Vacanta in Paralia Katerini! Atractii pe care probabil nu le stiai

29.01.2019 Grecia

Vacanța în Paralia Katerini înseamnă mai mult decât plajă, magazine de aur sau blănuri și taverne în care să savurezi mâncarea grecească fix în briza mării. Sejurul în Paralia Katerini în oferă câte o atracție la fiecare revenire a ta, chiar dacă este a zecea.

Top 10 cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

06.12.2018

Citește și ia o decizie privind viitoarea destinație. Top Piețe de Crăciun din Europa. Piata de Craciun Toscana, Piata de Craciun Germania, Piata de Craciun Elvetia, Piata de Craciun Franta.

Top cele mai frumoase atractii naturale din Portugalia

29.11.2018 Portugalia

Lisabona, Algarve, Obidos, Sintra, Madeira, Porto, Evora și Aveiro sunt doar cateva dintre marile atractii ale Portugaliei. Descopera cele mai frumoase atractii naturale de aici si hai sa le vizitezi cu prima vacanta in Portugalia.

La schi in Grecia! Top 5 locuri de vizitat in timpul iernii

31.10.2018 Grecia

Grecia este și o destinație de iarnă, de schi și drumeții, în care priveliștile sunt superbe din orice unghi ai privi, iar posibilitățile de aventurare sunt numeroase, dar foarte puțin știute.

Top cele mai cautate destinatii de Revelion 2019

30.10.2018

Am început pregătirile pentru Revelion și Crăciun. Pun revelionul primul pentru că petrecem adesea Crăciunul în sânul familiei, acasă sau la rude. Trebuie să conturăm bugetul, să ne alegem destinația după servicii și preț, să vedem ofertele și să cântărim unde este mai bine să rezervi.

Unde mergem de Revelion? Top destinatii si traditiile lor

11.10.2018

Poți sărbători pe ritmuri scoțiene, făcând Highland Fling (dansul național al Scoției), poți admira focurile de artificii de peste Podul Harbour Sydney sau poți dansa pe plaja din Thailanda. Iată câteva dintre cele mai importante destinații din lume.

O altfel de lume Thailanda si atractiile sale

09.10.2018 Thailanda

Thailanda, tărâmul la care visezi să ajungi într-o zi. Să deguști mâncarea stradală, să faci shopping în piața plutitoare, să admiri speciile de animale exotice de aici (cum ar fi gibonii), să bei un cocktail la un bar pe plajă (ca-n filme), să înoți pe lângă rechinii balenă și lista poate continua cu o mulțime de atracții uimitoare. Iată câteva:

Destinatia anului top 10 locuri de vazut in Egipt

20.09.2018 Egipt

Egiptul are monumente uriașe, vechi de 6.000 de ani, iar Cairo (orașul cu cu 22 de milioane de locuitori) are o mulțime de atracții turistice unice. Cu toate acestea, există foarte puține ghiduri de călătorie cuprinzătoare pe internet. Noi am compilat o listă masivă a celor mai bune lucruri de văzut în Egipt.

O altfel de vacanta? Top 5 destinatii pentru adrenalina

13.08.2018

De bungee jumping, până la scufundări în Ochiul Diavolului, această listă este dedicată iubitorilor de vacanțe în destinații care sfidează moartea. Cinci destinații de vacanță pline de adrenalină, din întreaga lume.

Riviera bulgara descopera cele mai bune plaje din Bulgaria

30.07.2018 Bulgaria

Pleje in Bulgaria cu locuri bine amenajate, cu locuri de joacă sigure pentru cei mici și până la ascunzători de nudiști. Așadar, iată o listă a noastră - în nicio ordine particulară - a celor mai bune plaje din Bulgaria. Ia-le la rând. Bucură-te de vară, la mare.