Statiuni si orase in regiunea Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

Statiunile si orasele din Veliko Tarnovo unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Veliko TarnovoObiective turistice in regiunea Veliko Tarnovo Oferte Veliko Tarnovo

Orasul Veliko Tarnovo

Orasul Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei. Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.


Arbanasi

Arbanasi

Satul Arbanasi este unul din cele mai vechi sate pitoresti din tara. Este situat pe un platou de piatra cu acelasi nume, doar la 4 km Nord-Est de or. Veliko Tarnovo. Cu o monumentala si unica arhitectura renascentista din sec. XVI- XVII a caselor si bisericilor, cu o bogatie deosebita a naturii, Arbanasi este realmente un paradis pentru turisti.


ELENA

ELENA

Elena (în bulgară Елена) este o comună în regiunea Veliko Tărnovo, Bulgaria, formată din orașul Elena și 95 de sate.