Statiuni si orase in regiunea Vorarlberg

Informaţii generale
Wald am Arlberg aparţine comunităţii de Dalaas şi este situat la cca. 1007 m deasupra nivelului mării. Cu 1'550 de locuitori, Wald este situat la poalele Alpilor Klostertaler.

Statiunile si orasele din Vorarlberg unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

VorarlbergObiective turistice in regiunea Vorarlberg Oferte Vorarlberg

Bludenz

Bludenz

Bludenz este un oraș în regiunea austriaca Vorarlberg. Acesta este sediul administrativ al districtului Bludenz, care cuprinde aproximativ jumătate din teritoriul regiunii.


Lech

Lech

Lech am Arlberg este un sat de munte și o statiune de schi exclusivă în districtul Bludenz în statul austriac Vorarlberg pe malurile râului Lech. Atât în ​​termeni de geografie și istorie, Lech face parte din districtul Tannberg. Din punct de vedere turistic aceasta este parte a regiunii Arlberg. Lech este administrat împreună cu satele vecine Zürs, Zug, Oberlech și Stubenbach.


Bregenz

Bregenz

Bregenz este capitala Vorarlberg, cel mai vestic stat federal al Austriei. Orasul este situat pe malul de est al lacului Constance, al treilea cel mai mare lac de apă dulce din Europa Centrală, între Elveția, în partea de vest și Germania în nord-vest.


Mittelberg

Mittelberg

Municipalitatea din Mittelberg este congruent cu Kleinwalsertal, o vale care este accesibila numai pe cale rutieră din Germania. Deși nu este o enclava in sens strict (este învecinată cu restul Austriei), poziția sa geografică a creat o situație specială. De exemplu, ea are ambele coduri poștale austriece și germane. Din 1891 Kleinwalsertal s-a bucurat de o uniune vamală cu Germania, o frontieră gratuita.


Gaschurn

Gaschurn

În sudul Montafon se află satele Gaschurn și Partenen care se învecineaza direct cu unul dintre cele mai mari regiuni de schi din Vorarlberg, Silvretta Montafon. În timpul iernii, o regiune uluitoare se deschide aici de la Silvretta-Bielerhöhe pentru tururi de schi, drumeții de mare trasee de schi fond, drumeții de iarnă și safari de schi Silvretta. Drumul alpin Silvretta va duce chiar și în timpul verii pentru acest Eldorado pentru excursii de ciclism montan și drumeții impresionante de mare altitudine, cu o panoramă magnifică de munte, cum ar fi Piz Buin, cel mai înalt munte din Vorarlberg. La picioarele telecabinei Vermuntbahn, veți găsi, de asemenea, punctul de plecare pentru cea mai lungă scara din lume.


Dornbirn

Dornbirn

Dornbirn este un oraș în regiunea austriaca Vorarlberg. Este centrul administrativ pentru districtul Dornbirn, care include, de asemenea, orașul Hohenems și orașul comercial Lustenau. Dornbirn este situat în partea de vest a regiunii Vorarlberg, la 437 de metri deasupra nivelului mării, în Valea Rinului, la poalele muntelui Karren, parte a lanțului Bregenz Forest Mountain la marginea Alpilor de Est. Este aproape de frontiera cu Elveția, Germania și Liechtenstein. Râul Dornbirner Ach curge prin oraș și ulterior în lacul Constance.


Tschagguns

Tschagguns

Localitatea Tschagguns este situată în frumoasa Vale Gauer din Vorarlberg. Deşi centrul satului se află la o altitudine de 685 m deasupra nivelului mării, domeniul localităţii cuprinde mai multe cătune aflate la înălţimi de până la 1200 m. Aproape 2000 de locuitori vieţuiesc în satul de la poalele impunătorilor Munţi Reticon. Valea Gauer se încheie cu Vf. "Drei Türmen", care aparţine Grupei Muntoase Drusenfluhgruppe, această regiune fiind considerată una dintre cele mai frumoase din Alpii Orientali. Valea se încheie cu un peisaj sălbatic, străjuit de maiestoasele formaţiuni stâncoase. Tschagguns se găseşte în inima domeniului Montafon, între localităţile Schruns şi Golm, la poalele masivului Tschagguns Mittagsspitze (2168 m). De aici sunt doar câţiva km depărtare până la primele instalaţii pe cablu, care oferă accesul în domeniile Golm şi Silvretta Montafon. În Tschagguns infrastructura turistică este formată din mai multe hoteluri şi case de oaspeţi, cu o atmosferă primitoare. La loc de cinste este biserica Marien-Wallfahrtskirche din secolul al XV-lea. În localitatea învecinată Schruns, care este şi principala aşezare din Montafon, centrul vechi vă aşteaptă la socializare. Tot aici se desfăşoară diverse evenimente importante, cum este cupa mondială Montafon, cu multe activităţi live internaţionale. În Tschagguns este şi gară, iar trenul străbate şi localitatea Schruns.


Brand

Brand

Informaţii generale1050 m deasupra nivelului mării 650 locuitori locaţie: în Munţii


Feldkirch

Feldkirch

Feldkirch este un oraș în landul Vorarlberg din Austria. Se află la granița cu Elveția și Liechtenstein. Este un oraș medieval frumos cu un castel din secolul XII, denumit Schattenburg.



Bezau

Bezau

Bezau este o localitate liniştit şi primitoare situată în Bregenzerwald. Cât vedeţi cu ochiul se amestecă tonurile de verde şi alb ale pădurii cu lemnul fermelor şi clădirilor tradiţionale. De puterea tradiţiei aici vă puteţi convinge cel mai bine la muzeul local, foarte interesantă este şi biserica parohială Sf. Jodok. Dar pe lângă idilă există mai mult decât suficiente oferte de agrement pentru mic şi mare, de la drumeţii cu rachetele de zăpadă şi schi fond până la derdeluş. Pentru toţi cei care îşi doresc multă adrenalină un concediu în Bregenzerwald este foarte indicat, căci în Andelsbuch este cel mai mare turn de alpinism din întrega Austrie.


Burserberg

Burserberg

Cu doar 528 locuitori, idilicul Bürserberg (871 m altitudine) este cea mai mică localitate din Brandnertal. Datorită expunerii sale însorite în centrul văii și platoului Tschengla situat la 1250 m altitudine, Bürserberg devine un paradis al odihnei și savurării timpului liber. Indiferent dacă alegeți schiurile sau o plimbare pe jos, veți descoperi cu siguranță un peisaj de vis. Platoul de înălțime oferă cu priveliștea sa de 360° asupra celor cinci văi și a incredibilelor ansamblurilor monolitice din Bürserberg, presupuse locuri de cult străvechi - cascade înghețate și cășăriile din Alpe Rona, o îmbinare superbă între natura romantică și tradițiile locului. O atracție deosebită a locului, atât vara cât și iarna, o constituie Anton "Husky Toni" Kuttner, cu cei 19 câini de sanie ai săi, de la mic la mare, care fac posibilă o experiență inedită.



St. Gallenkirch

St. Gallenkirch

Chiar în cea mai mare regiune de schi din Montafon - Silvretta Montafon - cu conexiuni la Hochjoch și Nova, sportul și agrementul sunt foarte bine dezvoltate în Sankt Gallenkirch. Aici veți experimenta pârtii pentru adevăratii cunoscători, cu pante însorite, cel mai mare parc de zăpadă din Austria și o pista de săniuș de 5.5. km iluminat noaptea. Zile interesante vă așteaptă aici, în timpul verii, cu activitati precum magnifice drumeții la mare altitudine sau excursii de explorare a Montafon Maisässen. Cu un sediu de ciclism, Sankt Gallenkirch este, de asemenea, punctul de plecare pentru excursii cu bicicleta cu ghid in fiecare zi, ca parte a Montafon Aktivprogramm.


Au Im Bregenzer Wald

Au Im Bregenzer Wald

Au este situat în Oberlauf der Bregenzerach la o altitudine de 800 m şi face parte din cele mai importante comunităţi turistice ale Landului. Pe oaspeţi îi aşteaptă în această regiune multe posibilităţi de agrement, în plus multe domenii schiabile, mai mici sau mai mari, trasee de schi fond şi rute de drumeţii. Alte modalităţi sunt de exemplu plimbări cu sănii la lumina lunii, patinoar sau drumeţii la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Şi restaurantele, localurile gastronomice şi gourmet vă aşteaptă să vă resfeţe cu diverse delicatese.


Vorarlberg

Vorarlberg

Vorarlberg este cea mai vestită provincie a Austriei, o Elveție în miniatură, cu sate alpine, lacuri, văi adânci și pajiști verzi. Atracțiile principale din Vorarlberg sunt pârtiile de schi ce rivalizează cu cele din Elveția, minunatul lac Constance și luxurioasa pădure Bregenzewald. Cele mai bine cunoscute centre turistice – Lech și Zürs – sunt și cele mai scumpe, însă prețurile în restul provinciei sunt destul de rezonabile.


Wald Am Arlberg

Wald Am Arlberg

Informaţii generale Wald am Arlberg aparţine comunităţii de Dalaas şi este situat la cca. 1007 m deasupra nivelului mării. Cu 1'550 de locuitori, Wald este situat la poalele Alpilor Klostertaler.


Partenen

Partenen

Cum se ajunge acoloCu maşina: provenind din Germania prin intermediul Lindau-Bregenz prin 'Pfänder - şi Ambergtunnel' la Bludenz-est şi de la aici locale drum Partenen. La Innsbruck-Landeck luaţi ' Silvretta-Hochalpenstraße'(only in summer) Partenen sau prin intermediul 'Arlbergtunnel' la Bludenz şi apoi locale drumul spre Partenen. Cu trenul: Bludenz şi apoi Montafoner-feroviare la Schruns şi apoi cu autobuzul sau taxi a Partenen. De avion: cel mai apropiat aeroport este în Zürich.