din 5 impresii au apreciat Trentino SudtirolOferte Trentino Sudtirol
10/10
Grand Hotel Liberty, Riva Del Garda

Aurelia Vizireanu, grup de prieteni, 04.05.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

A fost o vacanta relaxanta in acest hotel.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Riva Del Garda
Riva del Garda este o statiune foarte frumoasa care merita vizitata.


9.9/10
Grand Hotel Astoria Lavarone, Folgarida

Ozdeanu Dan, grup de prieteni, 29.01.2020
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Da

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.1/10
Chalet Hotel Diamant, San Martino In Badia

Gabriel, familie cu copii mici, 12.02.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Totul a fost minunat

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre San Martino In Badia
Locație excelenta pentru ski aproape de pârtiile din zona Badia și kronplatz


9.3/10
Hotel Dolomiti Chalet, Vason Del Monte Bondone

Iuliana, familie cu copii mici, 10.01.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Statiune foarte frumoasa. Am avut norocul sa ni se repartizeze o camera foarte mare, cu un hol mic, de pe hol in stanga baia, in dreapta camera. Imediat la intrarea in camera 2 paturi suprapuse, si balconul in fata lor. Balconul foarte mare, la prima vedere , model rustic. Dar din cauza temperaturii scazute de afara, am iesit o singura data ca sa admiram privelistea. De altfel foarte frumoasa. Dupa ce treceai de dulap se intra in camera cu 2 paturi unite, nu matrimonial. Amuzant este ca data sareai putin in pat ( copii mei au facut asta), se deplasau prin camera. Camerele foarte calduroase! Stateam in maieu si tot era cald. Privelistea de la geamul din camera era mirifica! Cu turturi mari si grosi la geam. Baia foarte mare, a noastra avea chiar si bideu, altele nu. O cabina de dus imensa si o chiuveta mare si eleganta.

Noi am stat 6 zile, 5 nopti. Si nici macar odata nu au fost schimbate asternuturile. Prosoapele mult mai tarziu, abia dupa a treia zi, dupa ce m-am imprietenit cu camerista care s-a dovedit de fapt a fi romanca. Si ce e mai trist...in ajunul plecarii in dimineata cand a venit sa faca curat in camera mi-a disparut un sapun pe care fetita cea mica il castigase la tombola de anul nou, si pentru care ea a suferit foarte mult. Nu a contat ca i-am cumparat altul. il vroia pe cel pe care l-a castigat ea de anul nou! Binenteles ca am intors camera pe dos cautandu-l si am rascolit bagajele, dar nu l-am gasit ! Am vorbit cu camerista a doua zi daca il gaseste cand face curatenie si noi suntem la masa, sa mi-l lase la vedere. Dar nu l-a mai gasit nimeni. Pur si simplu a disparut. Am mai fost si faptul ca desi am avut sejurul cu demipensiune achitat, la masa de seara bauturile, chair si apa , erau contra cost Si deloc ieftine! Aceeasi apa la micul dejun era gratis si la discretie. Si asta nu m-a informat agentia la achizitia sejurului. Nu puteai sa vii cu bautura ta le la market la restaurant seara, pentru ca in momentul cazarii am primit o lista cu regulile hotelului, astfel erai obligat sa consumi de la ei.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Vason Del Monte Bondone
Este minunata!! Tot ce vrei la indemana, chiar si autobuz gratuit intre diversele regiuni cu partii gratis sau contra cost .Pe cele gratis urcai singur in scatita pe ele, la plata erau cele cu telescaun, sau banda de urcare. Am angajat instructor de ski pentru copii, care s-au dovedit a fi foarte foarte buni, si in 3 ore deja erau pe partia mare. Si foarte draguti si amabili.


8.9/10
Relais Club Residence, San Martino Di Castrozza

, familie cu copii mici, 07.04.2011

We had an apartment in Relais Club and the kitchen facilities were very poor. Hardly any room to move and it was impossible to prepare a meal which meant having to go out every day. Otherwise an excellent place.

Curatenie: 10, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8