Statiuni si orase in regiunea Innsbruck Tirol

Regiunea de schi Olympia SkiWorld Innsbruck cuprinde regiunile Glungezer, Nordpark, Patscherkofel, Axamer Lizum, Kühtai, Muttereralm, Rangger Köpfl, Schlick 2000 si Ghetar Stubai. La o altitudine între 856 si 3.210 m va puteti bucura de 285 km pârtii

Statiunile si orasele din Innsbruck Tirol unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Innsbruck TirolObiective turistice in regiunea Innsbruck Tirol Oferte Innsbruck Tirol

Igls

Igls

Informaţii generaleIgls cu 2200 de locuitori este situat în Munții la o altitudine de 900 m, doar 5 km de Innsbruck. Ca Jocurile Olimpice de iarnă au avut loc de două ori aici (1964 și 1976), Igls este cunoscut ca o iarnă sportului statiune peste tot în lume. Pentru vizitatori sportiv, IGLS se mândreşte cu o amplă diversitate de opţiuni pentru a alege de la: impecabil îngrijit pârtiile de schi şi cruce piste de schi ţară. Ia o plimbare înveselitor sănii coborâre. Graba în jos Bob Olimpic a alerga. Du-te pentru un spin pe naturale patinaj patinoar. Încercaţi-vă mâna la Alpine curling. Jucați un joc de tenis sau suc de fructe. Şi ca un centru cultural, multe evenimente folclorice și culturale au loc în Igls şi Innsbruck în timpul sezonului de iarna.


Innsbruck

Innsbruck

Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o înălţime de 575 m şi vă pune la dispoziţie o ofertă culturală de invidiat şi un centru vechi fermecător. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări lungi. Ca atracţii speciale merită menţionate "Goldene Dachl" - acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu 2.657 plăci de cupru aurite, Annasäule, Hofburg sau o excursie la renumita "Bergisel-Schanze" - pentru sărituri. Ideală pentru fanii schiului şi unică pentru un oraş mare este reţeaua de transport în comun şi apropierea de domeniile schiabile - autobuzele vă duc chiar din centrul al domeniile situate la doar câţiva metri depărtare.


Gotzens

Gotzens

Götzens este o localitate mică şi romantică, la doar cca. 10 km de Innsbruck. Zona de schi olimpică (1964 şi 1976) atrage până astăzi mulţi vizitatori. Până la domeniul schiabil Götzens/Mutters sunt doar 500 m, Axamer Lizum este la cca. 10 km. Localitatea este situată pe un platou însorit, de unde puteţi să apreciaţi o vedere fantastică asupra munţilor înconjurători. În ceea ce priveşte ocuparea timpului liber nu există practic limite! Relaxare şi linişte puteţi găsi făcând o plimbare cu sania trasă de cai, sau o excursie prin pădure, eventual la lumina torţelor. Cei care îşi doresc ceva mai animat, pot alege, printre altele, între o seară la bowling sau la săniuş. În plus există în învecinatul Axams un centru dedicat timpului liber, unde vă este oferită posibilitatea de a practica numeroase activităţi. De asemenea în apropiere este capitala Tirolului Innsbruck, ale cărui numeroase magazine vă invită la cumpărături.


Leutasch

Leutasch

Acest sat de aproximativ 2.000 de persoane este situat chiar în inima Alpilor Tirolezi de Nord. 26 de cătune pitorești mici formează municipiul Leutasch, care se află în regiunea olimpică de Seefeld într-o vale mare, aproape de granița cu Bavaria / Germania. Acest sat este mai presus de toate popular datorită tipicei "Lüftlmalerei", o metodă de artizanat de pictura pe perete, care provine inițial din Bavaria și Tirol. Acest tip de picturi este un motiv fotografie minunat.


Axams

Axams

Axams este situat în inima Tirolului, la numai 10 km de orașul Innsbruck. Termenul celtic "Axams" înseamnă "sat la altitudine", care este, de asemenea, ilustrat în emblema municipiului de către un munte de aur.


Steinach

Steinach

Informaţii generale1050 m deasupra nivelului mării 4272 locuitori locaţie: în munţi, de o zonă de schi


Oberperfuss

Oberperfuss

Staţiunea montană Oberperfuss este situată într-un peisaj idilic, departe de agitaţie şi zgomot. Cei cca. 15 km care o despart de capitala Innsbruck pot fi acoperiţi în puţine minute cu maşina. Atmosfera este completată de situarea geografică excelentă a Oberperfuss, la 820 m altitudine pe platou ceea ce crează o vedere panoramică extraordinară. Departe de turismul de masă vă aşteaptă cu cei ai săi 3.000 locuitori într-un adevărat paradis de drumeţii - peste 180 km vă stau la dispoziţie! Localitatea în sine oferă în speial turiştilor care preferă o vacanţă liniştită, numeroase posibilităţi. Schiorii apreciază în special situarea convenabilă chiar lângă staţia de vale a gondolei de la Rangger Köpfl, care vă duce imediat pe munte.


Mieders

Mieders

Cum se ajunge acoloCu maşina: via A 12 Inntalautobahn şi apoi Brennerautobahn 13 de a til spre ieşire Stubaital, direcţia Mieders (plus taxe). Posibilitatea de scutiri de drepturi vamale trebuie să ia la Innsbruck Süd B 182 Brenner Bundesstraße til ieşire Schönberg, apoi Mieders. Cu trenul: la gara principală Innsbruck şi de acolo un autobuz la Mieders. De avion: cele mai apropiate aeroporturi sunt Innsbruck și München.


Matrei Am Brenner

Matrei Am Brenner

Matrei am Brenner este un oraș mic, situat în partea de sud a Innsbruck, la cca 17 km.  


Ellbogen

Ellbogen

Informaţii generaleMinciuna 1070 m deasupra nivelului mării, cu o populație de 970, Ellbögen este situat departe de orice tip de trafic. În ciuda această locaţie, multe locuri interesante sunt îndemână: Tyrol lui capitala Innsbruck (aprox. 12 km distanţă); medievale orașul 'Hall", o dată cunoscut pentru său sare-miniere; şi acasă-oraşul lui Mozart Salzburg fullfill aşteptările tuturor, dacă interesele dumneavoastră se află în cumpărături, cultura, natura sau sport. Tirolul de Sud și Bavaria sunt, de asemenea, regiunile strânsă pentru a vizita, sau aţi putea dori să viziteze moara Hinterloch, situat pe calea drumeţii de Hinterloch, unde puteţi lua parte la un tur ghidat sau viziona un măcinare Arată. Cu locaţia orientat spre sud şi caracterul autentic rural, Ellbögen este un loc ideal pentru relaxare.


Kolsassberg

Kolsassberg

Satul montan primitor şi liniştit Kolsassberg este situat la 906 m de altitudine, încadrat de munţii Karwendel şi Alpii Tuxer, între Olympiastadt Innsbruck şi frumoasa Zillertal. Staţiunea cu multă tradiţie vă aşteaptă cu oferte de relaxare şi refacere, plimbări prelungite şi schi pe pârtii minunat preparate. Situarea la altitudine a Kolsassberg permite o vedere panoramică de invidiat asupra Inntal şi a lanţurilor montane înconjurătoare. Iar apropierea de Innsbruck vă oferă posibilitatea de a face o vizită acestui frumos oraş şi atracţiilor sale.


Zirl

Zirl

Orașul Zirl, situat la numai 10 km de Innsbruck, se mândrește cu o zonă de alpinism populară, așa-numitul Martinswand. Localitățile componente Zirl, Zirl Bahnhof, Hochzirl, Eigenhofen și Dirschenbach formeaza municipiul Zirl. De asemenea, zona populară de alpinism Martinswand, Cheile Ehnbachklamm, precum și părți ale lanțului muntos Nordkette fac parte din teritoriul municipiului. Satul a fost menționat pentru prima dată în 799 AD. Datorită locației sale la drumul roman Via Claudia Augusta, de timpuriu Zirl a reprezentat un important nod de trafic.


Thaur

Thaur

Idilica staţiune este situată la 633 m deasupra nivelului mării, înconjurată de lumea montană unică de la poalele Nordkette. Doar 10 km despart satul de centrul capitalei Tirolului Innsbruck. Thaur, unde tradiţie se scrie cu T mare, nu este cunoscută doar datorită sculptorilor de presepii ci şi ca "Grădina de Legume a Tirolului". Iese în evidentă în special datorită ofertei culturale, din castelul Thaur s-au păstrat până azi din păcate doar ruine. Pe apropiatul Glungezer găsiţi un domeniul schiabil foarte frumos, cu coborâri în marea lor majoritate de dificulate medie. după o zi obositoare pe pârtie vă aşteaptă diverse restaurante şi cafenele în Thaur la relaxare.


Lans

Lans

Cum se ajunge acoloCu maşina: luaţi autostrada la ieşirea Innsbruch Ost şi de acolo direcţia locale road Aldrand sau Igls. Cu trenul: la Innsbruck şi de acolo tu ai evvery oră un autobuz sau tramvai-conexiune la LAN. De avion: cel mai apropiat aeroport este Innsbruck.