din 47 impresii au apreciat Insula SkiathosOferte Insula Skiathos
5.4/10
Vila Panos, Statiunea Skiathos

VIRBAN , grup de prieteni, 03.09.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

PATRONUL VILEI A AVUT UN COMPORTAMENT FOARTE AGRESIV IN RELATIA CU TOTI TURISTII ROMANI,FARA A AVEA NICIUN MOTIV.CRED CA ESTE O PERSOANA CU PROBLEME PSIHICE SI RECOMAND EVITAREA CAZARII TURISTILOR RAMANI LA ACEASTA VILA.

Curatenie: 8, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Skiathos
O STATIUNE CU POTENTIAL TURISTIC RIDICAT


7.4/10
Vila Panos, Statiunea Skiathos

Irina iliescu , grup de prieteni, 25.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Ca impresie pozitiva am apreciat aproprierea de plaja Agia Paraskievi și Taverna Kokhili.

Nu am apreciat în mod pozitiv cazarea sau facilitățile de cazare pt ca la greci trei stele reprezinta cam doua după standardele romanesti iar proprietarul deține și un bar public în curtea vilei. Comportamentul gazdei a fost nepoliticos și oarecum fățiș împotriva clienților români ceea ce e nepermis având în vedere domeniu sau de activitate. Ar trebui sa fie vizibil pe site faptul ca nu te poți relaxa la terasa barului din curtea pensiunii decât dacă faci consumație de la bar. Preturile serviciilor actualizate pot fi justificate dar ar fi bine sa fie luate în considerare înainte de a cumpăra pachetul de cazare plus transport.

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Skiathos
Orașul Skiatos aflat în apropiere oferă multe posibilități pt petrecerea unor seri reușite la tavernele din apropierea celor doua porturi, vechi și nou. O croazieră pe insulele din vecinătate costa în jur de 30€ de pers., astfel poți vizita diverse plaje (Lalaria)și insule din împrejurimi (Skopelos).


6.1/10
Vila Panos, Statiunea Skiathos

Constantin , grup de prieteni, 23.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Amplasarea față de plaja Agia Paraskevi și plaja în sine, cu nisip fin, apă limpede și bine organizată. Poziționarea camerei și terasa cu dimensiuni generoase și vedere spre curtea interioară, liniștită și umbrită de pruni și rodii, pe care am avut norocul să-mi fie repartizată. Chicineta dotată cu tot ce este necesar, frigider încăpător, paturi confortabile și curățenie asigurată zilnic de o doamnă conștiincioasă și amabilă.

Mici neajunsuri datorate lipsei plaselor de țAnțari sau consumabilelor de baie ( fără foen și cu doar două săpunele și un singur sul de hArtie pentru tot sejurul) au fost ușor depășite prin cele două minimarketuri din apropiere. Am evitat să solicit sau să sesizez ceva,fiind avizat de multe recenzii de pe alte situri despre atitudinea patronului acestei locații, dl Panos. Din păcate însă acestea s-au confirmat încă din prima clipă cAnd toți cei sosiți de la aeroport nu am fost învredniciți nici măcar cu răspuns la salutul nostru, iar pe parcursul sejurului am asistat la numeroase momente în care turiști romAni au fost jigniți gratuit prin vorbe și gesturi agresive. Am asistat cAnd turiști romAni au vrut să cumpere apă minerală aflată la vanzare, expusă și cu preț la bax, au fost trimiși cu ton ridicat la supermarket să-și cumpere, după care s-a întors către un grup de englezi cu care discuta, cu remarca "turiști romAni". Și mult mai multe pățanii povestite de cei cu care am fost colegi de serie, la care însă nu am fost de față, dar le dau crezare. Repet, personal am scăpat doar pentru că l-am ocolit de cAte ori l-am văzut, dar cred că operatorii și agențiile partenere ar trebui să se sesizeze și să ia măsurile necesare. Chiar dacă locația dispune de un potențial deosebit și am avut șansa să beneficiez de tot ce a putut mai bun să-mi ofere, eu personal nu aș risca să o recomand fără aceste atenționări.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Skiathos
Plajele, orașul Skiathos și croazierele în insulele învecinate sunt ingredientele care pot satisface cu prisosință orice exigențe pentru un sejur minunat.


7.1/10
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Boitor, cuplu, 12.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

amplasarea este extraordinara gradina si piscina minunate mancarea este buna, suficient de variata, 3 feluri de mancare cu carne, fructe proaspete la discretie

hotel vechi, nu e de 4 stele camere cu igrasie personal smecher ca peste tot chelneri nesimtiti: daca nu sunteti englez sau nu va place sa beti nu se uita la voi; am patit ca ne-am luat singuri tacamuri si ne-am curatat/asezat singutri masa. Dupa doua zile in hotel ne-au citit ca nu suntem betivi si ne-au ignorat complet.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 10, Pret: 6

Impresie despre Koukounaries
nu este in statiune dar hotelul ofera transport gratuit cu microbuzul in oras


5/10
Skiathos Club Hotel Suites, Vassilias

Petcu Catalin, grup de prieteni, 10.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Breakfast very poor , and pls consider I 'm not a exigent person . Imagine grec breakfast with out even olive ( in olive country ) , no tomate , 2 kind of cheaped salami , no any turist consumed during may holiday , only one tipe of cheese . Only boiled egg , not egg omelette , not fried eggs . Acomodations conditons very poor .Pls imagine a facility upgraded in 1990-2000 , and nothing done after .

Curatenie: 6, Confort: 2, Amplasare: 8, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 1, Pret: 4

8.4/10
Hotel Mouria, Statiunea Skiathos

Ionescu vlad, cuplu, 01.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Servicii de cazare foarte bune

Mic dejun sarac aproape deloc

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 8

7.6/10
Villa Albanis, Kolios

Cotan Lucian, cuplu, 04.07.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Apa nepotabila, drum de acces f ingust, canalizare deficitara.

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 6, Pret: 7

6.7/10
Vila Angela, Statiunea Skiathos

Adrian, cuplu, 27.06.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Pensiunea este situată la 100 m de staţia de autobuz 20, ceea ce este foarte util atunci cAnd vrei să stai în fiecare zi la altă plajă sau doar să călătoreşti în Skiathos. În staţie există supermarket şi restaurant. Plaja Troulos este de asemena la 300-400 m.

Camera nu era foarte curată. Nu exista plasă de ţAnţari la balcon iar contrar aşteptărilor, deşi insula are o climă foarte aridă şi un aer uscat, ţAnţarii sunt din belşug. Nu puteai sta noaptea cu uşa deschisă la balcon din cauza faptului că nu exista plasă de ţAnţari. Personal nu recomand această pensiune familiilor cu copii mici din cauza igienei precare.

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 5, Mancare: 10, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Skiathos
Oraşul Skiathos este incredibil de frumos. Staţiunea Troulos am parcurs-o repede la picior dar nimic deosebit de văzut.


9.6/10
Vila Alexis, Koukounaries

ISABELA Alexandru, cuplu, 19.06.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

plaja koukounaris este superba (nisipul, apa, vegetatia din jur, linistea si culorile, toate impreuna au creat o experienta de vis). De as., orasul Skiathos e de colindat musai prin toate stradutele lui mici, pietruite si intortochiate, cu calele lor tipice curate, cochete, ingrijite, cu tavernele imbietoare, magazinele artizanale care-ti incanta ochii...

eu, mare amatoare de peste si fructe de mare, nu am prea gasit asemenea delicateturi in koukounaris ci doar in oras.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 10

Impresie despre Koukounaries
resortul de nota 10: noi am stat in apartament; a fost curat (zilnic a venit cineva si a facut curatenie), foarte confortabil, placut, cu tot ce am avut nevoie, iar peisajul in care e amplasata vila e foaaaarte frumos; am avut toate facilitatile la doi pasi: statia de autobuz, supermarketul, taverne, iar drumul prin rezervatie pana la plaja e scurt si e o excursie in sine. nu am nimic ce sa reprosez resortului care, prin farmecul lui, te facea sa te simti in Grecia. As reveni cu mare drag aici.


9.9/10
Hotel Golden Beach, Koukounaries

Vulpe Gabriel Dragos, cuplu, 16.09.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Amabilitatea personalului, curațenia unității de cazare, zona Koukounaris curata, liniștita si cu plaje amenajate și curate.

Nu am.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Koukounaries
Liniște, cu multă verdeata (pădure), cu trasee unde poti sa te plimbi, să alergi sau să mergi cu bicicleta, distanța destul de mică de Skiathos Town unde este portul principal și de unde poți pleca în diferite excursii cu vaporul pentru a vizita zone deosebite.


8.3/10
Vila Alexia, Statiunea Skiathos

Gheorghe Daniel, grup de prieteni, 03.09.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locație situată într-o zonă liniștită, pitorească, cu atmosferă rustică, potrivită pentru cei care vor să exploreze insula și să fie aproape de cele mai bune plaje. Pentru lejeritate în deplasare se impune închirierea unei mașini. Vila Alexia nu oferă servicii de a lua masa, dar în zonă sunt cAteva taverne foarte bune. AvAnd în vedere că la ora 10 trebuia să eliberăm camerele, iar avionul decola la ora 20 .00, administratorul vilei ne-a permis să păstrăm o cameră pAnă la ora 18.00 și astfel am reușit să salvăm o importantă jumătate de zi.

Sunt necesare cAteva îmbunătățiri: repararea sau înlocuirea dușurilor sparte, un pic mai multă atenție la curățenia din camere și o mai bună întreținere a obiectelor din chicinetă (plită și fierbătoare ruginite, veselă ...)

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Skiathos
Plajele sunt foarte bune și frumoase, iar plimbările prin oraș nu pot fi niciodată plictisitoare, fiecare loc vizitat rămâne întipărit în minte pentru a se reactualiza în momentul întoarcerii la serviciu... Oraș cochet, tipic ,foarte animat, dar nu și zgomotos, plin de taverne care oferă mâncăruri pentru toate gusturile.


8.9/10
Hotel Irida Aegean View, Megali Amos

Claudiu, cuplu, 31.08.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Super amplasare mncare si perosonal

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 7

8.7/10
Skiathos Iris, Statiunea Skiathos

Cosmin, cuplu, 29.08.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Am primit o camera economy desi am platit una standard double. Ni s-a spus de proprietar si ulterior ni s-a confirmat ca aerotravel au cumparat vacanta de la alt operator de turism care au cumparat camera economy. Norocul nostru a fost ca proprietarul mai avea o camera standard double si ne-a dat-o le aceea platind 140 euro in plus. Acesti bani ne-au fost returnati de direct booking. Camera economy era horror dar cea standard double a fost ok

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Skiathos
Statiunea este superba.


7.6/10
Vila Zaharo Lilian Appartments, Statiunea Skiathos

Romeo Uveghes, familie cu copii mici, 14.08.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Amplasarea locatiei este foarte buna,foarte aproape de plaja.Plaja este restransa ,deloc aglomerata

AJUNSI LA ORA 21,30 CU COPII MICI AM ASTEPTAT O ORA SOSIREA BAGAJELOR....IAR LA PLECARE LA ORA 10 FIX NE-AU DAT AFARA DIN CAMERA PENTRU A FACE CURAT....DECI DOUA ZILE PERDUTE DIN CELE 7 !!!!!!!!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Statiunea Skiathos
LOCATIA MICA SI DRAGUTA


9.3/10
Hotel Mouria, Statiunea Skiathos

Tun George, cuplu, 25.07.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Gazda primitoare, pozitionarea hotelului extraordinar de buna, curatenie zilnica in camera, schimbare prosoape zilnic, semnal wi-fi in camera ok ,micul dejun ok, personal hotel foarte placut. Suntem incantati de aceasta cazare.

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Skiathos
O destnatie turistica careia nu ii lispesete nimic, cu atractii pentru toate categoriile de varsta. Dezamagitor transportul public ,insuficiente autocare pentru nr. mare de turisti,trebuia sa te lupti pentru un loc, si daca nu prindeai loc la cursa respectiva trebuia sa mai astepti inca jumatate de ora si daca aveai noroc prindeai atunci. Intre statii daca era plin autobuzul nici nu mai oprea si oamenii asteptau ore intregi.Asta arata o lipsa de respect crasa al autoritatilor fata de turisti.


8.9/10
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Manecuta Cosmin , familie cu copii mici, 20.07.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

- Very nice view, nice pool - easy to go on the 2 beaches without car ( Kuokounaries and Martha beach ) - quiet zone, privat free parking zone - Check In earlier ( we arrived to the Hotel at 11.30 and surprise.... the rooms was ready ) - 2 minutes by car to first restaurant Wolf ( very good location to eat, supermarket next to the restaurant ). - The best island for families and kids, many fine sandy beaches - Skiathos town very nice ( to be visit in the evening, many restaurants close to the port, there is a popular street with a lot of shopping magazine, etc )

- The room very small for 2Adults + 2 kids ( in fact there is a normal room + 2 beds added for the kids .... and of course the available space was crowded - the same breakfast 7days .... no very variation and poor quality ( there could be some improvements ) .... but no bed breakfast ... or any reason to be worried

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Koukounaries
Koukounaries town is quiet, no to big nice local restaurants ( I can mention The big Bad Wolf, Strofilia restaurant, Under the Pine and AlaMar Mediteranean ) - Skiathos town - a lot of restaurants, nice for visit in the evening Beaches: - Koukounaries beach a beautiful and large beach, 2 beaches bar, 10Euro/umbrella/day, fine sand , recomanded for families and kids - Martha beach - generally the same like koukounaries beach ... but a little small - Lalaria beach - great view and bleu sea ... nice to be visited few hours only via boat from the Skiathos port / 15Euro/adult ( free for kids ), No umbrella on the beach. - Agia Eleni beach - the best sunset


9.3/10
Vila Alissia, Koukounaries

Gabriela, familie cu copii mici, 14.06.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia este aproape de plaja Koukounaries, plaja cu cel mai fin nisip din insula, perfecta pentru copii, cu intrare lina in apa. Curatenie s-a facut zilnic in camera, lenjeria si prosoapele au fost schimbate o data in sejur. Curtea este superb amenajata cu flori, iar cele 2 piscine (dintre care una pentru copii) sunt curate. Camerele au terase/balcoane cu masa si scaune.

Mobilierul camerei, prosoapele, lenjeria au fost cam vechi, salteaua patului extrem de rigida, iar in unele camere nu existau plase pentru insecte.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Koukounaries
Insula este superba, cu multe activitati pe care le poti face. Plajele sunt absolut spectaculoase, unele cu nisip, altele cu pietre. Orasul Skiathos este pitoresc, cu multa animatie, peisaje cu deschidere la mare care iti taie respiratia. Preturile sunt pe masura frumusetii insulei :).


8.7/10
Villa Albanis, Kolios

Norbert T, cuplu, 09.06.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

amenajarea curtii la vila

aragazu din camera nu a functionat corect

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 10

7.6/10
Vila Alissia, Koukounaries

Stirbacu Bogdan , cuplu, 13.09.2020
Comentariu turist DIRECT BOOKING

poziționare bună față de șoseaua principală și plajă. Camera dublă superior(nr. 12) curată dar mobila veche . Per total mulțumitor doar puțin cam scump.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 1

Impresie despre Koukounaries
Locație superbă.


8.7/10
Vila Zaharo Lilian Appartments, Statiunea Skiathos

Molnar Judit Agnes, grup de prieteni, 16.09.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Personal foarte amabil si serviabil

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 7

9.9/10
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Dana, familie cu copii mici, 11.09.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Foarte frumos

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.7/10
Kassandra Bay Resort Spa, Vassilias

NICOARA Horea, familie cu copii mici, 09.09.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Aproape de plaja, rampe pt. carucioare, linistit, apa curata si calda la inceput de septembrie, perfect pt. familii cu copii.

Nu recomandam cazarea la parter - am primit camera pe culoarul principal catre lifturi si tot traficul din hotel si cel al personalului catre camerele tehnice trecea prin dreptul camerei noastre - am beneficiat de o camera zgomotoasa.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Vassilias
Oras frumos, cu zona pietonala in zona porturilor, acces facil cu taxi pt. famili (pret de autobuz). Taverne moderne si clasice cu mancare gustoasa si raport calitate/pret bun. Magazine cu suveniruri si produse locale la preturi bune.


10/10
Vila Olga Studios Apartments, Statiunea Skiathos

Maria si Alin, cuplu, 25.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

De nota 10.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Statiunea Skiathos
Superb. Cine alege un concediu pe insula Skiathos o sa ramana impresionat.


8.7/10
Vila Olga Studios Apartments, Statiunea Skiathos

Marina, familie cu copii mici, 24.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia este minunata, aproape de plaja, magazin in proximitate, gazde primitoare si saritoare.

Drumul de acces spre vila este urcus abrupt, cand vii de la plaja pe jos este extenuant. Deranjant a fost faptul ca ultima zi a sejurului s-a incheiat la ora 11, cand am fost practic dati afara din apartament, iar noi aveam plecarea la aeroport la ora 18.15. In acest interval, am fost nevoiti sa stam pe unde am apucat....

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 7

7.3/10
Smart Vila Skiathos Plecare Timisoara, Statiunea Skiathos

Ciubuca Stefan, cuplu, 19.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Spatiu curat,eficient si suficient pentru doua persoane.

Pentru ca nu am avut plasa de tantari,am dormit doar partial vreo doua-trei nopti.Data viitoare ma informez mai atent.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Skiathos
Cea mai frumoasa insula greceasca pe care am vizitat-o pana acum.


9.4/10
Vila Dionissos, Statiunea Skiathos

Monica Pop, cuplu, 14.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie deosebita, linistita, intima, cu vegetatie multa. Curatenie, balcon mare, umbros, ce da intr-o livada de citrice. Foarte frumos. Propietari prietenosi, comunicativi si usor de gasit la nevoie.

Poate s-ar impune ceva mai dotata camera. Este la minimum, si cam vechi toate. Unele becuri nu functionau. Dar depinde de asteptarile fiecaruia si prioritati. Detalii negative nesemnificative.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Statiunea Skiathos
Skiathos-ul este o insula frumoasa, vegetatia este impresionanta. Koukunaries, o statiune pitoreasca, dar deja incepe sa fie alterata de fluxul turistic. Dar nu foarte mult. Recomand plaja Mandraki Elias, unde se ajunge lejer pe jos, printr-o padure de pini, un traseu de vis. 25 de minute.


9.3/10
Vila Zaharo Lilian Appartments, Statiunea Skiathos

Popa Corina , grup de prieteni, 12.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Vila bine poziționată, curat, liniște, personal foarte amabil.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Skiathos
Foarte drăguță stațiunea.


8.6/10
Vila Vila TBD, Statiunea Skiathos

A A , cuplu, 29.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

very nice resort, quiet garden

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

8.4/10
Vila Dionissos, Statiunea Skiathos

Ioana, grup de prieteni, 14.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

În general impresia este pozitiva.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Statiunea Skiathos
Amplasare foarte bună. Servicii incluse conform ofertei. Dusul din baie foarte mic.


8.4/10
Hotel Punta, Statiunea Skiathos

Adrian, familie cu copii mici, 14.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Panorama minunata asupra orasului Skiathos. Personalul foarte amabil. Piscina mare.

Noi am stat in camera tripla. Aceasta este de fapt o camera dubla cu un pat suplimentar, totul devenind inghesuit. Camera NU avea plasa de tantari (destul de multi seara). Amplasarea departe de oras. Accesul se face pe un drum denivelat. Dupa masa de seara nu aveai ce face.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

6.6/10
Vila Ketty, Statiunea Skiathos

Abos Alexandru, grup de prieteni, 14.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

La camera 3 nu functiona televizorul care era doar obiect de decor. Nu functiona nici wi-fi desi routerul era in balcon. Am atras atenția de două ori atAt proprietarei cAt si reprezentantului Aerotravel care m-au amagit ca se va rezolva. Bineinteles ca nu s-a rezolvat nimic in cele 7 zile petrecute pe insulă. Nu am insistat deoarece nu am vrut să stric buna dispozitie a grupului de turiști sau să creez conflicte cu proprietarii greci.

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 5, Servicii: 2, Personal: 5, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Statiunea Skiathos
In rest totul a fost bine.


7.6/10
Vila Dionissos, Statiunea Skiathos

Diana Nasaudean , familie cu copii mici, 08.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Vila drăguța cu grădini frumoase , destul de departe de plaja însă așa sunt amplasate cam toate.Au o piscina Suuper .

Mobilier vechi iar doamna după ce face curat nici măcar hArtie igienica nu a mai pus.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Skiathos
Orașul Skiathos superb , apa curată lina, nisip fin la koukunaries beach și banana beach...cam mulți bătrânei .


10/10
Vila Olga Studios Apartments, Statiunea Skiathos

irina alecsuc, calator singur, 17.06.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

încantata.vila frumoasa,camera mare/foarte confortabila/cu balcon,totul impecabil de curat,gradina splendida,locatie apropiata de orasel(cca 15 minute mers pe jos in plimbare)si de statia de bus(no.5/via transport public catre toate plajele insulei/punctele de interes turistic).

nu am absolut nici cel mai mic reproș..

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Statiunea Skiathos
orașelul este superb - cu port,cu un promontoriu(bourtzi)cu o priveliste minunata,corso,terase,bazar..


6.3/10
Vila Zaharo Lilian Appartments, Statiunea Skiathos

Sorin, grup de prieteni, 26.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Plaja si restaurante foarte aproape de locatie

Dotarile si curatenia in locatie sub medie

Curatenie: 6, Confort: 5, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 9, Mancare: 1, Pret: 7

7.9/10
Vila Alissia, Koukounaries

Simona, cuplu, 19.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Vila se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de autobuz si de cea mai renumita plaja a insulei. Camera are si un spatiu de bucatarie dotat cu tot ce trebuie,in baie este uscator de par, este aer conditionat si terasa.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Koukounaries
Plajele sunt numeroase si foarte bine ingrijite.


9.3/10
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Victor Ionescu, familie cu copii mici, 15.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

nu valideaza formularul daca nu bag nimic aici

nu valideaza formularul daca nu bag nimic aici

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Koukounaries
nu valideaza formularul daca nu bag nimic aici


9.6/10
Vila Alissia, Koukounaries

Stefania, cuplu, 24.06.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camera (12) spațioasă, curată și utilată cu tot ce ai nevoie (toaster, cuptor cu microunde, sandwich maker, frigider mare, canapea de 2 locuri, măsuță de cafea, TV, terasa spațioasă dotata cu umbrela de soare și sArmă pentru întins rufe). Proprietarii foarte discreți și dispuși să ajute dacă ai vreo problemă. Grădina frumos amenajată și există și o piscină pentru cei care au această preferință. Vila se află la doar 10 min de mers pe jos de celebra și frumoasa plajă Koukounaries, ceea ce pentru noi a reprezentat un avantaj major.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Koukounaries
Destul de multe taverne cu mâncare bună, servită foarte repede și chelneri prietenoși. Înainte să merg acolo îmi făceam griji că zona este cam izolată și că nu vom avea unde să ne plimbam prin jur, însă nu a fost cazul. Este adevărat că zona Koukounaries nu seamănă cu stațiunile de pe litoralul românesc, de exemplu, în ceea ce privește magazinele și divertismentul, însă este ideala pentru relaxare, iar dacă vrei să ieși seara să savurezi un desert sau să bei ceva, clar ai această posibilitate. De asemenea, există o linie de autobuz cu 26 de stații (vila se afla în dreptul stației 25) care leagă această zonă de Skiatos Town la prețul de 2 euro de persoană (din 15 în 15 minute, de la 7 dimineața la 1 noaptea), ceea ce va oferă posibilitatea să vizitați orașul sau alte plaje.


9.1/10
Vila Alissia, Koukounaries

Corneliu, cuplu, 05.06.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locație foarte apropiată de plaje renumite : Koukounaires, Agia Eleni .Curățenie. Piscină întreținută. Peisaj deosebit.

Mobilier modest, în condițiile achitării unei camere renovate . Internet nefuncțional .A fost uitată asigurarea de cosmetice de baie: șampon, gel de dus.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Koukounaries
Oraș cu multe taverne și cafenele. Din păcate nu destule restaurante cu pește proaspăt. Posibilități de efectuare excursii cu vaporașe și practicarea sporturilor nautice.


7.6/10
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Monica Stoian, familie cu copii mici, 15.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Plaja Koukounaries - cea mai frumoasa plaja cu nisip fin de pe insula. Plaja Lalaria - cea mai spectaculoasa de pe insula. Echipajele Tarom cu care am calatorit - profesionisti.

La masa nu primeai nimic de baut, nici macar apa decat contra cost. Camera in care am stat nu arata ca una de 4*. Un frigider fff mic in camera.

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 10, Pret: 1

Impresie despre Koukounaries
Statiunea excelenta


8.6/10
Hotel Atrium Skiathos, Agia Paraskevi Skiathos

Rodica M, grup de prieteni, 13.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Intreg personalul hotelului este f.f. amabil

Sunt prea multe trepte de urcat si coborat . Invazie de viespi la masa! Nu se justifica preturile mai mari decat pe alte insule grecesti!

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 6

Impresie despre Agia Paraskevi Skiathos
Este statiune pt. alpinisti, nu pentru iubitori de mare mai lenesi!...cam "pomul laudat"...