Statiuni si orase in regiunea Zell am See Salzburg

Cu skipassul "Salzburg Super Ski Card" aveti acces la 23 de regiuni de schi! Peste 2.550 km pârtii si 274 instalatii pe cablu - distractie pe zapada în practic întregul Land Salzburg. De la generoase zone de schi pâna la statiuni micute si familiale

Statiunile si orasele din Zell am See Salzburg unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Zell am See SalzburgObiective turistice in regiunea Zell am See Salzburg Oferte Zell am See Salzburg

Zell Am See

Zell Am See

Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Cazarea oferită este la pensiuni şi apartamente confortabile, în Zell am See sau Maishofen, la aprox. 3 km depărtare în direcţia Saalbach-Hinterglemm.


Kaprun

Kaprun

Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la cca. 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar lângă muntele Kaprun, simbolul acestei localităţi. Oferta turistică este mare: pe lângă diferite coborâri pentru schiori şi boarderi vă aşteaptă trase pentru drumeţii, pârtii pentru schi fond şi un peisaj unic. Distracţie şi multe activităţi vă aşteaptă la piscina acoperită, pe pistele de bowling, la parapantă etc. Dacă linişte şi relaxare este ceea ce căutaţi nu rataţi o vizită la saună.


Saalbach

Saalbach

La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită tunelului de centură centrul este practic lipsit de trafic în aşa fel încât o plimbare plăcută este întotdeauna posibilă. Drumurile către instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte şi oferta de sport, Après-Ski şi cultură nu lasă nimic de dorit. Fie cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu săniile trase de cai – fantezia dvs. nu va întâmpina obstacole!


Neukirchen Am Grossvenediger

Neukirchen Am Grossvenediger

La cota 856 veţi găsi a patra localitate ca mărime din Pinzgau, staţiunea Neukirchen, situată în culisa de vis al Hohen Tauern, la poalele masivului Wildkogels (2225 m). Vârfuri de peste 3000 m constituie un fundal impresionat pentru idilica localitate, care vă aşteaptă cu aer curat de munte şi multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. Pe lângă larga ofertă de pârtii de schi fond puteţi profita în special de domeniul schiabil variat şi foarte bun pentru familii Wildkogel. care pune la dispoziţia oaspeţilor săi o listă nelimitată de delicatese. Staţiunea cu multe secole de istorie şi-a păstrat imaginea tradiţională în mod exemplar şi a fost distinsă cu multe premii chiar şi internaţional. Anual are loc aici un eveniment deosebit: "Wildkogel-Longtrail", în ianuarie, la care iau startul 60 de sănii trase de câini. Drumeţii de iarnă, săniuş şi sănii trase de cai sunt frumoase modalităţi de a vă bucura de peisajul înzăpezit şi completează ideal oferta pentru vacanţa dvs. de iarnă în Neukirchen.


Krimml

Krimml

Informaţii generaleSalzburgerLand minciuni, cu 980 de locuitori, la o altitudine de 1076 m, şi este situat în Munții aproape de o zona de schi. Idila şi confort armoniza cu mediul rural, vamal şi cultură. Veţi găsi uşor aici să unifice corpul şi sufletul tău. Hohotitor şi furios de cascade SalzburgerLand impresionant - cea mai mare din Europa - este atât de mişcare şi incitante.


Fusch An Der Glocknerstraße

Fusch An Der Glocknerstraße

Informaţii generaleNatura rezervă Fusch o Gloßglocknerstrasse der minciuni 805 m deasupra mării nivel şi are 800 de locuitori. Poarta de acces la Großglockner este cunoscut ca "Großglockner Hochalpenstraße', construit între 1930 și 1935. În fiecare an, peste un milion de vizitatori face 'Glocknerstrasse' o destinaţie excursie statutului extradordinary. Fusch este bogat în plante și animale, în special în zona 'Kaiser-Franz-Josefs-Höhe', unde poate fi văzut marmots. Variat de puncte de interes, plachete informaţii şi educativ plimbări însoţească vizitatorul la vârfurile munţilor. Într-adevăr confortabilul, pensiile frumoase micul dejun, pensiuni rustice sau holidaying la o fermă, invita turist să leneviţi în această staţiune tradiţionale de vacanţă şi de sănătate.


Niedernsill

Niedernsill

Niedernsill este un sat în zona Pinzgau din Salzburg. Niedernsill are propria zonă de schi mică și o populație totală de aproximativ 2.500. Pentru scopuri turistice, colaborează cu Piesendorf apropiere, cu care operează în zonele de schi și menține unele măsuri de marketing turistic (cum ar fi un site web și alte asociații de promovare).


Maria Alm Am Steinernen Meer

Maria Alm Am Steinernen Meer

Maria Alm, cunoscut mai ales pentru turismul de iarnă, ​​este un membru de Ski Amade, o rețea de 28 de zone de schi și orașe care împreună alcătuiesc cea mai mare zona de schi din Europa. Pe langa schi, Maria Alm oferă facilități pentru schi cross-country, golf, mountainbiking, alpinism, drumeții și o pistă de săniuș. Situat în partea de jos a Alpilor, la aproximativ 400 de metri de centrul orașului, este piscina Sommerstein cu un tobogan de 40 de metri de apă și diverse facilitati de înot și zone de joacă pentru copii. Terenul din jurul piscinei este ierbos și deschis făcându-l un spațiu mare pentru plajă. Piscina oferă, de asemenea, un snack bar și dulapuri de interior / exterior cu vestiare.


Saalfelden

Saalfelden

Saalfelden, numit și Saalfelden Am Steinernen Meer, oraș, vestul central al Austriei, la poalele de sud-vest ale Munților Steinernes Meer (Marea Pietrelor), în apropierea râului Saalach, sud-vest de Salzburg. Un oraș vechi al pieței, este, de asemenea, o stațiune de iarnă și de vară și fabrică textile, metale, echipamente electrice, articole din piele și bere


Leogang

Leogang

Leogang este situat la cca. 800 m altitudine, în o atractivă vale afluentă a Glemmtal. Prin Großen Asitz (1.914 m) legătura la circul de schi este asigurată excelent. Staţiunea idilică este ideală pentru turişti care caută o vacanţă mai liniştită. Cu skibus ajungeţi comod la staţia de vale a instalaţiei Asitz. Din cele mai renumite atracţii face parte printre altele capela Sfintei Ana, care aparţine din 1904 de Gasthaus Hüttwirt. Şi istoria Leogang a fost prezervată la Muzeele Minier şi Gotic, situate la cca. 4 km, unde puteţi să vă faceţi o idee de viaţa grea a minerilor din vremuri trecute.


Uttendorf

Uttendorf

Informaţii generaleUttendorf im Pinzgau, la o altitudine de 804 m, 2800 de locuitori şi este situat în Munții, de un râu şi aproape de o zona de schi. Staţiunea de vacanţă rurale, prietenos de Uttendorf/Weißsee se află în Valea Stubachtal se ridică la întâlni Munţii glaciare alb. Evaluate mai ales este locaţia sa centrală şi uşor accesibile (între Kitzbühel şi Zell a.SEE), în regiunea de vacanţă din Parcul Național 'Hohe Tauern'. Această zonă a păstrat caracterul originar, cu său viaţa satului pe îndelete din mijlocul o zonă rurală, pe fundalul naturală a parcului national 'Hohe Tauern'. Aici, puteţi experimenta natura PURĂ - Bucuraţi-vă de parfum de fân, Colibri albinele și rouă pe dimineaţa munte pajişti.


Piesendorf

Piesendorf

Informaţii generale800 m deasupra nivelului mării 3300 locuitori locaţie: în munţi, de o zonă de schi bucura avantajele acest loc în mediul rural şi în acelaşi timp, beneficiile Kaprun Eropa-sportregion-Zell sunt vezi.


Mittersill

Mittersill

Mittersill este un oraș în statul federal Salzburg, Austria, în regiunea Pinzgau din Alpi. Acesta este situat pe râul Salzach. Ea a avut o populatie de 5464 în anul 2005.



Maishofen

Maishofen

Maishofen este situat la o înălţime de 757 m şi iese în evidenţă în special datorită împrejurimilor foarte frumoase. Înrămată de masive de 3000 m precum şi dealurile line Pinzgau - Maishofen este chiar lângă Zell am See, iar cu skibus-urile gratuite ajungeţi repede şi comod atât la Zell am See cât şi la Kaprun sau la Circul de Schi Saalbach-Hinterglemm-Leogang. Învecinata Zell am See este centru turistic al Pinzgau şi este situată pe o peninsula încântătoare între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Regiunea de Vacanţă Zell am See/Kaprun deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria.


Dienten Am Hochkonig

Dienten Am Hochkonig

Dienten am Hochkönig se află în districtul Pinzgau din statul Salzburg. Emblema localităţii este biserica sfântului Nicolae ce datează din 1506 iar masivele muntoase din împerjurimi pajiştile şi pădurile fac din acest loc alegerea potrivită pentru un sejur liniştit.


Unken

Unken

Unken este situat la o altitudine de cca. 564 m la poalele celor 1.961 m ai Sonntagshorn. Staţiunea idilică este foarte interesantă în special pentru cei care caută un concediu la schi mai degrabă liniştit. Heutal, în Unken, oferă siguranţă de zăpadă şi este ideală pentru schiori, schiori fond sau iubitorii de soare. Zona de schi nu este foarte aglomerată şi datorită pârtiilor uşoare şi medii foarte potrivită pentru familii. În afara pârtiilor, cei interesaţi pot vizita fortăleaţa Kniepass, din sec. 13 şi care vă permite o mică incursie în istoria Unken şi a Landului Salzburg.


Maria Alm Hinterthal

Maria Alm Hinterthal

In mijlocul munţilor impozanţi, se situează pitoreasca staţiune Maria Alm, cu sătucele sale de munte Hintermoos şi Hinterthal. Aici puteţi să vă bucuraţi de peisajul şi clima montane, fie doar relaxându-vă sau făcând sport! In Maria Alm şi împrejurimi se află foarte multe pârtii de schi de fond, cu toate gradele de dificultate, care vă invită la mişcare şi sport, într-un peisaj fermecător! Oferta de pârtii cu diverse grade de dificultate este foarte bogată şi foarte potrivită familiilor.