscine acoperite, derdeluşuri şi patinoare în aer liber.