Statiuni si orase in regiunea Val Di Sole

Cu skipass-ul "Superskirama" include 380 km de pârtii în în total 8 domenii schiabile. Acestei cele mai renumite regiuni din sudul Alpilor apartin pe lânga Marilleva si Folgarida, domeniile schibile Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo, Tonale-Ponte d

Statiunile si orasele din Val Di Sole unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Val Di SoleObiective turistice in regiunea Val Di Sole Oferte Val Di Sole

Mezzana

Mezzana

Mezzana este un sătuc montan situat la un pârâu, la cca. 940 m deasupra nivelului mării şi este una din cele mai bogate aşezări din frumoasa Trentino. Datorită culisei impresionante şi domeniilor schiabile înconjurătoare Mezzana a devenit o staţiune turistică foarte populară. Este înconjurată de masivul Adamello-Presanella-Massiv, Ortler-Cevedale şi grupa Dolomitilor Brenta. Domeniul schiabil Val di Sole precum şi Skirama Dolomiti pot fi accesate cu telecabina care porneşte din Marilleva 900 - tot în Marilleva 900 se află şi centrul sportiv al Mezzana, cu printre altele patinoar şi sală de tenis.


Marilleva 1400

Marilleva 1400

Marilleva aparţine de comuna Mezzana şi este împărţită pe două altitudini, cele 2 centre aflându-se la 900 m, respectiv la 1400 m. În zona mai ridicată ajungeţi fie cu atomobilul, fie cu telecabina. Infrastructura staţiunii destul de mici Marilleva 1400 permite să ajungeţi în orice punct şi fără maşină. De aici pornesc instalaţiile pe cablu către domeniul schiabil, cu legături la domeniile alăturate Folgarida şi Madonna di Campiglio. Se poate schia şi pe seară, pe pârtia cu nocturnă.