Mancaruri pe care trebuie sa le incerci in Lyon, capitala gastronomica a Frantei

09.02.2024 Franta

Daca ai norocul sa te indrepti catre acest rai al iubitorilor de mancare, probabil ca esti interesat sa afli mai multe despre bogatiile sale culinare. Unele experiente nu trebuie ratate!

Ce poti face ca turist in Oman, cel mai vechi stat arab din lume?

09.02.2024 Oman

Aici poti vizita moschei, forturi si sate autentice extrem de interesante. Insa Omanul este mai mult o destinatie pentru iubitorii de aventura in aer liber. Daca iti plac activitatile precum kite surfing, scuba diving, camping sau canoying, iti recomandam sa vizitezi cat mai curand aceasta tara.

Maroc vs Tunisia Care este cea mai buna destinatie de iarna?

06.11.2022 Africa De Sud

Vacanta in Maroc sau vacanta in Tunisia? Doua destinații atractive ale Africii de Nord, nu doar datorită unicitatii lor, ci si a prețurilor pachetelor de vacanta simtitor mai mici fata de anii precedenti.

Black Friday! Pana la 40% reducere si vacante cu anulare gratuita

10.11.2020

Mii de vacanțe ieftine și mii de oferte cu Anulare Gratuită! Am dat startul campaniei de Black Friday cu pana la 40% discount, la sejururi în România, Bulgaria, Turcia, Grecia sau Egipt. Le găsești pe toate online! Iar dacă ai nevoie de ajutor în alegerea sejurului, scrie-ne pe chat și îți oferim asistență privind alegerea celei mai bune oferte.

Cele mai populare 10 condimente din bucataria turceasca

21.10.2020 Turcia

Renunță în unele zile la bufetul hotelului și ia la pas aleile stațiunii sau a orașului în care te afli...după condimente și mâncăruri cu arome de negăsit în alte colțuri ale lumii.

10 locuri cu adevarat frumoase, de vizitat dupa COVID-19

15.10.2020

Am creat o listă cu cele mai frumoase 9 de locuri din lume, pe care probabil nu le-ai vizitat încă. Și dacă ai făcut-o, sigur îți dorești să revii. Te încurajăm să ajungi colo odată ce pandemia se încheie.

Descoperind Covasna, bijuteria ascunsa a Transilvaniei

13.10.2020 Romania

Covasna ilustrează mariajul perfect între cultura autentică și natura neatinsă. Mai exact, îți arată o cultură unică și îți oferă căldura și veselia oamenilor gata să-ți împărtășească părticica lor din Transilvania. Ce poți trăi/experiementa aici? Iată:

5 destinații populare care se redeschid încet

25.05.2020

Pe măsură ce vara se apropie, autoritățile fiecărei țări caută modalități sigure de a redeschide turismul la timp, pentru sezonul de vârf.

Ziua Internațională a Dansului 4 orașe de vizitat pentru arta dansului

29.04.2020

Ziua Internațională a Dansului ar trebui să fie una după care să te ghidezi în alegerea destinației pentru viitoarea vacanță. Scris în urmă cu peste 30 de ani, mesajul acestei zile este unul care depășește toate barierele: „Intenția Zilei Internaționale a Dansului este să celebreze dansul

Cum se face Tsoureki clasic grecesc, pentru Paste

18.04.2020 Grecia

Pentru greci, Paștele fără tsoureki este ca sărbătoarea Crăciunului fără cadouri pentru noi….