Statiuni si orase in regiunea Valfrejus La Norma Aussois

Valfréjus este situat foarte aproape de renumita regiune „3 Vallées“ în mijlocul unui peisaj muntos împădurit de vis. Mica localitate, cu Chalet-urile sale frumoase, este deosebită în sensul bun al cuvântului de alte staţiuni franceze. Majoritatea unităţilor de cazare oferă un standard ridicat. Zăpadă sigură, pârtii variate şi nenumăratele posibilităţi de zăpadă adâncă - toate acestea garantează câte ceva pe gustul fiecăruia. În combinaţie cu preţurile senzaţionale, această ofertă este absolut unică. Valfréjus – Calitate de vârf la preţuri imbatabile!

Valfréjus este situată la 1.500 m în Alpii Savoiei, lângă graniţa cu Italia. Localitatea simpatică, departe de turismul de masă, este mică şi prietenoasă şi are o atmosferă deosebită. Centrul este aranjat sub forma unei potcoave în jurul finalului coborârii, în aşa fel încât puteţi schia practic până la terasele barurilor şi cafenelelor confortabile. În plus, în jur de 10 restaurante vă aşteaptă pentru a vă răsfăţa cu specialităţi franceze, italieneşti şi tipice Savoiei. În centru localităţii există un teren, care în funcţie de sezon, poate fi folosit ca patinoar şi teren de hochei pe gheaţă sau teren de fotbal sau baschetbal. O atracţie specială o constituie zborul cu parapanta şi schiatul tractat de elicopter.

Statiunile si orasele din Valfrejus La Norma Aussois unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Valfrejus La Norma AussoisObiective turistice in regiunea Valfrejus La Norma Aussois Oferte Valfrejus La Norma Aussois

Valfrejus

Valfrejus

Valfréjus este situată la 1500 m în Alpii Savoiei, lângă graniţa cu Italia. Staţiunea simpatică, departe de turismul de masă, este mică şi prietenoasă şi are o atmosferă deosebită. Centrul este aranjat sub forma unei potcoave în jurul finalului coborârii, în aşa fel încât puteţi schia practic până la terasele barurilor şi cafenelelor confortabile. În plus, în jur de 10 restaurante vă aşteaptă pentru a vă răsfăţa cu specialităţi franceze, italieneşti şi tipice Savoiei. În centru localităţii există un teren, care în funcţie de sezon, poate fi folosit ca patinoar şi teren de hochei pe gheaţă sau teren de fotbal sau baschetbal. Atracţii speciale le constituie zborul cu parapanta şi derdeluşul de 2 km lungime cu nocturnă.