5 destinații populare care se redeschid încet

25.05.2020

Pe măsură ce vara se apropie, autoritățile fiecărei țări caută modalități sigure de a redeschide turismul la timp, pentru sezonul de vârf.

Ziua Internațională a Dansului 4 orașe de vizitat pentru arta dansului

29.04.2020

Ziua Internațională a Dansului ar trebui să fie una după care să te ghidezi în alegerea destinației pentru viitoarea vacanță. Scris în urmă cu peste 30 de ani, mesajul acestei zile este unul care depășește toate barierele: „Intenția Zilei Internaționale a Dansului este să celebreze dansul

Cum se face Tsoureki clasic grecesc, pentru Paste

18.04.2020 Grecia

Pentru greci, Paștele fără tsoureki este ca sărbătoarea Crăciunului fără cadouri pentru noi….

Rețetă clasică grecească Giouvetsi de miel

17.04.2020 Grecia

O rețetă clasică de mâncare grecească, cu un echilibru perfect de arome centrat în jurul acestei frumoase Sărbători: miel la cuptor cu pastă de roșii.

Cum păstrăm amintirile de vacanță mai multă vreme

13.04.2020

Cu toții avem diferite obiecte - suveniruri adunate de prin vacanțe. Unele sunt la vedere, altele uitate printr-un colț de casă, negăsindu-le utilitatea. În această perioadă de stat acasă, ne-am gândit la câteva soluții și pentru ele

Calatorim Online. Tururi virtuale prin marile atractii ale lumii

03.04.2020

Ți-ai dorit să colinzi lumea dar nu ai avut posibilitatea? O poți face acum chiar și din confortul canapelei tale. Știm, nu este același lucru, însă te poți bucura de priveliști cu adevărat unice.

Cărți practice de citit acasă, care să-ți inspire viitoarea vacanță

19.03.2020

Ești pregătit pentru o listă de lectură, care să îți schimbe modul de a privi vacanța? Alege câteva dintre ele și bucură-te de noi informații și experiențe, creând momente frumoase chiar și stând în casă, alături de familie.

Modalitati de a ajunge in Halkidiki

10.02.2020 Grecia

Clasată drept una dintre cele mai bune destinații turistice din Grecia de Nord, Halkidiki este accesibilă cu mașina personală, cu autocarul sau cu avionul, în funcție din ce destinație pornești.

Cele mai accesibile destinații de litoral din Europa

14.01.2020

Vacanța de vis? Plaje întinse, ape cristaline, mâncare bună și accesibilă, hoteluri confortabile și prețuri pentru bugete medii și mici. Există pachete pentru toți, menite să asigure vacanțe reușite, în diferite zone ale lumii.

Am dat startul ofertelor de Black Friday! Până la 50% discount

13.11.2019 Romania

Vacanțe pe litoral în România, Grecia, Bulgaria, Turcia sau Egipt, cu până la 50% discount. Îți spună bine? Dacă da, pregătește-te să dai click pe rezervă! Am lansat campania cu reduceri Black Friday și sute de vacanțe s-au făcut brusc mai ieftine. Iar asta pentru că suntem online 😊