Statiuni si orase in regiunea Thailanda

Pattaya se află la circa 140 km sud-est de Bangkok, în Golful Thailandez, iar ca locaţie de vacanţă, va satisface şi pe cei mai pretenţioşi dintre turişti.

Statiunile si orasele din Thailanda unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

ThailandaObiective turistice in regiunea Thailanda Oferte Thailanda

Hua Hin

Hua Hin

Hua Hin este o renumita statiune litorala din Thailanda, situata in partea de nord a Peninsulei Malay, la aproximativ 200 km sud de Bangkok. Are o populatie de aproximativ 85.000 locuitori si este unul dintre cele opt districte (Amphoe) ale provinciei Prachuap Khiri Khan. Statiunea, a carei istorie este strans legata de Familia Regala a Thailandei, are o frumoasa plaja de cinci km lungime marginita de Golful Siam (Oceanul Pacific). Statiunea ofera, pe langa snorkeling, plaja si inot, activitati cum ar fi golf si Spa-uri, si atractii precum pesteri, varfuri muntoase, cascade si parcuri nationale in apropiere.


Koh Samet

Koh Samet

Insula se află în provincia Rayong, la sud-est de Pattaya și Bangkok și la vest de provincia Trat și Koh Chang. Pe această insulă se află unele dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda, unde relaxarea este principala activitate.


Thailanda

Thailanda

Thailanda, denumita oficial si Regatul Thailandei a mai fost cunoscuta în trecut si ca Siam, este o țară în Asia de sud-est, învecinată cu Cambodgia la est, Golful Thailandei și Malaezia la sud, și cu Marea Andaman și Myanmar la vest. Capitala statului este Bangkok. Thailanda are sute de insule una mai spectaculoasa ca alta, peisaje magnifice, palmieri, nisip strălucitor, cele mai tari spa-uri din lume, resorturi de ultra lux cu toate facilitățile, sporturi nautice, restaurante cu stele Michelin, devenind astfel destinație de top pentru turiștii din întreaga lume.


Chiang Mai

Chiang Mai

Chiang Mai, uneori, scris ca "Chiengmai" sau "Chiangmai", este cel mai mare oras si un centru cultural semnificativ in nordul Thailandei, si este capitala provinciei Chiang Mai. Este situat la 700 km (435 mile) nord de Bangkok. In ultimii ani, Chiang Mai a devenit un oras modern care atrage anual aproximativ 1 milion de vizitatori straini. Importanta istorica a orasului Chiang Mai deriva din pozitionarea strategica pe raul Ping si la intersectia marilor rute comericiale. Orasul a fost, pentru foarte multa vreme, un centru important de fabricare a obiectelor de artizanat, a umbrelelor, a bijuteriilor (in special de argint) si a sculpturilor in lemn.


Chiang Rai

Chiang Rai

Orasul este situat la 785 km de Bangkok, in inima „Triunghiului de aur” – locul unde se intalnesc raurile Mekong si Ruak, care formeaza un hotar intre Thailanda, Myanmar si Laos. Orasul a fost fondat in anul 1262 de Mangrai (1239-1311), cel de-al 25-lea rege al Ngoen Yang-ului si primul rege al Chaing Mai-ului, si a devenit capitala dinastiei Mangrai. Si-a pierdut acest statut imediat dupa infiintarea noului oras Chiang Mai. Orasul Chiang Rai este renumit datorita sarbatorilor sale grandioase. In fiecare an se desfasoara festivalul regelui Mengrai – fondatorul orasului.