Statiuni si orase in regiunea Saronic Islands

Insulele Saronic este un arhipelag în Grecia, numit după Golful Saronic în care acestea se află, chiar lângă Grecia continentală. Principalele insule locuite ale acestui grup sunt Salamina, Aegina, Angistri, și Poros. Insulele Hydra și Dokos, care se află pe vârful de nord-est a Peloponezului (tehnic între Golful Saronic si Golful Argolic), sunt uneori incluse ca parte din Insulele Saronic.
Multi greci au case de vacanta in Insulele Saronic, care sunt în mod regulat deservite de feriboturi din Pireu și Peloponez.

Statiunile si orasele din Saronic Islands unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Saronic IslandsObiective turistice in regiunea Saronic Islands Oferte Saronic Islands

Saronic Islands

Saronic Islands

Insulele Saronic este un arhipelag în Grecia, numit după Golful Saronic în care acestea se află, chiar lângă Grecia continentală. Principalele insule locuite ale acestui grup sunt Salamina, Aegina, Angistri, și Poros. Insulele Hydra și Dokos, care se află pe vârful de nord-est a Peloponezului (tehnic între Golful Saronic si Golful Argolic), sunt uneori incluse ca parte din Insulele Saronic. Multi greci au case de vacanta in Insulele Saronic, care sunt în mod regulat deservite de feriboturi din Pireu și Peloponez.