Acvariul din Barcelona - prezentare si imagini

Aquarium din Barcelona este al doilea obiectiv turistic ca numar annual de vizitatori. Se afla in zona moll d'Espanya del Port Vell, pe malul Marii Mediterane. La Aquarium sunt 35 de bazine care adapostesc peste 11.000 de animale marine si 450 de specii diferite reprezentative pentru Mediterana.

Este considerat unul dintre cele mai importante expozitii de animale marine din Europa din cauza colectiei impresionante. Intr-o ora sau doua vizitatorii sunt invitati sa admire animale maritime din emisfera sudica, din Marea Mediterana sau din coloniile de atoli de la Tropice.

Vizitatorii se pot aventura prin tunelul cu rechini, inconjurati fiind de apa si animale acvatice letale. Varietatea de animale marine este foarte mare si de accea Aquarium din Barcelona este un obiectiv turistic perfect pentru a fi vizitat cu familia si copiii. Toate bazinele sunt amenajate astfel incat sa reproduca cat mai bine conditiile naturale in care traiesc animalele expuse. Exista la Aquarium pesti pirania din Amazon, caimani si peste douazeci de specii de pinguini. Copiii pot invata mai multe despre viata marina, oceanografie, pot participa la granirea animalelor marine sau se pot juca intr-un submarin special amenajat pentru ei. Daca va petreceti vacanta in Barcelona, atunci vizitarea acestei metropole oceanice este un lucru ce nu trebuie ratat.

Aquarium este deschis tot anul
Se deschide la 9:30 AM si se inchide la 21:00 de luni pana vineri iar in weekend si in timpul sarbatorilor la 21:30. In iulie si august Aquarium are program pana la ora 23:00.

Casele de bilete sunt deschise pana cu o ora inaintea inchiderii iar preturile biletelor sunt:

Adulti: 17 €
Copii de la 4 la 12 ani : 12 €
Adulti peste 60 de ani: 14 €
Cu Barcelona Card beneficiati de o reducere de 10% din pretul de intrare la Aquarium.


Sursa informatii: www.tvl.ro

Sursa informatiei prezentate