» Cere o oferta personalizata
       1053692 oferte

021 401 20 20
Luni-Vineri 10:00-19:00
Despre noi | Solicita o oferta personalizata |  Chat Online  |  Login  |  Romana   English  | 

» » Manastirea Mont Saint Michel


Manastirea Mont Saint Michel, Normandia

Oferte Normandia, Oferte Franta

In aceasta pagina gasiti informatii despre Manastirea Mont Saint Michel | galerie de imagini cu Manastirea Mont Saint Michel | localizare pe harta a obiectivului turistic Manastirea Mont Saint Michel si harta hotelurilor si a pensiunilor din zona obiectivului. Oferte turistice pentru cazare in apropiere de Manastirea Mont Saint Michel din Franta la hoteluri | apartamente | pensiuni si vile la cele mai atractive si ieftine preturi in 2014 - 2015. Puteti rezerva Prin Direct Booking o mini vacanta sau un sejur pentru a vizita Manastirea Mont Saint Michel. In harta hotelurilor din jurul Manastirea Mont Saint Michel gasiti oferte de cazare la hotel sau pensiune Oferte Franta aprilie | Oferte Franta mai | Oferte Franta iunie | Oferte Franta iulie | Oferte Franta august | Oferte Franta septembrie | Oferte Franta octombrie | Oferte Franta noiembrie | Oferte Franta decembrie | .

Manastirea Mont Saint Michel

Prezentare Manastirea Mont Saint Michel

Manastirea Mont Saint Michel se ridica pana la o inaltime de 165 de metri, in inima unui imens golf, pe o stanca de granit ce masoara un kilometru de la un capat la celalalt

Manastirea Mont Saint Michel se ridica pana la o inaltime de 165 de metri, in inima unui imens golf, pe o stanca de granit ce masoara un kilometru de la un capat la celalalt. Manastire si castel totodata, unica prin forma, aceasta se afla in Golful Saint Malo (nord-vestul Frantei) din Marea Manecii, la limita dintre Bretania si Normandia.

La inceputul secolului al XVIII-lea, in anul 708, episcopul Aubert de Avranches, in urma unei aparitii a arhanghelului Mihail, primeste ordinul de a construi un edificiu pe muntele Tombe, numit asa datorita faptului ca fusese folosit odinioara de catre ceilalti drept cimitir. Aproape 300 de ani mai tarziu, in anul 966, ducele normand Richard I trimite treizeci de calugari benedictini pentru a incepe constructia unei noi biserici in stil romanic.

Dificultatile de constructie au fost foarte mari, astfel incat, in urma razboiului local dintre ducele de Normandia si regele Frantei (in anul 1204, Normandia este atasata regatului Frantei), o parte din locasul de cult s-a prabusit. Reluarea si continuarea lucrarilor de constructie este initiata de catre abatale Jourdain. Acestea se vor incheia dupa 25 de ani prin ravna si osteneala abatelui Raoul de Villedieu.

Manastirea primeste numele de "Minunatie" (La Merveille). In secolul al XIII-lea ea cunoaste o perioada de mare prosperitate, motiv pentru care complexul monastic este extins considerabil. Acesta cuprinde doua sectiuni masive care se ridica pe trei nivele. Pe nivelul inferior al partii estice se afla asa-numita Aumonerie, unde calugarii ofereau adapost pelerinilor saraci; deasupra ei se ridica Sala de oaspeti, iar in partea de sus sala de mase a calugarilor, loc puternic luminat printr-o serie de ferestre inalte in forma de ogiva.

Manastirea joaca un rol importand in istoria Frantei, fiind singurul loc care nu a fost cucerit de catre armatele engleze in timpul Razboiului de 100 de ani (1346-1453). Aceasta perioada marcheaza totusi debutul declinului edificiului. In timpul lui Napoleon Bonaparte, Muntele Saint Michel este transformat in inchisoare permanenta incepand cu anul 1811, urmand ca, mai tarziu, in timpul Restauratiei, acesta sa devina Casa de Forta si de Corectie. In anul 1863, Napoleon al III-lea inchide aceasta inchisoare si declara stanca drept monument al naturii.

La data de 6 august 1897 va fi instalata in varful sagetii de 32 de metri a bisericii manastirii si la o distanta de 160 de metri deasupra nivelului marii, stautia de cupru a Sfantului Arhangel Mihail, ce va beneficia, in anul 1987, de multiple reparatii. Incepand cu data de 24 iunie 2001 la cererea lui Jaques Fihey, episcop de Coutances si Avraches, Fraternitatile monastice din Ierusalim, doua comunitati de calugari si calugarite, asigura din nou serviciul divin permanent si primesc pelerini. Astfel, manastirea de pe Mont Saint Michel a fost redeschisa, chiar daca ramane proprietatea Statului si este administrata de catre Centru National al monumentelor istorice din Franta.

Sursa informatiei prezentate 

Galerie imagini Manastirea Mont Saint Michel

Manastirea Mont Saint MichelManastirea Mont Saint MichelManastirea Mont Saint MichelManastirea Mont Saint MichelManastirea Mont Saint MichelManastirea Mont Saint Michel

Harta in jurul Manastirea Mont Saint Michel

 Hotel   
 Obiectiv turistic

Hoteluri in zona

 
Cauta hotel dupa nume
Introduceti numele hotelului
Cauta Obiective Turistice


 
Alte obiective in jurul Manastirea Mont Saint Michel
 
Spune-le prietenilor


 
Info Turist
  • Comentariile turistilor
  • FAQ
  • Modalitati de rezervare
  • Modalitati de plata
 
Conversie valuta

Calculeaza

 

 
De ce preturile oferite de Direct Booking sunt atat de mici?
Comisioane mici
Ne-am ajustat comisioanele pentru a oferi cele mai mici preturi posibile.
Colaborari directe
Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.
Volum de vanzari
Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.
Viitorul este online
Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism online din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi
 
Alegeti destinatia de vacanta prin Direct Booking
Gasesti imediat ce doresti
Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern
Informatie actualizata
Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.
Plata online
Daca v-ati hotarat asupra destinatiei, puteti sa faceti plata direct in site-ul Direct Booking, economisind timp si bani
Toata informatia intr-un singur loc
Direct Booking ofera mai mult decat rezervari online, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti
 
Favorites:0 Cerere de oferta Feedback site