Offers, prices and available at Croaziera Patagonia, America de Sud

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Croaziera Patagonia sunt oferte disponibile in perioada: 10/24/2020 - 02/28/2021
 • Airplane (02/11 - 02/28/2021), Departures in date by charter : 02/11
 • No transport provided
  Harta
  Map

  You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

  Directions

  The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
  Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

  About Croaziera Patagonia, America de Sud - presentation of hotel, facilities and services offered

  Ziua 1. București-Buenos Aires


  Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Buenos Aires.


  Ziua 2. Buenos Aires


  Sosire în Buenos Aires și transfer la hotel. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel 4* in Buenos Aires.


  Ziua 3. Buenos Aires


  Mic dejun. Tur de oraș în capitală Argentinei. Turul include: Plaza de Mayo, Primăria - Cabildo, Palatul Prezidențial – Casa Rosada, Centrul Vechi. După-amiaza, transfer în port pentru îmbarcare pe vasul Norwegian Star, cu destinația Patagonia. Cazare pe nava de croaziera.


  Ziua 4. Montevideo (Uruguay)*


  Mic dejun. Prima oprire Uruguay  - Montevideo. Timp liber sau opțional tur de oraș pentru a descoperi centrul vechi cu Palatul Salvo, Piata Independenței și Teatrul Solis. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croaziera cu destinația Puerto Madryn.


  Ziua 5. Pe mare


  Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Vasul se îndreaptă spre Puerto Madryn. Cazare pe nava de croazieră.


  Ziua 6. Puerto Madryn (Argentina)*


  Mic dejun. Sosire in Puerto Madryn (Argentina). Timp liber sau opțional tur de oraș* sau excursie* în Peninsula Valdez, un sanctuar natural unde daca aveți noroc puteți admira balenele, leii de mare etc. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croaziera cu destinația Insulele Falkland.


  Ziua 7. Pe mare


  Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul se îndreapta spre Insulele Falkland. Cazare pe nava de croazieră.


  Ziua 8. Stanley (Insulele Falkland)*


  Mic dejun. Sosire în Portul Stanley. Timp liber la dispoziție sau opțional *tur al capitalei Stanley sau vizita la colonia de Pinguini Rockhopper. Întoarcere în port și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Ushuaia.


  Ziua 9. Pe mare


  Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Astazi vasul navighează prin Capul Horn. Cazare pe nava de croazieră


  Ziua 10. Ushuaia (Argentina)*


  Mic dejun. Sosire în Ushuaia, capitala Țarii de Foc. Ushuaia este considerat cel mai sudic oraș din lume. Timp liber  sau excursie optionala* către Parque Nacional Tierra del Fuego. Ushuaia se afla la 11 km de parc unde se poate ajunge cu mașina sau cu trenul. *Nu ratați si o plimbare de 45 de minute pe o cale ferată cu ecartament îngust, cu locomotiva cu aburi, cu asa numitul Tren de la Capatul Lumii (El Tren Del Fin Del Mundo). Dupa întoarcere la navă și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Puntas Arenas. Vasul va naviga prin Canalul Beagle. Cazare pe nava de croazieră


  Ziua 11. Punta Arenas (Chile)*


  Mic dejun. Vasul va ancora in Punta Arenas – cel mai sudic oraș din Chile in jur de ora 08:30. Din acest port puteți face un tur de oras pietonal Punta Arenas, sau excursie către Insula Magdalena pentru a admira cea mai mare colonie de Pinguini din Patagonia. La ora 20:30 nava va părăsi portul pentru a se îndrepta catre Puerto Chacabuco (Chile). Cazare pe nava de croazieră


  Ziua 12. Pe mare


  Mic dejun. Timp liber la bordul vasului. Admirați peisajele salbatice ale strâmtorii Magelan. Cazare pe nava de croazieră


  Ziua 13. Pe mare


  Astazi traversați fiordurile Chiliene și canalele Patagonie. Pregatiți-vă aparatele de fotografiat pentru a surpinde unicitatea locului. Cazare pe nava de croazieră. 


  Ziua 14. Puerto Chabucco (Chile)*


  Mic dejun. Sosire in portul  Puerto Chacabuco. Portul face parte din Provincia Aysén, o provincie cu peisaje minunate. Puteți alege una dintre *excursiile oferite de vas pentru a explora aceste ținuturi minunate din nordul Patagoniei. La ora 15:00 nava va părăsi portul pentru a se îndrepta către Puerto Montt (Chile).


  Ziua 15. Puerto Montt (Chile)*


  Mic dejun. Sosire în portul  Puerto Montt considerat "capitala" chiliana din Patagonia. Puteti opta pentru un *tur de oras sau pentru o excursie la Vulcanul Osorno, sau excursia in Parcul National Vicente Perez Rosales cu Lacul Esmeralda (Lacul “Toti Sfintii”) si casacada Petrohue. La ora 16:00 nava va parasi portul pentru a se indrepta catre Santiago de Chile.


  Ziua 16. Pe mare


  Mic dejun. Timp liber pe vas. Cazare pe nava de croazieră.


  Ziua 17. Santiago de Chile 


  Mic dejun. Debarcare si transfer catre Santiago de Chile. Inainte de a vă caza tur de oraș ce include vizitarea principalelor obiective turistice: Centrul Civic, Piata Constituției, Palatul La Moneda,  Plaza de Armas. Apoi timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu sau 


  cumpărături. Seara cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.


  Ziua18. Santiago de Chile-Bucuresti


  Mic dejun. Timp liber la dispoziție și check-out la ora prânzului. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa internaționala cu destinația București. Sosire la destinație in urmatoarea zi.


  Servicii neincluse în preț:


  • Excursiile opționale


  • Taxa de serviciu pentru vasul de croaziera: 225 USD/persoana (se achita la bordul navei)


  • Asigurarea medicala si storno


   


  NOTA: Este permisa calatoria femeilor cu sarcina pana la maxim 23 saptamani in baza unui certificat medical care sa ateste faptul ca sarcina nu implica risc si persoana este apta pentru calatorie.


  Conditii de calatorie - nu se accepta pasaport temporar. Se accepta pasaport normal valabil minim 6 luni de la data intoarcerii! 


  The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

  Vacation deals available at Croaziera Patagonia, America de Sud

  Croaziera Patagonia, America de Sud, offers for croaziera,

  Croaziera Patagonia, America de Sud, meal types: Room only

  Book at Croaziera Patagonia 4*+ America de Sud, America de Sud, circuit, croaziera, exotice 2021, Book offers, holidays and packages , sejur si vacanta, transport Airplane, No transport. Online booking with Direct Booking

  Book online at Croaziera Patagonia 4*+ America de Sud, America de Sud, circuit, croaziera, exotice 2021, Book offers, holidays and packages , oferte Airplane, No transport.

  Nearby hotels recommended

  Landmarks in the area